Ajutor va rog! contact sexual neprotejat cu partenerul meu, el fiind Hiv nedetectabil
Buna seara.In urma cu o luna de zile am avut ultimul contact sexual neprotejat cu partenerul meu, el fiind Hiv nedetectabil cu analizele facute recent in aprilie(sub 40 viremie).Am fost depistati amandoi cu sifilis acum 2 saptamani si am si inceput tratamentul.Problema acum este ca inainte de diagnosticarea cu sifilis am avut o raceala mai puternica si o afta bucala, dar si ganglionul inghinal din stanga inflamat(chiar daca am administrat deja 2 doze de moldamin, observ ca nu se retrage).Șancrul din zona penisului s-a vindecat mai greu, am avut si sangerari dar nu in timpul actului sexual.Am facut acum 2 saptamani doua teste Hiv si au iesit negative.Mentionez ca alte simptome inafara de acel ganglion inflamat nu am.Credeti ca inca nu si-a facut efectul moldaminul si mai dureaza retragerea acestuia, e cazul sa ma panichez aiurea sau sa mai repet testul si dupa cat timp?Multumesc anticipat.Va rog sa-mi raspunda cineva.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1valabilitate analize
- 1Am sifilis sau alceva
- 6ganglioni inghinali.. o fi toxoplasma, sifilis, virusul hiv?
- 1sifilis oare?
- 7am BTS?
- 4sifilis... aceasta boala pe care am tratat-o in urma cu multi ani poate afecta partenera?
- 12pete mici rosii pe capul penisului = sifilis?
- 6sifilis ori hiv
- 3M-am infectat cu HIV?
- 6sifilis dupa un an si ceva... sfaturi
- 2Sunt tratata de sifilis cu rpr cantitativ 1 1?
- 1Sifilis secundar florid
- 1Pot fi infectat cu HIV ?
- 1Sifilis
- 0Infectare cu hiv
- 44hiv sau paranoia?
- 5Test hiv concludent? Posibila infectie?
- 1Sunt disperat - cat de posibil e sa fiu infectat cu hiv?
- 1Recomandare medic, centre care trateaza HIV
Mai multe informații despre: Sifilisul infectia cu HIV HIV nedetectabil
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: