Sex oral neprotejat
Buna seara,
Am fost cu o tipa cu care am intretinut relaţii sexuale orale neprotejat tipa e oarecum prostituata si imi e teama rau de posibilitatea unui hiv. Nu am avut nici o rana pe penis in momentul acela. Nu stiu daca tipa a avut sau are vre-o rana bucala. M-am îngrijorat ca dupa 2-3 zile mi-a apărut un Cos in spatele urechiei si mai jos putin mi-a apărut ca un fel de ganglion de mărimea unui bob de cc 1 cm. Nu stiu exact daca acest ganglion e posibil sa apară de la cosul respectiv sau de la o posibila infectare cu hiv. Am citit pe toate site-urile simptomele si parca le am pe toate, am si o durere de cap. Întrebarea este, exista posibilitatea sa fi luat hiv dupa toata prostia asta? Actul in sine a durat aproximativ 5 min. Va tog din suflet sa ini Răspundeţi ptr ca numai am somn si sunt foarte speriat.
Va multumesc
Am fost cu o tipa cu care am intretinut relaţii sexuale orale neprotejat tipa e oarecum prostituata si imi e teama rau de posibilitatea unui hiv. Nu am avut nici o rana pe penis in momentul acela. Nu stiu daca tipa a avut sau are vre-o rana bucala. M-am îngrijorat ca dupa 2-3 zile mi-a apărut un Cos in spatele urechiei si mai jos putin mi-a apărut ca un fel de ganglion de mărimea unui bob de cc 1 cm. Nu stiu exact daca acest ganglion e posibil sa apară de la cosul respectiv sau de la o posibila infectare cu hiv. Am citit pe toate site-urile simptomele si parca le am pe toate, am si o durere de cap. Întrebarea este, exista posibilitatea sa fi luat hiv dupa toata prostia asta? Actul in sine a durat aproximativ 5 min. Va tog din suflet sa ini Răspundeţi ptr ca numai am somn si sunt foarte speriat.
Va multumesc
1 comentarii
Nu de HIV trebuie sa-ti faci griji, sunt alte infectii care se transmit relativ usor prin sex oral neprotejat cum ar fi hepatitele, herpesul, sifilis..
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6daca o bag in gura
- 8Intrebare in legatura cu sex oral
- 3Am si eu nevoie de infomatia unui medic dermatolog va rog
- 18sexul oral...ceva normal? Cum ar trebui privit?
- 8sex oral neprotejat
- 3Sexul oral
- 3Grija Obsesiva - Posibilitate HIV?
- 4sex oral
- 4usturime si mancarime a penisului dupa sex oral
- 1buna am o problema cu sperma
- 11Va rog din suflet ajutati-ma! exista sarcina?
- 6sex oral - sfaturi
- 5la oarecare laborator mi-ar iesi la analize si eventualele boli de la contact sexual?
- 2Nelamurire-sex oral
- 3care sunt riscurile?
- 1Boli care se iau prin sex oral
- 2Sex oral dar numai cu sotul
- 0Posibila infectare hiv?
- 2Sunt speriata HIV???
Mai multe informații despre: Sexul oral BTS prin sex oral
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: