ROmedic Black Friday:  reduceri la serviciile de promovare a cabinetelor, clinicilor și firmelor medicale

Anxiar pe termen lung

06-01-2022
star
Nu este medic/terapeut
star
De 7 luni iau tarament pt depresie anxioasa, arketis si anxiar. Eu stiam ca anxiarul se da doar la inceput, pt 1 luna, 2, dar dr meu psihiatru mi l da sa l iau si dupa 7 luni, 1 pastila de 1 mg pe zi, plus 1 pastila de arketis.. Nu am luat prea mult timp anxiar? Mi e frica sa nu devin dependenta
4 comentarii
1
06-01-2022, ora 20:17
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Buna seara

Anxietatea care are nevoie de tratament, tratament care produce anxietate.
Cercul vicios al anxietatii care se agata de orice ca sa isi faca treaba.
Indiferent care ar fi tratamentul el nu este suficient sa scapati de anxietate. Daca nu intelegeti ce provoaca aceasta anxietate si sa invatati sa o gestionati tratamentul nu va ajuta prea mult.
Va recomand cu caldura psihoterapie, alaturi de tratamentul medicamentos
2
06-01-2022, ora 21:09
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Daca va simtiti ok fara Anxiar nu mai este indicat sa il luati.
Anxiarul se ia in prima luna de tratament ca sa va obisnuiti cu Arketisul, apoi se scoate.
1
07-01-2022, ora 07:17
Psiholog Cristina-Mihaela Stoian
Psihologie, Bucuresti, sector 1
Psiholog Cristina-Mihaela Stoian
Va recomand sa schimbati psihiatrul si sa mergeti la un psihoterapeut. Bolile psihice, nu se vindeca, se trateaza. Si cea mai pptrivita formula este combinatia tratament psihiatric+psihologic. Psihologul, care ar fi indicat sa fie si clinician si psihoterapeut, va poate ajuta sa intelegeti anxietatea si depresia, cauzele aparitiei lor si factorii de mentinere, dar si sa le gestionati eficient, iar tratamentul psihiatric, urmat atat cat va fi nevoie si in formula potrivita nevoilor dumneavoastra, va va sustine echilibrul biochimic in creier, fara de care niciun om nu poate functiona (fara acel echilibru zic).
0
09-01-2022, ora 19:31
Therapy Sessions by Psihoterapeut Zsolt Orban
Identitate neconfirmată
Therapy Sessions by Psihoterapeut Zsolt Orban
Pe lângă medicație, va recomand sa mergeți la un psihoterapeut. Împreuna cu terapeutul, trebuie sa vedeți de unde apar acesta simptome și cum le puteți controla. Mult succes!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul