E posibil sa fiu infectat cu virusul respectiv??
John 55.Stiu prin ce treci.Pt calmarra gatului strepsils intensiv.doloangin e si mai bun...miere cu tinctura de propolis.pui intr o lingura putina miere si 30 picaturi de tinctura de propolis.si pe mine ma doare in gat.
Macar tu incearca sa treci peste asta a
cum de sarbatori.Eu sincer nu pot pt ca ti am spus simtomele sunt f multe.Aproape toate.Ganglionii.cred ca sunt umflati...mi e frica sa i caut dar simt oarece jena la nivelul gatului.Si am si un nod in gat de cateva zile.Pe tine cum te doare gatul?cand inghiti ? sau te ustura.Eu deja am ragusit la cata infectie e acolo
Macar tu incearca sa treci peste asta a
cum de sarbatori.Eu sincer nu pot pt ca ti am spus simtomele sunt f multe.Aproape toate.Ganglionii.cred ca sunt umflati...mi e frica sa i caut dar simt oarece jena la nivelul gatului.Si am si un nod in gat de cateva zile.Pe tine cum te doare gatul?cand inghiti ? sau te ustura.Eu deja am ragusit la cata infectie e acolo
Pe mine nu ma doare in permanenta. De exemplu acuma nu am nimic. Ca un nod in gât aveam. Eu momentan nu sunt in tara astept sa vin la sf luni sa fac iar un test.
Acum mai nou mi se vad toate venele. Mai ales pe testicol penis se vad toate venele. La tine se vad ?
Din cate stiu da.se vad.Dar nu stiu cum era inainte.Nu cred ca e o problema asta
Madalin.Tu de unde ai luat informatiile despre testarea hiv?
De peste tot... cel mai sigur intra pe site uri oficiale...cdc..de exemplu si gasesti acolo. fda.. la fel cei ce se ocupa vu toate si da acordul... legat de teste...orice
Mădălin tu ce teste ai facut pana ib prezent si ce teste mai faci ?
Tot ce se putea de Bts, epstain bar, nu prea multe...oricum dar le am repetat pe astea de multe ori...
Mădălin pe mine ma doare gâtul atata tot in rest n am nimic m tu cum te simti ?
Mie mi e rau dimineata.Ma trezesc de la ora 4 si nu mai pot dormi de frica si mi se face rau cu stari de voma.Limba ma ustura...obrajii inflamati..ma mai doare si gatul..matele ghiortaie mancarimi pe piele...etc.
Madalim.mie mi a spus dr infectionist ca daca la 45 de zile nu a iesit sifilis.clamidia.etc astea nu mai au cum sa se pozitiveze.doar hiv si hepatitele.
Voi cum sunteti?
De ce nu ne raspunde si noua un dr sa ne lamureasca?Noi cei suspecti de hiv suntem priviti ca niste gunoaie ale societatii.
Madalim.mie mi a spus dr infectionist ca daca la 45 de zile nu a iesit sifilis.clamidia.etc astea nu mai au cum sa se pozitiveze.doar hiv si hepatitele.
Voi cum sunteti?
De ce nu ne raspunde si noua un dr sa ne lamureasca?Noi cei suspecti de hiv suntem priviti ca niste gunoaie ale societatii.
Hiv2017 nu te speria poate nu ai nimic. Ia si repeta testul la 6 luni si vezi atunci ce iti iesa. Dacă îți iesa negativ ai scapat si atunci e posibil sa ai altceva si nu hiv. Exista tratament pt acest virus care te tine in viata.
Te tine in viata dar pierzi tot in viata (in primul ra d familia)si deci.nu mai ai nimic.pe 23.04 fac 6 luni dar nu stiu daca mai rezist pana atunci.
Eu fac pe 27.05 2018, 6 luni. De cand ai aceste sintome ai mai întreținut relații sexuale neprotejat cu soția?
de pe 23 oct de la eveniment nu am mai intretinut relatii sexuale.eram nebun?
Eu am întreținut in decembrie după in martie dar persoana respectiva nu are nimic.
Sper ca n am nici eu. Dacă aveam eu avea si ea sigur. Nu are nici un sintome ea.
Nu mi-a iesit nimic la analize, doar Epstain-Bar atat.
A facut unul dintre voi testare pentru Herpes 6?
A facut unul dintre voi testare pentru Herpes 6?
Nu. Este si pt asa ceva?
As vrea sa stiu ai eu toate analizele pt bts?
As vrea sa stiu ai eu toate analizele pt bts?
herpes 6 apare mai mult la copii si se ia prin saliva stranut.apar eruptii cutanate la cateva zile de la infectare.deci nu e cazul nostru.(am citit la repezeala lutin despre hps 6.Johnn55 te mai doare gatul?eu nu scap de obrajii inflamati gura uscata de mj se lipeste limba de cerul gurii si buzele intre ele.jena in gat.mancarime in jurul penisului la.baza.
Ma mai doare si Ma simt nașpa. Nu mai sunt ca inainte ma simt moleșit.
ce inseamna ca te simti rau.descrie.Eu am avut ameteli.stari de voma.Daca beau alcool uit de simptome...John55 la tine cred ca e pe psihologic.Sin ce ai desceis nu cred ca e hiv.Ai fost la un medic?dermato...infectionist?
Va rog sa prezentati acum toate simtomele pe care le aveti in prezent si in paranteza scrieti daca aveti indoieli...gen sa fie de la anxietate sau stres ! si plus de asta simptomele pe care le-ati avut si au disparut intre timp.
Momentan ma doare in gât și stare de oboseala si fara chef de nimic. În trecut am avut urmatoarele sintome : durere de cap, diaree, durere de stomac, mi au apărut niște pete roșii pe corp. Eu momentan sunt plecat in strainatate si am sunat la câteva clinici si le am povestit tot ce am pățit și ce am facut pana acuma si au zis alca nu am nimic sa nu ma mai stresez.
La voi cum e ?
La voi cum e ?
Acuma mai nou mi a apărut niște bubite roșii pe penis si ma mănâncă. De la ce ar putea fii ?
in trecut...Dureri musculare.dureri articulare.unghii modificate...dureri in gat...limba alba cu afte.mancarimi...spuzeala pe capul penis...eczema scrotala cu intepaturi piele...mancarimi zona penis..scrot...anus..
in prezent...mancarimi zona penis.anus..scrot si inteoaturi pilele...obrani pe i terior inflamati...limba alba crapata cu usturimi...gura f uscata..fara saliva. dureri musculare vagi...stare de voma dimineata.
In prima luna slabit 5 kg.
stres maxim
in prezent...mancarimi zona penis.anus..scrot si inteoaturi pilele...obrani pe i terior inflamati...limba alba crapata cu usturimi...gura f uscata..fara saliva. dureri musculare vagi...stare de voma dimineata.
In prima luna slabit 5 kg.
stres maxim
Stres maxim am si eu. Am slăbit doar 3 kg din noiembrie pana acuma.
Hiv cum ai scapat de spuzela de pe capul penisului ?
Nu mai pot. Care aveti 6 luni si ati facut testul și ce v a iesit?
Ce v a zis doctorul după cele 6 luni ?
Nu mai pot. Care aveti 6 luni si ati facut testul și ce v a iesit?
Ce v a zis doctorul după cele 6 luni ?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11Care sunt simptomele HIV?
- 2transmitere HIV
- 3Care este riscul de a fi infectat?
- 6prezervativ rupt - e posibil sa fi luat HIV?
- 9momentul infectarii cu HIV
- 7am toate simptomele hiv, cred ca sunt contaminata
- 5Disperat, aproape am decazut mintal; am luat boala (HIV) de la ea?
- 2sex oral, stafilococul auriu
- 4infectie cu hiv vreau un raspuns
- 0HIV?
- 4sex oral... infectie?
- 0Sex cu prezervativul, dar i-am masturbat, exista risc de infectie a Hiv?
- 1Ajutor!! mi se umfla amigdalele foarte tare incat nu pot inghiti nici macar lichide
- 5Test hiv concludent? Posibila infectie?
- 0Gardnerella Vaginalis - riscuri de transmisie?
- 1Acces la tratament in alte tari
- 9Hiv si sarcina
- 0Nu stiu daca am HIV
- 4HIV sau paranoia? help!
- 1Intrebare HIV Sex oral
Mai multe informații despre: infectia cu HIV BTS prin sex oral
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: