care sunt riscurile?
Buna seara!In urma cu aproximativ 2 saptamani am mers la o femeie de moravuri usoare ca sa spunem asa la insistentele unui prieten de-al meu! Stiu ca am facut o greseala dar voi incerca sa nu o mai repet pe viitor! Tipa mi-a facut un oral(neprotejat) circa 7 minute si s-a lasat cu finalizare!De mentionat este ca inainte de actul asta eram virgin!O prima intrebare este:mai sunt virgin? Sunt riscuri mari sa fi contactat ceva neplacut gen orice boala venerica sau mai rau hiv? Sunt foarte speriat si va rog sa nu ma judecati si sa-mi dati un raspuns fara ironii! Multumesc!
3 comentarii
Virgin..n-as mai zice ca esti :D sexul e sex, indiferent de modul in care e facut. Cat despre boli..cred ca cel mai bine ar fi sa iti faci un control la un medic, el este cel mai in masura sa iti raspunda la aceasta intrebare
Alina, daca ai putea sa imi spui ce doctor se ocupa cu probleme de genul la barbati (ca initial vroiam sa merg la ginecolog dar mi-am dat seama ca acesta se ocupa doar de femei) si doctorul respectiv este de sex feminin?
Din cate stiam eu, se numesc andrologi :) Dar cred ca poti apela si la un endocrinolog
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2negi genitali prin sex oral !!sunt f speriat!!!!!
- 29ca in filme:P
- 8Intrebare despre sexul oral
- 4Impotenta?
- 5cum o conving sa imi faca sex oral?
- 57o fi cancer in gat?
- 1Penibil
- 2sex oral, stafilococul auriu
- 4sex oral... infectie?
- 11Va rog sa-mi raspundeti: exista posibilitatea unei sarcini?
- 4Am contactat vreo boala incurabila sau am fost pe muchie de cutit?
- 32dupa ce incepem actul sexual, continuam cu sex oral, riscam sa ne infectam bucal?
- 4Nu vrea sa imi mai faca sex oral
- 2In legatura cu hiv sida
- 2Intarziere menstruatie. Posibila sarcina?
- 2Rezultate concludente teste HIV & Sifilis ???
- 2Simptome Specifice Hiv
- 3E bine sa te speli pe dinti inainte de a-i face sex oral iubitei ?
- 1Intrebare HIV Sex oral
Mai multe informații despre: Sexul oral BTS prin sex oral
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: