gonoree din sex oral

07-03-2011
iuly2010
Nu este medic/terapeut
iuly2010
Buna ziua, numele meu este Viorica, am 23 de ani si am o nelamurire. Acum doua luni am avut o aventura cu un tip care mi-a facut sex oral, mentionez ca a fost singurul meu contact din punct de vedere sexual cu el. Acum doua zile prietenul meu mi-a spus ca are o scurgere alb-galbuie si ca il ustura canalul organului genital in momentul in care urineaza. Ultimul meu contact neprotejat cu el a fost vinerea trecuta. Este posibil ca aceasta bacterie sa se fi activat de abia dupa doua luni, pentru ca sunt sigura de faptul ca prietenul meu nu a avut contact cu altcineva. Mai pe scurt, daca acesta avea gonoree, ma putea infecta prin contactul salivei lui cu secretiile vaginului meu, daca da de ce a trecut o perioada atat de indelungata pentru a-si face aparitia? Multumesc anticipat !
4 comentarii
0
07-03-2011, ora 10:35
iuly2010
Nu este medic/terapeut
iuly2010
Am vrut sa mai adaug faptul ca am si eu aceste scurgeri si usturimi tot cam de 2 zile, iar contactele mele sexuale au fost doar cu iubitul.
0
11-03-2011, ora 20:12
iuly2010
Nu este medic/terapeut
iuly2010
Se poate un raspuns va rog..
0
19-03-2011, ora 21:32
anghe
Nu este medic/terapeut
anghe
nu mai avea atita incredere in barbati si mergi la un ginecolog
0
22-03-2011, ora 03:36
Sandel Sauleanu
Nu este medic/terapeut
Sandel Sauleanu
Femeia doar a intrebat de ce, nu a cerut tratamente sau alte chestii. Iuly2010 de ce ai tinut neaparat sa ne spui ca te cheama Viorica ?
La Gonoree incubatia este in medie de trei zile dar poate ajunge si la 14. Asa ca nu merge teoria ca primul care are simptome este vinovat.
"Puteti contracta sau raspândi gonoreea prin sex oral, anal sau vaginal. "
Deci cine stie ?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Legatura dintre sărut și incidența crescută a gonoreei
  • Infecția cu Neisseria gonorrhoeae (N. gonorrhoeae, gonococcus, gonococ) - infecția gonococică
  • Cazurile de gonoree înregistrează o creștere printre femeile tinere din Europa (studiu)
  • Vaccinul meningococic s-a dovedit a fi rentabil în protejarea bărbaților împotriva gonoreei
  •