Anxiar pe termen lung
De 7 luni iau tarament pt depresie anxioasa, arketis si anxiar. Eu stiam ca anxiarul se da doar la inceput, pt 1 luna, 2, dar dr meu psihiatru mi l da sa l iau si dupa 7 luni, 1 pastila de 1 mg pe zi, plus 1 pastila de arketis.. Nu am luat prea mult timp anxiar? Mi e frica sa nu devin dependenta
4 comentarii
Buna seara
Anxietatea care are nevoie de tratament, tratament care produce anxietate.
Cercul vicios al anxietatii care se agata de orice ca sa isi faca treaba.
Indiferent care ar fi tratamentul el nu este suficient sa scapati de anxietate. Daca nu intelegeti ce provoaca aceasta anxietate si sa invatati sa o gestionati tratamentul nu va ajuta prea mult.
Va recomand cu caldura psihoterapie, alaturi de tratamentul medicamentos
Anxietatea care are nevoie de tratament, tratament care produce anxietate.
Cercul vicios al anxietatii care se agata de orice ca sa isi faca treaba.
Indiferent care ar fi tratamentul el nu este suficient sa scapati de anxietate. Daca nu intelegeti ce provoaca aceasta anxietate si sa invatati sa o gestionati tratamentul nu va ajuta prea mult.
Va recomand cu caldura psihoterapie, alaturi de tratamentul medicamentos
Daca va simtiti ok fara Anxiar nu mai este indicat sa il luati.
Anxiarul se ia in prima luna de tratament ca sa va obisnuiti cu Arketisul, apoi se scoate.
Anxiarul se ia in prima luna de tratament ca sa va obisnuiti cu Arketisul, apoi se scoate.
Va recomand sa schimbati psihiatrul si sa mergeti la un psihoterapeut. Bolile psihice, nu se vindeca, se trateaza. Si cea mai pptrivita formula este combinatia tratament psihiatric+psihologic. Psihologul, care ar fi indicat sa fie si clinician si psihoterapeut, va poate ajuta sa intelegeti anxietatea si depresia, cauzele aparitiei lor si factorii de mentinere, dar si sa le gestionati eficient, iar tratamentul psihiatric, urmat atat cat va fi nevoie si in formula potrivita nevoilor dumneavoastra, va va sustine echilibrul biochimic in creier, fara de care niciun om nu poate functiona (fara acel echilibru zic).
Pe lângă medicație, va recomand sa mergeți la un psihoterapeut. Împreuna cu terapeutul, trebuie sa vedeți de unde apar acesta simptome și cum le puteți controla. Mult succes!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 34 Psihiatri. 4 diagnostice. 4 tratamente. Vreau sa pun capăt.
- 2De ce Iti face Anxiar așa de bine?Și cum ne putem induce singuri efectul lui?
- 1Intrebare - compatibilitate medicamente
- 1Rivotril se poate lua putin și ziua?
- 2Se poate înlocui Anxiar cu Sedatif PC?
- 3Medicatie gresita dementa?
- 23Rivotril - De când îau tritico au apărut atacurile de panica
- 37Dependenta benzodiazepine
- 15Ce sa intamplat cu mine?
- 4Am ingerat 5 pasile de anxiar
- 24Benzo awarnes day
- 2Efecte adverse anxiar + cipralex
- 8Sevraj la reducerea de diazepam
- 4Cum o conving pe psihiatră să îmi dea benzodiazepine?
- 11Cum pot sa ma las de benzodiazepine de acasă și fără sevraj?
- 2Dependenta puternica benzodiazepine
- 4Posibile înlocuitoare naturale pt benzodiazepine?
- 6Xanax oarecum ocazional
Mai multe informații despre: benzodiazepine