Benzo awarnes day
Pe youtube vezi ce face psihiatria mi-ati ucis fratele doctori nenorociti.
24 comentarii
A murit de la benzodiazepine?
Cum?
Si eu sunt dependent de Anxiar și m-ai cam speriat sincer :(
Cum?
Si eu sunt dependent de Anxiar și m-ai cam speriat sincer :(
Imi pare rau ca a murit Murariuu. Condoleante.
Dar lua extrem de multe benzodiazepine... 6 mg Rivotril e enorm.
Dar lua extrem de multe benzodiazepine... 6 mg Rivotril e enorm.
Din cate am inteles el nu se simtea bine cu nimic. Ori lua atat ori nu se simtea bine. Cred ca el a cerut.
Gresit nu imi spune tu mie ce a fost in familia noastra
El asa a scris pe forum. Citeste-i postarile.
Mie fratele tau mi-a scris pe privat in februarie ca nu are vreo boala psihica, ci ca a fost depistat cu boala Lyme pentru care face tratament cu antibiotice. Deci nu vad cum l-au omorat doctorii psihiatri.
De fapt ce s-a intamplat? S-a sinucis? Mi-ar parea rau...
De fapt ce s-a intamplat? S-a sinucis? Mi-ar parea rau...
Nu sa sinucis a murit din cauza rivotrilului a facut acatasie de mult timp.in fine nu conteaza cu tine oricum nu am ce sa discut
Mie mi-a scris in februarie ca l-au ajutat doctorii sa se lase de Rivotril. Am mesajul lui.
Lui Costy i-ai zis ca s-a sinucis.
In fine, tu stii care este adevarul.
Dar nu e normal sa sperii oamenii cu benzodiazepinele.
Lui Costy i-ai zis ca s-a sinucis.
In fine, tu stii care este adevarul.
Dar nu e normal sa sperii oamenii cu benzodiazepinele.
Tu sa taci nu mai intra pe topicul meu sunt milioane de oameni ce sufera din cauza benzodiazepinelor este si un forum benzobuddies oameni mor din cauza lor in fiecare zi
Pe facebook ce a patit fata numita Marisa Parker de la zoloft si rivotril
Alt canal pe youtube end of a gaba era si benzo ant sa scrieti sa vedeti adevarul despre psihiatrie si Dr Peter Bregan.
Profesoara Hearher Aston restul toti medici sunt criminali
Alt canal pe youtube end of a gaba era si benzo ant sa scrieti sa vedeti adevarul despre psihiatrie si Dr Peter Bregan.
Profesoara Hearher Aston restul toti medici sunt criminali
Nu nenorocitii de doctori ! La majoritatea nu fac benzo ce zici tu acolo, daca se intampla aia este, se mai intampla, nu trebuie sa pateasca toti la fel, doar ca pe tine si pe frati-tu v-a kilarit.
Si nu sunt sigur daca de acolo e nici la voi, da hai sa iau ca a fost de acolo.
Nu doctorii sunt nenorociti ci soarta, aia a fost nenorocita.
Canalele alea nu au nici o relevanta, acolo sunt cativa care au patit ceva de la ele (daca or fi patit si nu au facut-o ptr audienta), si nu conteaza, majoritatea pot lua fara probleme si ii ajuta.
Deci nu trebuie sa se lase influentata lumea de cativa mai nenorocosi.
Se si stie ca medicamentele psihiatrice reactioneaza diferit in functie de persoane, faptu ca mie mi-a facut rau, e absolut neimportant ptr mine care am nevoie de acel medicament, neimportant in sensul ca nu inseamna ca si mie imi va face rau, ci invers, imi va face bine, iar cand renunt la el, sa nu am nimic, cum sunt multi asa.
Deci comparatiile astea nu-si au sensul.
Dar tu nu intelegi asta. Si vrei ca toata lumea sa nu mai ia benzo doar ca v-a facut voua si inca la cativa altii rau. Ca daca facea asa ravagii nu se mai vindea.
Nu merge asa.
Si nu sunt sigur daca de acolo e nici la voi, da hai sa iau ca a fost de acolo.
Nu doctorii sunt nenorociti ci soarta, aia a fost nenorocita.
Canalele alea nu au nici o relevanta, acolo sunt cativa care au patit ceva de la ele (daca or fi patit si nu au facut-o ptr audienta), si nu conteaza, majoritatea pot lua fara probleme si ii ajuta.
Deci nu trebuie sa se lase influentata lumea de cativa mai nenorocosi.
Se si stie ca medicamentele psihiatrice reactioneaza diferit in functie de persoane, faptu ca mie mi-a facut rau, e absolut neimportant ptr mine care am nevoie de acel medicament, neimportant in sensul ca nu inseamna ca si mie imi va face rau, ci invers, imi va face bine, iar cand renunt la el, sa nu am nimic, cum sunt multi asa.
Deci comparatiile astea nu-si au sensul.
Dar tu nu intelegi asta. Si vrei ca toata lumea sa nu mai ia benzo doar ca v-a facut voua si inca la cativa altii rau. Ca daca facea asa ravagii nu se mai vindea.
Nu merge asa.
Tu stai in continuare deprimat.
Jordan Peterson a luat rivotril si a ajuns in Rusia in coma numai tampeni vorbesti.
Jordan Peterson a luat rivotril si a ajuns in Rusia in coma numai tampeni vorbesti.
Depinde de cantitate. Murariuu a luat 6 mg Rivotril plus alte benzodiazepine.
@murariu... poti sa dai detalii ? mai exact ce s-a intamplat ? ce tratament a avut, ce diagnostic ?
ma scuzi daca sunt indiscret. daca simti ca nu e momentul sa scrii, nu-i nici o problema.
apropos, dumnezeu sa-l odihneasca
ma scuzi daca sunt indiscret. daca simti ca nu e momentul sa scrii, nu-i nici o problema.
apropos, dumnezeu sa-l odihneasca
Atatea vizualizari si nimeni nu comenteaza nimica?
Nu va dati seama ca psihiatria e total scapata de sub control si ar trebui abolita.
Din momentul ce ai bagat o pastila de a lor in gura aia creaza dezechilibrul chimical in creier eu cred in dragoste si compasiune nu, antidepresive, , droguri care va lasa fara libido va blocheaza emotional.
Teoria cu lipsa de seratonina a fost demontata.
Eu va pun o singura intrebare si nu judec pe nimeni de ce exista survivingantidepressant.com si benzobuddies.com
Orice reducere din orice medicament se face cu 10% pe saptamana toate dau sevraje, dr, psihiatri le numesc sindrom de discotinuitate dar e sevraj.
Va privesc ca pe niste cobai si habar nu au ce efecte au medicamentele lor droguri de fapt.antidepresive, benzo, antiphiotice toate informatiile le primesc de la firmele producatoare si nu fac parte din psiontologie sau nici o grupare sa bage in gura un, dr psihiatru un benzo 3 luni de zile si sa il lase cold turkie sa il vad atuncia ce face.
Nu se dau mai mult de 14 zile MAXIM scrie si pe prospect.si se dau ca sa acopere agitatia creata de antidepresiv.
Numai bani ii intereseaza si sa aiba clienti non stop nu v-ati intrebat de ce cand mergeti la un cabinet de psihiatrie e plin tot timpul si asteptati cate 30 -40 de minute.de ce sunt mereu atatia oameni ca nu vindeca nimica este ca un bandaj pus pe rana fara operatie.
Daca va uitati pe toate topicurile lasa-te de fratele meu a fost polidrogat cu toate antidepresivele posibele din Romania si din strainatate si benzo binentele astea includ el a luat doar anxiar si rivotril.
Rivotril serious? Ala ii pentru epilepsie nu somn sau atacuri de panica. Am sa dau un bump la un topic mai vechi sa vedeti inca o fata superba ce a scris aicea pe forum si nu mai este cu noi.
Clara si Costy atata stiu sa creada cu ce au fost indoctrinati apropo nici unul nu lucreaza cred ca de mai mult de 20 de ani.
Nu va dati seama ca psihiatria e total scapata de sub control si ar trebui abolita.
Din momentul ce ai bagat o pastila de a lor in gura aia creaza dezechilibrul chimical in creier eu cred in dragoste si compasiune nu, antidepresive, , droguri care va lasa fara libido va blocheaza emotional.
Teoria cu lipsa de seratonina a fost demontata.
Eu va pun o singura intrebare si nu judec pe nimeni de ce exista survivingantidepressant.com si benzobuddies.com
Orice reducere din orice medicament se face cu 10% pe saptamana toate dau sevraje, dr, psihiatri le numesc sindrom de discotinuitate dar e sevraj.
Va privesc ca pe niste cobai si habar nu au ce efecte au medicamentele lor droguri de fapt.antidepresive, benzo, antiphiotice toate informatiile le primesc de la firmele producatoare si nu fac parte din psiontologie sau nici o grupare sa bage in gura un, dr psihiatru un benzo 3 luni de zile si sa il lase cold turkie sa il vad atuncia ce face.
Nu se dau mai mult de 14 zile MAXIM scrie si pe prospect.si se dau ca sa acopere agitatia creata de antidepresiv.
Numai bani ii intereseaza si sa aiba clienti non stop nu v-ati intrebat de ce cand mergeti la un cabinet de psihiatrie e plin tot timpul si asteptati cate 30 -40 de minute.de ce sunt mereu atatia oameni ca nu vindeca nimica este ca un bandaj pus pe rana fara operatie.
Daca va uitati pe toate topicurile lasa-te de fratele meu a fost polidrogat cu toate antidepresivele posibele din Romania si din strainatate si benzo binentele astea includ el a luat doar anxiar si rivotril.
Rivotril serious? Ala ii pentru epilepsie nu somn sau atacuri de panica. Am sa dau un bump la un topic mai vechi sa vedeti inca o fata superba ce a scris aicea pe forum si nu mai este cu noi.
Clara si Costy atata stiu sa creada cu ce au fost indoctrinati apropo nici unul nu lucreaza cred ca de mai mult de 20 de ani.
Bai Murariule, eu lucrez de 20 si am luat benzo la greu, mai ales Rivotril si Bromazepam si n-am nici pe dracu de la ele.M-au ajutat.Acum nu mai iau.Sunt pe Seroxat si sunt bine.
Cine stie cat o fi luat fratele tau, 10-15 mg, de zici ca a murit.
Face minuni in anxietate, banuiesc ca si in epilepsie.
Cine stie cat o fi luat fratele tau, 10-15 mg, de zici ca a murit.
Face minuni in anxietate, banuiesc ca si in epilepsie.
Bai esti cu cine iti permite baga benzo in tine
Murariuu-le tu mai concret ce doresti?
Daca ai suspiciuni ca un anumit medic se face vinovat de malpraxis si ti-a omorat fratele printr-un tratament eronat cred ca ai gresit modalitatea si locul unde poti protesta.
Vrei sa te plangi cu folos atunci fa asta la politie si la colegiul medicilor, incriminand o anumita persoana pe care o consideri vinovata de moartea fratelui tau.
Nu mai urla pe forumuri ca un apucat ca nu rezolvi nimic.
Daca ai suspiciuni ca un anumit medic se face vinovat de malpraxis si ti-a omorat fratele printr-un tratament eronat cred ca ai gresit modalitatea si locul unde poti protesta.
Vrei sa te plangi cu folos atunci fa asta la politie si la colegiul medicilor, incriminand o anumita persoana pe care o consideri vinovata de moartea fratelui tau.
Nu mai urla pe forumuri ca un apucat ca nu rezolvi nimic.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2De ce Iti face Anxiar așa de bine?Și cum ne putem induce singuri efectul lui?
- 4Anxiar pe termen lung
- 5Câte Anxiar se ia maxim pe zi?Adică care e doza maxima per zi?
- 10Anxietate dimineața la trezire si insomnie
- 2Xanax cum isi face efectul?
- 3Medicatie gresita dementa?
- 7Cum scap de rivotril
- 23Rivotril - De când îau tritico au apărut atacurile de panica
- 15Ce sa intamplat cu mine?
- 4Am ingerat 5 pasile de anxiar
- 3Rivotril se ia putin și pe timp de zi sau doar pe noapte?As avea nevoie pe timp de zi
- 15Absenta Rivotril
- 2Efecte adverse anxiar + cipralex
- 2Cum recunosc o pastilă de diazepam
- 4Cum o conving pe psihiatră să îmi dea benzodiazepine?
- 2Dependenta puternica benzodiazepine
- 4Posibile înlocuitoare naturale pt benzodiazepine?
- 6Xanax oarecum ocazional
Mai multe informații despre: benzodiazepine