E posibil sa fiu infectat cu virusul respectiv??
Si nu...inca nu am scapat, cand am facut testul asta in ziua respectiva am mai fost in alta parte la un CheckPoint pentru diferite grupuri sa ma testez pentru toate, sa fiu sigur.
Am intrat mi s-a facut testul hiv negativ, am zis sa fac si altele ca sifilis si hep c. Dupa am avut 2 taieturi de la "fingerprick" pe deget + o dermatita pe maini. In fine mi s a spus sa astept pe hol, si intre timp a intrat un alt om in birou, i s-a facut testarea de hiv, si cand a iesit era schimbat complet omul, fapt ce ma facut sa gandesc ca in timpul in care a stat inauntru era doar pentru o testare hiv+consiliere (sfat). Si danezul este unul dintre cele mai fericite persoane de pe fata pamantului, mai adauga si gay si nu ai cum sa te schimbi radical la fata dupa 10 min decat daca ai primit rezultatul infiorator. Am mai stat 3 min si am fost chemat inapoi.. totul negativ...ve am facut intre timp: am luat vata de pe deget si am aruncat -o in cos si m am asezat din nou pe scaun... dr-ul ma intrebat ca nu sunt fericit de rezultat...in fine... am plecat si am avut cred ca 10 min de relaxare gata s-a terminat, dupa am luat-o de la zero din nou.
Daca am atins masa, scaunul, daca era pete de sange de la baiatul ala si nu am vazut si m-am atins... plus avand dermatita si 2 rani deschise pe deget. nu mai puteam. am calculat orice... am analizat totul... dupa ma gandeam daca vata avea sange pe ea si nu m-am uitat...daca doctorul a facut ceva cand nu ma uitam... daca era el hiv pozitiv... si iarasi nopti nedormite... frica... zic 0.27% sanse - dermatita, 0.3%-intepatura de ac. calcule peste calcule. m-am terminat...
Acum pe 16 m-am programat din nou pentru testare, sunt distrus complet.
Am intrat mi s-a facut testul hiv negativ, am zis sa fac si altele ca sifilis si hep c. Dupa am avut 2 taieturi de la "fingerprick" pe deget + o dermatita pe maini. In fine mi s a spus sa astept pe hol, si intre timp a intrat un alt om in birou, i s-a facut testarea de hiv, si cand a iesit era schimbat complet omul, fapt ce ma facut sa gandesc ca in timpul in care a stat inauntru era doar pentru o testare hiv+consiliere (sfat). Si danezul este unul dintre cele mai fericite persoane de pe fata pamantului, mai adauga si gay si nu ai cum sa te schimbi radical la fata dupa 10 min decat daca ai primit rezultatul infiorator. Am mai stat 3 min si am fost chemat inapoi.. totul negativ...ve am facut intre timp: am luat vata de pe deget si am aruncat -o in cos si m am asezat din nou pe scaun... dr-ul ma intrebat ca nu sunt fericit de rezultat...in fine... am plecat si am avut cred ca 10 min de relaxare gata s-a terminat, dupa am luat-o de la zero din nou.
Daca am atins masa, scaunul, daca era pete de sange de la baiatul ala si nu am vazut si m-am atins... plus avand dermatita si 2 rani deschise pe deget. nu mai puteam. am calculat orice... am analizat totul... dupa ma gandeam daca vata avea sange pe ea si nu m-am uitat...daca doctorul a facut ceva cand nu ma uitam... daca era el hiv pozitiv... si iarasi nopti nedormite... frica... zic 0.27% sanse - dermatita, 0.3%-intepatura de ac. calcule peste calcule. m-am terminat...
Acum pe 16 m-am programat din nou pentru testare, sunt distrus complet.
Ai scapat... poate chiar nu ai fost niciodata expus la virus... mintea noastra o ia razna... iti recomand cu caldura sa accepti rezultatul ca fiind concludent...si sa treci mai departe... sa fii sanatos si sa nu te mai risti, nu merita, chiar nu merita! Sanatate!
Mădălin eu astept sa treaca 6 luni si sa l repetat iar. Arn dacă fac poate sa vada daca am sau nu?
Sau ce test as putea face sa nu mai astept 6 luni.
6 luni le fac la sf lui mai însă eu sf acestei luni plec in tara si as vrea sa le fac.
Sau ce test as putea face sa nu mai astept 6 luni.
6 luni le fac la sf lui mai însă eu sf acestei luni plec in tara si as vrea sa le fac.
După ce am facut testul hiv la 3 luni am facut si alte analize de sanatate, toate au iesit ok fara nici o problemă. Analizele respective a inclus și hepatită b si c care a fost negativ și vdrl adica sifilist care a fost negativ și el. Am făcut si o ecografie abdominala ca ma durea stomacul in care a iesit totul bine cu excepția splinei martite2la care doamna doctor a zis ca asa e ea după ce a văzut rezultatele la analiza. Din cauza ca ma durea stomacul am facut si helyobacterul care si ala a iesit ok, nu am nici o bacterie
Legat de Hiv stai linistit, ai facut tot ce se putea face... esti scapat de asta. Este concludent si final !
Pentru celelalte trb sa stim ca trb sa fie o perioada... dar daca pana acum nu ai avut nici un test pozitiv, slabe sanse sa fi luat ceva...
Ai citit "petania" mea?
Te rog invata din ea... nu face aceeasi greseala, dar nu te condamn sa le faci din nou testarile, dar fara nicio grija de acum incolo... crede-ma te inteleg perfect prin ce treci, asa ca relaxeaza-te.
Pentru celelalte trb sa stim ca trb sa fie o perioada... dar daca pana acum nu ai avut nici un test pozitiv, slabe sanse sa fi luat ceva...
Ai citit "petania" mea?
Te rog invata din ea... nu face aceeasi greseala, dar nu te condamn sa le faci din nou testarile, dar fara nicio grija de acum incolo... crede-ma te inteleg perfect prin ce treci, asa ca relaxeaza-te.
Eu repet testul pentru ca sa fiu sigur ca nu am fost expus la virus la medic (am dezvoltat o frica de HIV in general). atat...nu pentru ce am facut acum 2-4luni...
Pai Madalin.Am scapat am scapat dar toate simtomele?Obrajii imflamati.gura uscata.limba crapata si afte.Mancarimile pe piele si in zona genitala.Dar cel mai urat obrajii.Abia mananc cu grija sa nu ma musc.Toate astea de unde vin?Spuneam la dr infectionist aceste simptome si mi spunea ca am nevoie de psiholog sau psihiatru.Cand a vazut analiza Cpk marita. (are legatura cu durerile musculare).s a intors la 180 grade.ca sa mai fac un hiv pt linistea mea.dupa ce am facut hiv (pozitiv-negativ)...sa mai repet si unul la ei...cantitativ.Am spus ca am dureri musculare si dr infectionist in cabinet cu dr dermatolog au zis ca am nevoie de psihiatru ca au curaj sa dea pe semnatura ca nu am nimic.Am fost la 4 medici dermatologi. nici unul nu a vrut sa ma asculte.Toti spuneau- nu are legatura cu evenimentul descris de dumneavoastra (dar toate simptomele erau de hiv)Ce sa mai inteleg.Eu nu pot dormi noaptea ca mi se lipeste limba de cerul gurii si mi se lipesc buzele (lipsa saliva).Nu stiu exact ce simptome ai tu dar ale mele.Atunci cand nu ai simtome e mai ok...treci mai usor prin timp pana la testare.Dar cand ai simptome...fiecare din ele provoaca panica si stres maxim.stare de rau.Cum crezi ca e sa te usture in gura si gat de peste 5 luni.cum crezi ca e sa te usture si sa te manance pielea de 5 luni...etc
Citind ce ai scris la tine e mai mult panica decat risc.Poate ca as spune si eu la mine ca nu a fost nici un risc dar.simptomele.Diagnosticul hiv nu se da pe simtome ci pe rezultatul analizelor dar.simtomele combinate.duc spre gandul la hiv.
Sanatate multa sa ne dea Dumnezeu si minte mai multa.
Cei ce intrati aici si cititi LUATI AMINTE...nu e de glumit.Dupa cateva secunde de placere pot sa urmeze ani de durere.
Citind ce ai scris la tine e mai mult panica decat risc.Poate ca as spune si eu la mine ca nu a fost nici un risc dar.simptomele.Diagnosticul hiv nu se da pe simtome ci pe rezultatul analizelor dar.simtomele combinate.duc spre gandul la hiv.
Sanatate multa sa ne dea Dumnezeu si minte mai multa.
Cei ce intrati aici si cititi LUATI AMINTE...nu e de glumit.Dupa cateva secunde de placere pot sa urmeze ani de durere.
Te inteleg...stiu exact cum e nu am simptomele tale dar...sunt
Cat de mare este cpk-ul?
Polymyositis and Dermatomyositis -ceva ce am gasit pe net...
Cat de mare este cpk-ul?
Polymyositis and Dermatomyositis -ceva ce am gasit pe net...
creatinfosfokinaza.4 sute si ceva in loc de 2 sute si ceva
mi a spus dr infectionist ca simptomele mele si analiza.cpk marita pot indica o boala autoimuna
Te sfatuiesc sa faci testul asta de genetica...o sa l fac si eu... 23andme.com... nu se stie niciodata...
La reumatolog ai incercat?
La reumatolog ai incercat?
si in linkul care l ai trimis scrie ca hiv poate funul din factori
Am citit si eu ce ati scris voi. La mine nu sunt simptomele pe care le aveti, eu am doar durerii in gât. Pana in prezent am 4 teste făcute si toate au iesit negativ. Plus vldr si hepatită care tot negativ. Ce imi recomandați sa mai fac ??
Stiu ca... am ajuns la concluzia ca simtomele la orice boala sunt indicii pentru hiv, o fi..dar sa nu uitam ca bolile autoimune +altele apar in stadiu mai avansat cand esti hiv+...
Pentru John 55: daca ai vazut ce am postat cu privire la testare si ai indeplinit conditiile...rasufla usurat...
Pentru John 55: daca ai vazut ce am postat cu privire la testare si ai indeplinit conditiile...rasufla usurat...
cam asa e john 55.Poti rasufla usurat.A fost si perioada de iarna cu raceli si dureri in gat la multi.
Eu in schimb mai am multe analize de facut.Sper sa nu fie hiv.
Eu in schimb mai am multe analize de facut.Sper sa nu fie hiv.
Incearca sa te duci la un reumatolog...
Pt Madalin.Daca organismul nu creeaza anticorpi.hiv se multiplica si.poti trece in faza 2 sau 3 adica spre sida.Poate ca organismul meu e obosit de la o alta boala tacuta si inca nu a reusit sa creeze anticorpi.Dr si a schimbat parerea cand a vazut CPK marita.O sa mi fac si la peste 6 luni hiv si hepatite dar.asteptarea e f grea si stresul pe masura simptomelor.Sanatate.Multumesc Madalin si John 55 pt reactii la postarile mele.Eu zic sa cautam solutii in continuare in echipa.Unde s multi puterea creste.
Dr infectionist mi a recomandat un medic de interne care e si gastro.
Hiv2017 fati si helyobacterul poate ai bacteria respectiva. După 6 luni voi răsuflă usor. Momentan sunt si eu stresat. Am vorbit la diferite clinici si le am povestit povestea mea si a zis sa nu ma mai stresez ca nu am nimic.
In primul rand organismul nostru este foarte evoluat din punct de vedere al apararii impotriva oricarei infectii si va produce anticorpi sau antigeni indiferent de prezenta unei boli nedepistate sau tacute.
Am zis si am specificat daca organismul nu produce anticorpi IgM si IgG ptr Hiv 1 si 2, va produce antigen p 24, plus ca am observat ca in analizele noi Hiv combi sunt depistate mult mai multe decat p 24 si anticorpii dar chiar nu mi am mai batut capul...ar insemna sa ma fac doctor acum.
Daca ai facut hiv cantitativ...banuiesc ca este Hiv 1 Arn, ceea ce depisteaza virusul in sine. Ce mai poti sa mai faci este simplu: raport cd4/cd8...sa vezi daca chiar ai o boala autoimuna sau orice altceva.
Am zis si am specificat daca organismul nu produce anticorpi IgM si IgG ptr Hiv 1 si 2, va produce antigen p 24, plus ca am observat ca in analizele noi Hiv combi sunt depistate mult mai multe decat p 24 si anticorpii dar chiar nu mi am mai batut capul...ar insemna sa ma fac doctor acum.
Daca ai facut hiv cantitativ...banuiesc ca este Hiv 1 Arn, ceea ce depisteaza virusul in sine. Ce mai poti sa mai faci este simplu: raport cd4/cd8...sa vezi daca chiar ai o boala autoimuna sau orice altceva.
Hiv2017 si Mădălina de cand v au apărut simptomele ati scăzut în greutate ( slăbit)?
da am slabit in prima luna de la eveniment 5 kg.de la 76-77 tinute cu greu in frau ajunsesem si la 72.Acum la aproape 6 luni (evenimentul pe 23.10.2017)am 74 kg
Da vreo 3 kg...dar am avut virusul Epstain-Bar
Eu tot caut de HTLV, este tot un virus transmis prin contact sexualsi altele.
Si cum se poate depista virusul respectiv?
Eu am slăbit de la 99 la 96 in 4 luni adica 3 kg
Eu am slăbit de la 99 la 96 in 4 luni adica 3 kg
Mădălina sau hiv2017 imi răspunzi si mie. Nu mai pot de durere de gât ce sa iau. Are vreo legatura cu hivul ?
Am sunat si eu astăzi la clinică unde mi am facut analizele si mi au zis sa stau linistit ca nu am nimic. Le am povestit ce sintome am Acum si a zis ca i de la altceva a
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11Care sunt simptomele HIV?
- 2Virusul HIV
- 11Intrebare despre HIV
- 6Cum imi dau seama daca am sida hiv dupa cateva zile?
- 10Poate fi Hiv ?
- 4Analize hiv, hepatita
- 3Infectie HIV? Tratament preventiv, daca da UNDE in Bucuresti?
- 25Posibilitate infectare cu HIV dupa sex oral?!?!?!
- 5HIV
- 2Sifilis prin contact oral?
- 1939Intrebare tratament HIV - test HIV
- 1Ajutor!! mi se umfla amigdalele foarte tare incat nu pot inghiti nici macar lichide
- 1Boli sex oral.
- 1Despre HIV - simptome de preinfectie
- 2Contactare HIV-hepatita wc public
- 1Intrebare HIV Sex oral
- 2Sunt speriata HIV???
- 2Curiozitate masculină despre o relatie cu partener cu Hiv
Mai multe informații despre: infectia cu HIV BTS prin sex oral
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: