cat timp trebuie luat Karissa
Buna!
Am fost la ginecolog acum 7 zile si mi-a prescris:
- karissa
- ketoprofen si klabax (7 zile)
- cervugid ( 6 zile)
Imi intarzie ciclul de vreo 4 luni si a spus ca am amenoree secundara si o mica raceala. Anticonceptionalele Karissa nu le-am luat din prima zi de ciclu, ci imediat a doua zi dupa consultatie, pentru ca asa mi-a spus doctorul. A spus ca daca le iau, o sa imi vina ciclul.
Problema este ca nu stiu cat timp sa iau karissa...am uitat sa intreb :(
Sa iau timp de 21 de zile sau este posibil sa imi vina mai devreme?
Ma poate ajuta cineva?
Va multumesc frumos.
Am fost la ginecolog acum 7 zile si mi-a prescris:
- karissa
- ketoprofen si klabax (7 zile)
- cervugid ( 6 zile)
Imi intarzie ciclul de vreo 4 luni si a spus ca am amenoree secundara si o mica raceala. Anticonceptionalele Karissa nu le-am luat din prima zi de ciclu, ci imediat a doua zi dupa consultatie, pentru ca asa mi-a spus doctorul. A spus ca daca le iau, o sa imi vina ciclul.
Problema este ca nu stiu cat timp sa iau karissa...am uitat sa intreb :(
Sa iau timp de 21 de zile sau este posibil sa imi vina mai devreme?
Ma poate ajuta cineva?
Va multumesc frumos.
6 comentarii
Chiar daca in timpul cat iei contraceptivul iti vine ciclul tu continua pilulele pana termini blisterul, apoi in pauza de 7 zile mergi la control. Vei afla daca e cazul sa mai continui sau nu.Cauta sa-ti administrezi pilula cam la aceeasi ora, zilnic.Numai bine!
Multumesc frumos ca mi-ati raspuns.
Am o intrebare mai puerila: am luat timp de 9 zile anticonceptionale karissa, daca intrerup sa mai iau este posibil sa imi vina ciclul la 2-3 zile ?
Am o intrebare mai puerila: am luat timp de 9 zile anticonceptionale karissa, daca intrerup sa mai iau este posibil sa imi vina ciclul la 2-3 zile ?
Nu cred.Dar medicul nu ti-a spus cat timp sa iei pilule si cand sa vii la control? Ia tot blisterul caci nu se intampa nimic rau, doar daca nu le suporti intrerupe-le si intoarce-te la medic.Pentru a-ti regla menstruatia nu sunt suficiente doar cateva pilule.
Nu mi-a spus nici cat timp sa iau pastile si nici cand sa vin la control. Problema este ca o sa merg la mare peste vreo 10 zile si nu vreau sa imi vina acolo :(.
Ma gandesc daca nu, sa iau mai mult de 21 de zile.sa incep alt blister pana plec de la mare.deci in total ar fi vreo 26...are ceva?
Ma gandesc daca nu, sa iau mai mult de 21 de zile.sa incep alt blister pana plec de la mare.deci in total ar fi vreo 26...are ceva?
Atunci termina blisterul si al doilea il incepi imediat dupa primul, nu mai faci pauza de 7 zile.Asa iti vei amana ciclul.Dupa ce vii de la mare termina si al doilea blister si mergi la control ;vei vedea daca ciclul revine.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2ce este?
- 4menstruatia nu vine... sunt insarcinata?
- 4chiar trebuie sa merg la dr?
- 4colargol administrat bucal
- 3pilula uitata... dupa-amiaza am luat doua
- 8melleva 35 de 21 zile
- 5Imi intarzie ciclul de la stres?
- 8am uitat sa iau 2 pastile
- 4in cele 7 zile de pauza voi fi protejata?
- 6Imi intarzie ciclul, nu mai alaptez de 4 luni.. se instaleaza menopauza?
- 5Raceala..dureri de gat si cap
- 4ar trebui sa intrerup administrarea pilulelor anticonceptionale?
- 1Chist pe ovar si intarziere a menstruatiei
- 4intarziere menstruatie
- 0Intarziere menstruatie
- 0Cistita
- 0E posibil să fiu din nou însărcinată?
- 0Nu mi-a mai venit menstruatia
- 2Menstruație întârziată
- 1Menstruatie intarziata.
Mai multe informații despre: Raceala Amenoreea Administrarea contraceptivelor intarzierea menstruatiei karissa
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: