Am ingerat 5 pasile de anxiar
Într-o criză depresivă am luat 5 anxiar și 3 uniquet.deocamdată îmi este doar frig, am amețeli și nu îmi pot controla mâinile.ce se va mai întâmpla?mă tot gândesc să mai iau anxiar că văd că nju își fac efectul
4 comentarii
Nu mai luati nici Anxiar, nici Uniquet. Ati luat destul. Beti niste lapte sa le treaca efectul. Nu se fac experimente cu astfel de substante ca ajungeti in urgenta cu spalaturi gastrice.
Pentru depresie solicitati tratament specializat de la psihiatru. Nu Anxiar, nu 3 Uniquet. Ce ati luat nu e tratament pentru depresie. Cum sa isi faca efectul?
Pentru depresie solicitati tratament specializat de la psihiatru. Nu Anxiar, nu 3 Uniquet. Ce ati luat nu e tratament pentru depresie. Cum sa isi faca efectul?
de ce nu il(o) sunati pe dr sa va zica ce aveti de facut? macar un mesaj sa ii dati
În astfel de situații nu vă tratați singură, că vă faceți mai mult rău. Mergeți la medic și urmați tratamentul dat de acesta. Dacă nu vă puteți deplasa sunați la 112 și vă trimite un medic care vă acordă primul ajutor și vă recomandă ce să faceți în continuare. După ce ați luat ceva din proprie inițiativă nimeni nu poate estima corect ce se va întâmpla, pentru că persoanele reacționează diferit la dozajul medicamentelor.
Nu se intampla nimic daca ai luat alea, adica 5 anxiare si 3 quatiapine, doar sa nu mai repeti treaba.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0Pot face asta doctorii de familie?
- 34 Psihiatri. 4 diagnostice. 4 tratamente. Vreau sa pun capăt.
- 2De ce Iti face Anxiar așa de bine?Și cum ne putem induce singuri efectul lui?
- 4Anxiar pe termen lung
- 5Câte Anxiar se ia maxim pe zi?Adică care e doza maxima per zi?
- 1Rivotril se poate lua putin și ziua?
- 2Se poate înlocui Anxiar cu Sedatif PC?
- 10Anxietate dimineața la trezire si insomnie
- 2Xanax cum isi face efectul?
- 7Cum scap de rivotril
- 37Dependenta benzodiazepine
- 3Rivotril se ia putin și pe timp de zi sau doar pe noapte?As avea nevoie pe timp de zi
- 24Benzo awarnes day
- 2Efecte adverse anxiar + cipralex
- 2Cum recunosc o pastilă de diazepam
- 8Sevraj la reducerea de diazepam
- 4Cum o conving pe psihiatră să îmi dea benzodiazepine?
- 11Cum pot sa ma las de benzodiazepine de acasă și fără sevraj?
Mai multe informații despre: benzodiazepine