Intrebare tratament HIV - test HIV
De o luna am fost depistat cu hiv 2 și am primit tratamentul cu tivicay tenofovir si emotivă as vrea sa stiu la ce sa ma astept de cînd voi începe tratamentul sunt frf speriat va multumesc
Sorin nu trebuie sa fii speriat. Trebuie doar sa îți iei tratamentul in fiecare zi asa cum ti-a spus medicul si sa ai grija de sănătatea ta. Medicina a evoluat. Poti trăi până la adânci batraneti daca ai grija de tine si iei tratament. Eu urmez tratamentul de 2 ani si nu am avut nici o problemă. Multumesc lui Dumnezeu si medicului.
Salutare.La cat timp de la presupusul contact infectat s a pozitivat tesul hiv?
In urma cu 6 luni testul.a fost negativ. Cred ca la e luni după
Buna Sorin! Si eu am fost diagnosticata cu HIV1 in urma cu o luna. Inca nu mi am revenit din soc si inca sunt obsedata sa aflu mult mai multe despre boala citind aproape non-stop! Mi au dat tratament de la care n am avut nicio reactie adversa, nu m am simtit diferit fata de cum ma simteam si inainte sa incep sa l iau... m ar ajuta foarte mult (psihic zic) sa vorbesc cu persoane care sunt ca mine... crezi ca am avea cum sa luam legatura? Astept raspuns! Iti doresc multa sanatate!
Buna Deea mi.ar placea sa vb.Eu inca n.am primit rezultatul analizelor dar sunt f panicata, speriata si m.ar ajuta mult sa imi zici experienta ta!multa putere!
Buna Laura.Spune aici ce ai pe suflet si poate te ajutam cu un sfat...o parere
Buna chiar daca aveti acest virus nu trebuie sa va panicati desi asa e la inceput. Acum daca va tratati corespunzator si va luati zilnic tratamentul traiti la fel ca si o persoana neinfectata. Tratamentul a evoluat foarte mult si e gratuit. Plus ca dupa ce doctorul te aduce la un nivel nedetectabil U=U atunci nu mai transmiteti virusul mai departe. Plus ca acum s-au descoperit noi tratamente cum ar fi vindecare functionala si voi ce cu virusul hiv cand se va da unda verde la acest tratament nu va mai fi nevoie de pastile zilnice ci doar 2-3 injectii anual care blocheaza virusul.
Deci capul sus. Hiv nu mai este o condamnare la moarte. Este o boala cronica
Deci capul sus. Hiv nu mai este o condamnare la moarte. Este o boala cronica
Va rog un sfat am fost depistat de hiv un elisa pozitiv si inca unu la spital am facut ARN si WB astept rezultatele am facut cd4 si am valorile 228 nu ar fi trebuit sami dea tratament sau nu se poate incepe tratamentul pana nu vine rezultaul dela wb si arn e posibil in timpul care astept rezultatelòe 1 luna sa-mi mai scada valorile cd4 Manc in truna vitamine si minerali de frica ca numi mai scada valorile la CD4 Pana incep tratamentul
Tyfun nu iti face griji stiu medicii ce au de facut si doar dupa rezultat iti vor da tratament si plus ca acum tratamentul e puternic si daca il iei vei fi foarte bine. La cat timp ai fost diagnosticat cu hiv de la ultimul act sexual?
Am.si eu o intrebare..la.cat timp dupa situatia de risc v.au aparut simptomele si ce simptome si la cat timp vi s.a pozitivat testul?unde si ce teste ati facut?e un test antigen+antibody la 5 saptamani negativ cat de cat concludent si linistitor? Merci pls help
Laura77777 dute la synevo. Acel test e de generati 4. La 2 luni e concludent
Laura nu mai fi panicata si speriata daca a iesit negativ sunt convins ca daca il mai repeti tot negativ iese.
Laura testul acela de generatia 4 poate fi concludent la 3-4 sapt. Asa ca linisteste-te
Tayfun sa sti ca hiv in ziua de azi e o boala cronica cu care traiesti la fel ca un om sanatos
Donato La 2 jumate in urma unui herpes zona zoster miam facut test hiv si eu si sotia sotia negativ
Tayfun uite tu esti un exemplu cum ca testul hiv facut la 3 luni e 100% concludent. Doar in rare cazuri se pozitiveaza la 6 luni
Merci pt incurajari..ideea e ca ma simt din ce in.ce mai rau..la.2 sapt dupa situatia de risc (am fost in Africa si am intrat in contact cu sangele unuia din greseala intr.un bar si eu aveam niste cosuri stoarse deci deschise pe care le.am atins crezand ca sangele de
pe mana e al meu) am inceput sa am.diaree (toate testele n.au indicat niciun virus ), o limba ff alba si inflamata ca si cum.ar fi candida, dureri musculare, oboseala stare de apatie, dupa care mai nou transpir noaptea f tare, tusesc si am dureri /mancarimi jos (testele din nou n.arata candida cea comuna). Nush ce sa mai cred si ce sa mai fac unde sa ma mai duc...am.facut 3 teste hiv combinate la, 3, 4, 5 sapt la sanador, regina maria si synevo si sunt negative insa eu am din ce in ce mai rau starile astea.
pe mana e al meu) am inceput sa am.diaree (toate testele n.au indicat niciun virus ), o limba ff alba si inflamata ca si cum.ar fi candida, dureri musculare, oboseala stare de apatie, dupa care mai nou transpir noaptea f tare, tusesc si am dureri /mancarimi jos (testele din nou n.arata candida cea comuna). Nush ce sa mai cred si ce sa mai fac unde sa ma mai duc...am.facut 3 teste hiv combinate la, 3, 4, 5 sapt la sanador, regina maria si synevo si sunt negative insa eu am din ce in ce mai rau starile astea.
Tayfun nu inteleg la amandoi va iesit negativ la 2.5 luni?
Laura asculta bine ce iti zic. Tu nu ai hiv. Pentru ca cel de la synevo la 3 luni e 100% concludent. Poti avea o boala cu transmitere sexuala dar hiv nu ai. Si simptome mai ai de la frica panica.
Laura daca ai cum sa ma contactezi pot sa iti demonstrez ca daca ai facut 3 teste hiv si nu ai mai avut risc atunci nu ai hiv
Donato au trecut 5, 5 saptamani de la incident. Ultimul test la 5, 5 saptamani e negativ. Mai am.inca pe atata de asteptat sa fie 100 sigur...
Laura intra acum pe youtube si cauta asa. Dr circle hiv phobia si apoi sa imi spui ce ai auzit
Donato eu am esit de 2 ori pozitiv cu elisa si inca unu acum astept rezultat dela wester boot si ARN sia facut si sotia si a esit negativ Ma intreb posibil un fals pozitiv din cauza unui herpez zona zoster ne tratat?
Tayfun aia nu stiu dar iti vor spune de la spital. Si chiar daca ai fi infectat nu e sfarsitul lumii. Dar acum cu sotia faceti sex protejat?
Donato am.ascultat clipul..merci e incurajator..numai ca de multe ori nu pot ignora simptomele..diareea, limba alba inflamata, durerile de gat, tusea..cateva zile chiar eram.optimista si chiar ma.simteam bine pana astazi cand a inceput sa ma.doara gatul sa fac febra diaree din nou...Doamne ajuta sper sa fie bine!
Laura77777 ia sa imi spui tu mie de cand au inceput aceste simptome sa iti apara?
Laura 77777 cauta asta pe youtube.
Causes of delayed seroconversion or negative hiv testing post 6 months of exposure.
Si asculta tot. E acelasi medic. Asculta si sa imi spui daca ai ascultat. Si asta pot asculta toti
Causes of delayed seroconversion or negative hiv testing post 6 months of exposure.
Si asculta tot. E acelasi medic. Asculta si sa imi spui daca ai ascultat. Si asta pot asculta toti
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8o nelamurire legata de hiv/sida
- 72test hiv
- 4HIV se transmite cu ajutorul tantarilor?
- 2hiv prin sex oral
- 30Ajutor!!!! posibila infectie HIV
- 10Relatii sexuale protejate cu o pers. purtatoare de hiv.
- 6Hiv ajutor
- 5Disperat, aproape am decazut mintal; am luat boala (HIV) de la ea?
- 3Posibila infectare Hiv / Sida?
- 8cat de mare este probabilitatea de infectie cu hiv a prietenei mele, eu fiind infectat de 3 ani
- 13tratament hiv este gratuit?
- 6fobie hiv sau chiar infectie??
- 5Fereastra imunologica hiv
- 2HIV sau ipohondru?
- 2Hiv? test de generația a 4a dupa 12 zile rezultat negativ
- 1Testare hiv
- 2Testare HIV
- 10Analize hiv pozitive
Mai multe informații despre: HIV infectia cu HIV testul HIV testarea HIV
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: