E posibil sa fiu infectat cu virusul respectiv??

Am dat cu triderm dar daca nu ma spal cel putin o data pe zi mi apare din nou

Nu stiu alți zic ca, daca nu a apărut la 3 luni sa stau ok. Alți zic sa astept 6 luni si dupa sa stau linistit.

Te doare cand inghiti?Altceva.modificari in gura ai?

Nu ma mai doare in gât. În gura nu am nimic. Chiar astăzi m am uitat la limba, nu e alba, nu e crăpat, nu am afte. Însă nu ma simt bine deloc. Ma doare corpul. Ma simt moleșit, obosesc repede fata chef de nimic, oare e de la hiv ? La tine cum E?

M ă luat o stare asa naspa azi încât nu puteam sa fac nimic credeam ca mor. La voi cum e ? Cum va simțiți ?

V ati facut vreodata autotestul hiv acasă luat din farmacie ?

Trebuie sa terminam cu Hiv-ul... daca ati facut la 3 luni...este gata. stati linistiti. o sa ajungem sa inebunim... stiu ca este greu...dar trebuie sa ne relaxam... si daca sunt simptome si nu apare in test...logic este altceva... e spre binele tuturor asa.

Acum imi apare cate o bubita mi a rosie care ma mananca rau.Cred ca sunt negi.Cred

Sfatul meu... incearca sa faci o programare la un dermato-venorolog si orl... si nu mai sta...

Daca as fi in locul vostru. as face un test Arn Hiv si in acelasi timp Hiv duo...si as exclude pentru totdeauna hiv...
Cu privire daca ar putea sa fie alte boli cu transmitere sexuala... exista tratament... inafara de herpes. asa ca nu mai cautati simptome... daca deja ati facut si aceste lucruri...in intervalul de timp... se exclude tot. posibil ca aceste simptome sa vina in urma unui stres major... sau in intr-un caz mai rau sa fie o infectie...un alt tip de virus care nu cred ca este chiar atat de rau...
Nu ai cum... priviti partea rea... e posibil sa ramanem cu sechele grave in urma acestui stres incredibil...stiu mi se pare normal sa ti fie frica... dar ganditi-va ca o sa fie mai greu cand dupa sa zicem ca trec si 6 luni.. faci testarile din nou plus altele si sunt negative... tot o sa fie ceva. tot o sa apara ceva. daca va obisnuiti mintea sa se gandeasca non-stop.. perioada asta. asa o sa o tineti ani buni de acum incolo...
Stiu ce zic...pentru ca eu deja am ajuns acolo. nu mai pot nici eu. dar chiar vreau sa ma opresc sa ma linistesc...pentru ca intr-un final ma auto-distrug.
Cu privire daca ar putea sa fie alte boli cu transmitere sexuala... exista tratament... inafara de herpes. asa ca nu mai cautati simptome... daca deja ati facut si aceste lucruri...in intervalul de timp... se exclude tot. posibil ca aceste simptome sa vina in urma unui stres major... sau in intr-un caz mai rau sa fie o infectie...un alt tip de virus care nu cred ca este chiar atat de rau...
Nu ai cum... priviti partea rea... e posibil sa ramanem cu sechele grave in urma acestui stres incredibil...stiu mi se pare normal sa ti fie frica... dar ganditi-va ca o sa fie mai greu cand dupa sa zicem ca trec si 6 luni.. faci testarile din nou plus altele si sunt negative... tot o sa fie ceva. tot o sa apara ceva. daca va obisnuiti mintea sa se gandeasca non-stop.. perioada asta. asa o sa o tineti ani buni de acum incolo...
Stiu ce zic...pentru ca eu deja am ajuns acolo. nu mai pot nici eu. dar chiar vreau sa ma opresc sa ma linistesc...pentru ca intr-un final ma auto-distrug.

Hiv 2017 la 5 luni si 3 zile ti ai facut autotestul hiv de la farmacie acasă?

Cum am mai zis si in trecut după contactul sexual pe care l am avut am facut primul test la 1 luna si, si a iesit negativ. La 3 luni si, tot negativ mi a iesit.
Momentan nu mai pot mie rau de mor nush ce naiba am. Ma doare capul si pieptul, obosesc foarte repede, nu mai pot.
Mai am 2 saptamani pana vin in tara ca sa fac iar un test însă nu mai rezist pana atunci.
Cat de eficient e testul din farmacie?.as vrea sa mi iau unul de ala sa fac.
Hiv si mie mi a apărut bubite roșu pe carp însă nu ma mănâncă.
Momentan nu mai pot mie rau de mor nush ce naiba am. Ma doare capul si pieptul, obosesc foarte repede, nu mai pot.
Mai am 2 saptamani pana vin in tara ca sa fac iar un test însă nu mai rezist pana atunci.
Cat de eficient e testul din farmacie?.as vrea sa mi iau unul de ala sa fac.
Hiv si mie mi a apărut bubite roșu pe carp însă nu ma mănâncă.

Iti sugerez sa mai astepti... decat sa ai vreo surpriza...nu prea am incredere in testele astea... rezista...

Mădălin dacă la 3 luni mi a iesit negativ la 6 luni poate iesi pozitiv ??
Cand am facut cel de 3 luni nu aveam durerile astea. Nu mai rezist is speriat la ce citesc pe net. Regret enorm greseala pe care am făcut-o
Cand am facut cel de 3 luni nu aveam durerile astea. Nu mai rezist is speriat la ce citesc pe net. Regret enorm greseala pe care am făcut-o

Nu...o sa fie tot negativ... relaxeaza te... gandeste te ca mai ai putin si termini cu episodul asta din viata ta... incearca sa nu mai citesti orice pe net.. intra pe CDC si FDA...AI INFORMATII SIGURE ACOLO !

Sa dea domnul sa iasa tot negativ sa nu am nimic. Multa sanatate va doresc si vouă. Hiv ai facut testul ala de la farmacie acasă ???

Nu mi e frica atat de mult de boala cat mi e frica de impactul psihologic si social asupra familiei in caz de infectare cu hiv.Am gresit dar nu pot sa mi asum si nu pot sa ma impac cu mine pt ceea ce am facut.

Familia ta stie ?
As dori sa mi fac un test de ala, nu stiu cat de sigur e rezultatul la ala.
As dori sa mi fac un test de ala, nu stiu cat de sigur e rezultatul la ala.

Nu stie.Cum sa le spun.Ar insemna divort curat.Din acest motiv trag de timp sa fac si testul la 6 luni si daca e negativ sa incep alte investigatii pentru starea si simptomele mele.Daca e +.nus ce am sa fac

În aceeași situație sunt și eu. Prietena mea, viitoarea soție nu stie nimic.
Am întreținut relații sexuale neprotejat cu ea in decembrie si in martie si ea nu are nimic, nu are nici un sintome. Nu stiu mie de la ce mi se trage atâtea.
După aflarea rezultatului la 3 luni negativ doamna doctor mi a zis sa stau linistit ca nu am nimic.
Am întreținut relații sexuale neprotejat cu ea in decembrie si in martie si ea nu are nimic, nu are nici un sintome. Nu stiu mie de la ce mi se trage atâtea.
După aflarea rezultatului la 3 luni negativ doamna doctor mi a zis sa stau linistit ca nu am nimic.

Asa mi a spus si mie dupa 3 luni sa stau linistit si ca pot face nepeotejat cu sotia dar la 5 luni cand a vazut analiza cpk marita a zis ca nu si a dat seama ca au trecut 3 luni ssi va sa mai repet hepatitele si hiv la 6 luni pt ca la celelalte bts tesful la 45 de zile e suficient.Nu mai face neprotejat cu iubita pana nu ai certitudinea ca esti ok.Eu nu am mai facut deloc din 23 oct 2017.

Hepatitele le ai facut?Sifilis...clamydia.herpes 1 si 2.?

Da am facut hepatitele negativ, sifilis negativ. Herpes 1 si 2 nu am facut dar nu mi a apărut nici un herpes pana acuma. Cpk ce e ?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8poate fi hiv?
- 8care sunt sansele sa ma infectez cu HIV, hepatita?
- 1Testare HIV
- 6Cum imi dau seama daca am sida hiv dupa cateva zile?
- 1Sex oral cu o prostituata.
- 8cat de mare este probabilitatea de infectie cu hiv a prietenei mele, eu fiind infectat de 3 ani
- 13tratament hiv este gratuit?
- 3infectie hiv?
- 1Este posibil sa fi contactat hiv sau hcv ?
- 16infectie cu hiv???
- 6fobie hiv sau chiar infectie??
- 1Hiv sau paranoia
- 1Risc infectie HIV, exista tratament de preventie infectie hiv in Romania?
- 0Gardnerella Vaginalis - riscuri de transmisie?
- 2HIV sau ipohondru?
- 1Rezistenta virus HIV in mediu extern.Posibila infectare dupa o biopsie cutanata?
- 1Risc HIV masaj erotic
- 2Expunere HIV
Mai multe informații despre: infectia cu HIV BTS prin sex oral
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: