Cum scap de rivotril
Iau rivotril de 8 ani (mi-a fost prescris pentru insomnie și depresie). Am ajuns la 2 mg și nu-și mai facea efectul. Am fost la doctor și mi-a prescris prozac dimineața, seara anxiar, zolpedim și rivotril (pe care să-l reduc treptat până la renunțare). De trei luni ma lupt să renunț la acest rivotril dar sevrajul este groaznic ( tremurat, transpirații, dureri de cap, amețeli, nu mă pot concentra). Sunt îngrozită, chiar nu știu cum să mai fac, cum să fac să scap de această dependență. Vă rog un sfat. Mulțumesc!
7 comentarii
Buna. Scapati de Rivotril prin titrare. Il piliti si renuntati la el incet incet.
poti intreba dr daca iti poate prescrie quetiapina sau ceva similar pt o perioada pana scoti rivotril
ideea din spate fiind ca iei ceva puternic care te echilibreaza in timpul reducerii tratamentului cu rivotril si care nu da dependenta
ideea din spate fiind ca iei ceva puternic care te echilibreaza in timpul reducerii tratamentului cu rivotril si care nu da dependenta
Si eu am luat mult timp rivotril...l am redus treptat pana am scapat de el ca oricum nu avea mare efect benefic.sunt multe alte pastile care sunt mai ok pentru somn.vorbiti cu medicul dvs sa vi l inlocuiasca cu altceva mai de noua generatie.multa sanatate
Bună ziua! Am reușit să scap cu Depakine și bromazepam ( mi le-a prescris medicul neurolog). Sănătate multă vă doresc!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9Dependenta de benzodiazepine!Ajutor!
- 9Dependenta de benzo
- 0Pot face asta doctorii de familie?
- 2De ce Iti face Anxiar așa de bine?Și cum ne putem induce singuri efectul lui?
- 1Intrebare - compatibilitate medicamente
- 4Anxiar pe termen lung
- 3Medicatie gresita dementa?
- 23Rivotril - De când îau tritico au apărut atacurile de panica
- 37Dependenta benzodiazepine
- 15Absenta Rivotril
- 2Efecte adverse anxiar + cipralex
- 2Cum recunosc o pastilă de diazepam
- 8Sevraj la reducerea de diazepam
- 4Cum o conving pe psihiatră să îmi dea benzodiazepine?
- 11Cum pot sa ma las de benzodiazepine de acasă și fără sevraj?
- 2Dependenta puternica benzodiazepine
- 4Posibile înlocuitoare naturale pt benzodiazepine?
Mai multe informații despre: dependenta de benzodiazepine benzodiazepine
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: