Ajutor.. Am nevoie de raspunsuri!!!!!

13-10-2019
Alive4you
Nu este medic/terapeut
Alive4you
Buna.. Numele meu e Alex si am 29 de ani... In urma cu fix doua luni am avut parte de o felatie(adica sex oral) fara prezervativ de la o pustoaica de la sat la mine!.. Pe tipa o stiu destul de bine...dar ii cam place viata si a avut foarte multi parteneri...stiam ca e ok din punt de vedere medical... Dar am auzit de la alti consateni ca e posibil sa se fi culcat cu un tip seropozitiv cu ceva timp inainte sa imi faca ea mie oral!.. Problema e ca in ultimele doua zile nu ma simt prea ok. Adica undeva la sfarsitul a 7 ei saptamani de la contact...am avut dureri de cap constant, dar nu exagerate.. Pe o scara de la 1-10 undeva pe la 3, 4..adica mai mult disconfort si am incercat cu paracetamol si nurofen si nu da rezultat si durerea persista..dureri de gat dar foarte usoare.. Precum starea dinaintea unei raceli! Nu am nici pofta de mancare si am stari de voma.(eu de felu meu sunt foarte mancacios si nu rezistam mult fara sa nu mananc).. Am avut si zile cand diareea aparea asa de odata dar nu incontinu,.. De 3, 4 ori ultimele doua luni ce tin eu minte. Ma gandesc sa nu fie fie si o chestiune psihologica dupa ce am citit toate prostiile de pe internet si tot felu de simptome. Adevaru e ca de la ultimele simtome ce am scris mai sus am o stare de neliniste si de frica teribila!!.. Ma gandesc tot acolo si nu mai am pace deloc!!. E momentul in care te rogi foarte mult si devii crestin!.. Ma rog ca Dumnezeu sa-mi dea pace si liniste si sa nu fie ceea ce ma tem :(.
10 comentarii
0
13-10-2019, ora 17:15
Psiholog Chițimuș Cristina
Psihologie, Iași
Bună ziua,

Majoritatea studiilor din domeniu arată că această boală nu se poate lua decât prin penetrare neprotejată. Dar există şi cercetări recente care dovedesc faptul că e mult mai sănătos şi mai sigur să utilizezi prezervativul indiferent de forma sexului practicat.
Deşi se spune că nu poţi contracta SIDA prin sex oral, trebuie să ştiti că, dacă nu folosiți protecţie în timpul unui astfel de contact, puteti lua o serie de alte boli cu transmitere sexuală, care pot afecta negativ viaţa şi care pot fi tot la fel de periculoase ca şi SIDA.
Cel mai indicat ar fi sa mergeți la un laborator medical sa va faceti analizele. Astfel, scăpați de starea de neliniște și de frica si puteti gasi cauza stărilor de rau fizic pe care le aveti.
0
14-10-2019, ora 10:30
Dr. Artenie Claudia
Dermatovenerologie, Iasi
Dr. Artenie Claudia
Buna ziua,
Faceti analize de laborator acum si peste 6 luni.Simptomatologia este clar indusa de stres.
O zi buna,
dr Claudia Artenie
medic primar dermatolog
0
14-10-2019, ora 12:18
Alive4you
Nu este medic/terapeut
Alive4you
Am inceput si sa transpir peste noapte... E un motiv in plus de ingrijorare... :(
0
14-10-2019, ora 14:05
Alive4you
Nu este medic/terapeut
Alive4you
Este posibil sa transpir din cauza stresului?.. Tinand cont ca nu e cald in camera...
0
14-10-2019, ora 14:15
alin_bzz_bzzz
Nu este medic/terapeut
alin_bzz_bzzz
Salut Alex! A fost de calitate felatia? Da-mi si mie adresa fetei...
0
15-10-2019, ora 09:45
Dr. Artenie Claudia
Dermatovenerologie, Iasi
Dr. Artenie Claudia
Buna ziua,
Boala data de Hiv nu determina simptomatologie decat in cativa ani, nu in cateva luni.
Faceti analizele.
O zi buna,
dr Claudia Artenie
medic primar dermatolog
0
15-10-2019, ora 13:02
Alive4you
Nu este medic/terapeut
Alive4you
Cei mai multi zic ca in faza incipienta.(in primele saptamani cand se multiplica virusul). Apar aceste simptome care si am avut cam jumate din ele(dureri de cap, greata, diaree, transpiratie pe timpu noptii) sunt speriat... :(.. Mie frica sa fac testul!!..
0
16-10-2019, ora 11:41
Psihologie, Iași
Bună ziua,

Înfruntati aceasta frica si faceti analizele. Va supuneti organismul unui stres inutil, astfel că este foarte posibil să somatizati pe fond de stres, sa va induceti aceste simptome în lipsa unei afecțiuni. Odata ce aveti rezultatul, veti sti clar ce cale aveti de urmat.
0
16-10-2019, ora 12:33
Alive4you
Nu este medic/terapeut
Alive4you
Ce sanse sunt ca sa am toate aceste simptome si totusi sa fiu negativ??
0
16-10-2019, ora 21:29
alin_bzz_bzzz
Nu este medic/terapeut
alin_bzz_bzzz
Sunt multe afectiuni care cauzeaza simtomele mentionate de tine. Stresul prin care treci acum iti face mult rau. Cel mai bine mergi frumos sa iti faci testul, crede-ma pe cuvant ca este cea mai buna actiune.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.