Sex oral neprotejat

Buna seara,
Am fost cu o tipa cu care am intretinut relaţii sexuale orale neprotejat tipa e oarecum prostituata si imi e teama rau de posibilitatea unui hiv. Nu am avut nici o rana pe penis in momentul acela. Nu stiu daca tipa a avut sau are vre-o rana bucala. M-am îngrijorat ca dupa 2-3 zile mi-a apărut un Cos in spatele urechiei si mai jos putin mi-a apărut ca un fel de ganglion de mărimea unui bob de cc 1 cm. Nu stiu exact daca acest ganglion e posibil sa apară de la cosul respectiv sau de la o posibila infectare cu hiv. Am citit pe toate site-urile simptomele si parca le am pe toate, am si o durere de cap. Întrebarea este, exista posibilitatea sa fi luat hiv dupa toata prostia asta? Actul in sine a durat aproximativ 5 min. Va tog din suflet sa ini Răspundeţi ptr ca numai am somn si sunt foarte speriat.
Va multumesc
Am fost cu o tipa cu care am intretinut relaţii sexuale orale neprotejat tipa e oarecum prostituata si imi e teama rau de posibilitatea unui hiv. Nu am avut nici o rana pe penis in momentul acela. Nu stiu daca tipa a avut sau are vre-o rana bucala. M-am îngrijorat ca dupa 2-3 zile mi-a apărut un Cos in spatele urechiei si mai jos putin mi-a apărut ca un fel de ganglion de mărimea unui bob de cc 1 cm. Nu stiu exact daca acest ganglion e posibil sa apară de la cosul respectiv sau de la o posibila infectare cu hiv. Am citit pe toate site-urile simptomele si parca le am pe toate, am si o durere de cap. Întrebarea este, exista posibilitatea sa fi luat hiv dupa toata prostia asta? Actul in sine a durat aproximativ 5 min. Va tog din suflet sa ini Răspundeţi ptr ca numai am somn si sunt foarte speriat.
Va multumesc
1 comentarii

Nu de HIV trebuie sa-ti faci griji, sunt alte infectii care se transmit relativ usor prin sex oral neprotejat cum ar fi hepatitele, herpesul, sifilis..

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3BTS-uri, risc in cazul sexului oral?
- 6insista sa ii fac sex oral... cum sa-i spun ca nu pot sa accept asa ceva?
- 2infectie orala+herpes+canale saliv iritat dupa sarut+sex oral
- 8Intrebare in legatura cu sex oral
- 4Virgin si erectie slaba
- 5Ce boli se pot contamina prin practicarea sexului oral?
- 2sex oral neprotejat infectare hiv posibilitati ?
- 4sex oral - as vrea sa ma feresc de ceva boli
- 28sex oral-lupte grele
- 1Penibil
- 1Sex oral cu o prostituata.
- 8cat de mare este probabilitatea de infectie cu hiv a prietenei mele, eu fiind infectat de 3 ani
- 8posibil infectie hiv
- 5sexul oral si sifilisul
- 18Sunt motive de ingrijorare?
- 4Intrebare Bts
- 4Se poate lua HIV?
- 2Usturime dupa urinare si uriari in medie de 6-8 pe zi
- 1Suspiciune bts / paraziti
- 1Sex oral neprotejat cu o necunoscuta in urma cu 17 ani
Mai multe informații despre: Sexul oral BTS prin sex oral
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: