Pot fi infectat cu HIV ?

23-03-2016
Ralp
Nu este medic/terapeut
Ralp
Buna seara.povestea mea incepe cam asa.acum 9 saptamani aburit de alcool si prieteni nepotrivit am facut o greseala pe care sigur o voi regreta..am apelat la serviciile une prostituate de culoare.pe parcursul contactului sexual am folosit prezervativ.acesta a fost integru.ejaculare fiind in interiorul vaginului dar in prezervativ.inainte de contact cu vreo 9 ore m am ras in zona intima.dupa contactul respectiv nu am vazut urme de sange pe lenjerie sau altceva..doar ca seara mi a iesit un cos langa partea de sus a penisului in zona de sub burta..dupa cateva zile am inceput cu unele manifestari..2zile de transpiratii nocturne..apoi lipsa pofta de mancare..durere de oase (precizez ca am lucrat mult in frig)durere de maxilar dinti...in a doua saptamana am avut ceva dureri abdominale in partea stanga care mergeau spre zona inghinala si fesa..tot in aceea saptamana mi au iesit in gat niste saculeti albi sa le zic asa..dar care nu ma incomodeaza la inghitit sau altceva..durerea din zona stanga s a extins in tot abdomenul..intepaturi sub coaste..in partea dreapta sus jos..stanga la fel.dupa o perioada s au calmat.dar dupa alte 2 saptamani de stari aiurea a inceput sa ma usture limba..iar pe partea din spate a limbi s a format ceva alb care apare si dispare.la periat pe limba dispare..apoi m am trezit cu o gripa fara nas infundat fara dureri de gat.inate cu 2 zile un coleg a avut si el.am facut febra destul d mare cu frisoane.asta a durat vreo 2 zile dar starea proasta a persistat.drept pentru care am mers la farmacie si mi am luat ceva Gripostad c si silomat.dupa ce am luat silomat a doua seara am simtit ca ceva ma strange de gat si nu pot respira..iar dimineata am avut o eruptie pe mana si pe gat.nu am avut ganglioni umflati..am mers la un medic pentru ca sunt in germania si i am povestit si lui ce s a intamplat..mi a zis ca pot sta linistit..dar tocmai ca oricum sunt nelinistit..eruptia a durat 2 zile dar am avut si in aceste zile doar doua scaune diareice..apoi nu am.mai avut..am slabit 7 kg pana acum.apoi au inceput durerile de partea stanga dreapta..intepaturi..fara febra sau altceva..am avut si perioade cu scaun mai moale dar si mai tare.acum va intreb ce sanse mai sunt ca peste 3 saptamani sa fie negativ testul..pentru ca din cate am citit pe net cred ca sunt slabe..nu ma simt obosit.somnul nu mai este cum a fost candva..ma trezesc noaptea de multe ori..durerile de abdomen persista si acum dar nu asa puternic
6 comentarii
0
23-03-2016, ora 21:46
Ralp
Nu este medic/terapeut
Ralp
ar mai fi de precizat ca lucrez intr un mediu toxic..nociv..fumez...iar cu nervi sunt la pamant..va rog orice indrumare orice sfat este bine primit..mai vroiam sa zic odata cu durerile du burta au aparut si dureri de spate si umeri..plus durere de genunchi..
0
24-03-2016, ora 11:11
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Testul hiv se face la 3 luni si 6 luni, dar parerea mea e sa stai linistit.
Fa control la gastrolog pt durerile de burta.

Pentru somn ia Melatonina sau ceva de la plafar.

Pentru dureri spate, umeri, genunchi mergi la Reumatolog si nu mai lucra in mediul acela cu frig.
0
24-03-2016, ora 18:04
Ralp
Nu este medic/terapeut
Ralp
Iti multumesc din suflet clara_p..sper sa fie bine sa fie contrar la ceea ce ma gandesc eu..pentru ca la cat m am controlat zilnic am ajuns sa mi cunosc fiecare parte din corp
0
24-03-2016, ora 18:12
Ralp
Nu este medic/terapeut
Ralp
Ma tem ca nu cumva din cauza rasului sa mi fi vatamat pielea si secretiile ei sa atinga locul..sau cand mi am scos prezervativul sa nu fi atins cu mana penisul si sa fi fost secretii pe maini..dar repet ca nu am vazut urme de sange sau altceva..
0
24-03-2016, ora 20:00
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Nu cred ca ai luat hiv. Ai optiunile inchise si nu ti se poate raspunde pe privat. Practic nu aveai cum.
Iti recomand cautarea unei fete sanatoase cu care sa formezi o familie si sa nu mai recurgi la prostituate.
Sunt multi baieti care au scris pe forum ca au apelat si la ei chiar au fost suspiciuni. Prezervativ rupt, sex oral neprotejat etc.
Tu stai calm si fa-ti trstul la 6 luni daca vrei.
Virusul HPV cancerigen se ia prin frecarea pielii cu tot cu prezervativ. Nu trebuia sa te razi. Hiv nu se ia asa.
0
24-03-2016, ora 20:06
Ralp
Nu este medic/terapeut
Ralp
Sa ti dea Dumnezeu numai bine.sper din suflet sa fie asa..pentru ca este prima si ultima data cand fac asa ceva..nu dau vina pe nimeni doar pe capul meu prost..niciodata nu am obisnuit sa recurg la lucruri de genul.o sa imi fac testul la 3 luni si 6..am dat intr o stare de anxietate..de orice imi aparea le asociam cu simptomel de pe internet.iti multunesc inca o data pentru tot
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.