Efecte adverse anxiar + cipralex

27-09-2023
Noire12
Nu este medic/terapeut
Noire12
Buna! De aproximativ 3 luni iau anxiar si cipralex pentru depresie atipica si anxietate. Am inceput cu o jumatate anxiar dimineata si 1 anxiar+ 1 cipralex seara. A fost oribil. Eram somnolenta tot timpul si intr-o zi din prima saptamana am adormit pe podea. Am petrecut primul weekend dormind toata ziua.

I-am spuse doctoritei la care merg ca nu imi e ok, ca ma simt groaznic de somnolenta in timpul zilei. Am trecut la un sfert de anxiar dimineata cu 1 anxiar +1 cipralex seara dar starea aia de somnolenta abia abia daca s-a ameliorat.

Acum iau un sfert de anxiar o zi da o zi nu dar am ramas cu 1+1 seara.

Nu ma simt prea bine. Sunt epuizata mereu, parca ma simt si mai trista si mai nervoasa ca inainte de inceperea tratamentului. Imi este mereu somn si tot ce vreau sa fac este sa mananc (m-am ingrasat 3 kg de cand iau tratamentul.)

Nu stiu ce sa mai fac. Doctorita mi-a zis sa am rabdare, ca incetul cu incetul ma voi simti mai bine dar starea asta de oboseala non-stop ma termina. In weekend am avut ganduri foarte negre.

Care a fost experienta voastra? Este starea asta doar o stare trecatoare si deodata ma voi simti mai bine? Imi vine sa renunt la tratament dar stiu ca nici asta nu e bine. Nu vreau sa mai ma lupt cu depresia dar tratamentul asta ma termina.
2 comentarii
0
27-09-2023, ora 17:59
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Buna. Schimbati tratamentul. Nu e potrivit pentru dv.
0
17-11-2023, ora 11:15
Dr. GHINEA ROXANA
Psihiatrie, BRASOV
Dr. GHINEA ROXANA
Buna ziua! Trebuie sa va adresati medicului dumneavoastra si sa spuneti ce nu este bine pe durata tratamentului. In urma acestei discutii, cat si in urma efectuarii unui examen psihologic, medicul va stabili care este cea mai buna decizie terapeutica.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.