Ajutor va rog! contact sexual neprotejat cu partenerul meu, el fiind Hiv nedetectabil

20-06-2022
Andyarh
Nu este medic/terapeut
Andyarh
Buna seara.In urma cu o luna de zile am avut ultimul contact sexual neprotejat cu partenerul meu, el fiind Hiv nedetectabil cu analizele facute recent in aprilie(sub 40 viremie).Am fost depistati amandoi cu sifilis acum 2 saptamani si am si inceput tratamentul.Problema acum este ca inainte de diagnosticarea cu sifilis am avut o raceala mai puternica si o afta bucala, dar si ganglionul inghinal din stanga inflamat(chiar daca am administrat deja 2 doze de moldamin, observ ca nu se retrage).Șancrul din zona penisului s-a vindecat mai greu, am avut si sangerari dar nu in timpul actului sexual.Am facut acum 2 saptamani doua teste Hiv si au iesit negative.Mentionez ca alte simptome inafara de acel ganglion inflamat nu am.Credeti ca inca nu si-a facut efectul moldaminul si mai dureaza retragerea acestuia, e cazul sa ma panichez aiurea sau sa mai repet testul si dupa cat timp?Multumesc anticipat.Va rog sa-mi raspunda cineva.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.