Cum recunosc o pastilă de diazepam

23-10-2023
popvaler76
Nu este medic/terapeut
popvaler76
Bună ziua. Anul trecut am fost diagnosticat cu anxietate generalizata și episod depresie severă, după decesul mamei. Am urmat un tratament inițial cu diazepam, apoi orfiril, quetiapina si mirzaten. Am reușit să îmi revin, însă din când în când am stări de anxietate care mă împiedică să dorm. Zilele trecute m-am uitat prin niste cutii sa vad daca mai găsesc macar o pastilă de diazepam, însă în cutiile respective au fost și alte medicamente, de-a lungul timpului.
Am găsit până la urmă o pastilă albă cu o linie mediană pe o parte și inscripționată ore cealaltă cu textul "10 mg", 10 find ștanțat deasupra mg.
Doresc să știu dacă ar putea fi diazepam, nu cumva sa iau altceva.
Am incercat sa caut pe net după imagine, fără succes însă.
2 comentarii
0
31-10-2023, ora 18:39
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Încercați la farmacie, pentru că de obicei farmaciștii cunosc. Problema e alta. Dacă ați găsit numai o pastilă, de unde știți dacă nu e expirată, pentru că de obicei pe cutie se scrie și perioada până la care se poate folosi.
0
03-12-2023, ora 23:54
popvaler76
Nu este medic/terapeut
popvaler76
Da. Nu m-am gandit la acest aspect. Multumesc pentru atentionare.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul