Este posibil sa ma fi infectat cu HIV?
Buna, de curând am avut parte de un contact, care nu se poate numi chiar contact. Ideea e ca am oferit sex oral unui băiat pe care nu îl știam asa de bine, nu a ejaculat în gura mea. A doua zi am observat ca mi-a apărut o afta in gura. Iar mai apoi ne am frecat practic unul de altul, fără sa existe o penetrare. Penisu lui a atins organul meu genital, s-a frecat de mine, la un moment dat eram foarte uda. Ideea e următoarea. Sunt șanse sa fi luat Hiv în cazul în care el ar fi avut aceasta boala ?
8 comentarii
Pai si 3 luni ce fac ? Cum credeți ca pot sta cu indoiala ? Si cu gândul ca am luat ceva ?
Exista o probabilitate foarte mica sa luati hiv prin sex oral sau prin fluide. Testul hiv se face dupa minim 3 luni. Trebuie sa asteptati.
Buna ziua,
In urma unui contact neprotejat exista riscul de a contacta infectii cu transmitere sexuala printre aceste se numara HPV, HIV, Hepatita B; va recomandam sa va protejati la orice contact pana cand sunteti sigura (in urma efectuarii analizelor) ca partenerul dvs nu are nici o infectie pe care o poate transmite. Pentru moment, in urma acestui contact nu puteti face nimic in viitorul apropiat; asteptati si efectuati un test HIV dupa 3 luni, abia atunci acest test poate fi relevant
O zi excelenta,
Clinica Medicala Marie Stopes International Romania
In urma unui contact neprotejat exista riscul de a contacta infectii cu transmitere sexuala printre aceste se numara HPV, HIV, Hepatita B; va recomandam sa va protejati la orice contact pana cand sunteti sigura (in urma efectuarii analizelor) ca partenerul dvs nu are nici o infectie pe care o poate transmite. Pentru moment, in urma acestui contact nu puteti face nimic in viitorul apropiat; asteptati si efectuati un test HIV dupa 3 luni, abia atunci acest test poate fi relevant
O zi excelenta,
Clinica Medicala Marie Stopes International Romania
Buna dimineata! In urma cu o saptamana am fost sa donam sange pentru cineva eu impreuna cu sotia si fiul meu.Di pacate fiului meu nu i au iesit bine analizele si a fost chemat inapoi la Centrul de transfuzii Bucuresti.El are 20 de ani si are prietena din Februarie anul acesta.Analizele pe Hiv 1/2 au raspuns Reactiv in curs de cinfirmare.Medicii de acolo spun ca e o greseala sigur pentru ca anticorpii si antigenul este negativ.Prietena lui spune ca nu are probleme pentru ca e cu analizele la zi.El spune ca nu a fost cu alta fata sau sa drogat niciodata.Ce sa cred?L au rechemat duoa 15 Octonbrie sa se retesteze Ce facem pana atunci ca suntem terminati?
Ii faceti dv. testarea la orice laborator. Costa in jur de 50 de lei.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6rezultat test hiv
- 2Se poate lua asa HIV?
- 1014mononucleoza infectioasa este un diagnostic plauzibil pt suferinta mea?
- 3M-am infectat cu HIV?
- 3test hiv
- 7a fi sau nu zero pozitiv HIV
- 4Va rog, am nevoie de cateva sfaturi (de la persoane specializate daca se poate) HIV
- 8In urma cu 3 ani am avut contact sexual neprotejat = HIV?
- 3Posibila infectare Hiv / Sida?
- 8posibil infectie hiv
- 1Este posibil sa fi contactat hiv sau hcv ?
- 25Posibilitate infectare cu HIV dupa sex oral?!?!?!
- 6Pot fi infectat cu HIV ?
- 1HIV????
- 4Este vreo posibilitate? URGENT!
- 28Posibila greseala a testului hiv?
- 4Se poate lua HIV?
- 0Hiv prin briciul de la frizerie?
- 2Hiv? test de generația a 4a dupa 12 zile rezultat negativ
- 1Intrebare HIV Sex oral
Mai multe informații despre: infectia cu HIV
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: