Administrare anticonceptionale
Buna ziua! am nelamuriri legate de administrarea anticonceptionalelor.Am 20 ani, nu am mai luat anticonceptionale pana acum, am mers la planning familial pentru o recomandare. Dna doctor mi-a recomandat Artizia. Mi-a spus sa iau incepand din prima zi a menstruatiei si asa am facut.
Ieri am luat prima pastila insa nu stiu daca am procedat corect intrucat prima scurgere a fost deschisa la culoare, maronie.Azi, nu am mai avut scurgeri. Ora la care am luat pastia este 23.Trebuie luata in fiecare zi la aceeasi ora?nu pot intarzia o ora, sau doua?
O alta nelamurire este legata de perioada de pauza. Dupa ce termin cele 21 pilule din folie o sa urmeze o perioada de o saptamana de pauza. in aceasta saptamana pot avea contact sexual neprotejat?
Ieri am luat prima pastila insa nu stiu daca am procedat corect intrucat prima scurgere a fost deschisa la culoare, maronie.Azi, nu am mai avut scurgeri. Ora la care am luat pastia este 23.Trebuie luata in fiecare zi la aceeasi ora?nu pot intarzia o ora, sau doua?
O alta nelamurire este legata de perioada de pauza. Dupa ce termin cele 21 pilule din folie o sa urmeze o perioada de o saptamana de pauza. in aceasta saptamana pot avea contact sexual neprotejat?
1 comentarii
Buna, nu e niciun fel de problema daca intarzii o ora, doua..sa nu depaseasca 12 ore, atunci nu mai e protectia asigurata, iar in perioada de pauza contraceptia se mentine, scrie si pe prospect.Sanatate!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2in administrarea contraceptivelor exista restrictii alimentare?
- 3cand trebuie sa incep sa le iau din nou Logest?
- 14Pauza de 7 zile
- 5cum se administreaza anticonceptionalele logest?
- 4pilula de contraceptie - am observat ca am una in plus
- 8O fi sarcina sau nu?
- 23uitat pastila Yasmine
- 7Anticonceptionalele influenteaza testul de sarcina?
- 7karissa+ augumentin+ oscilococcilum, va rog ajutati-ma:( !!!
- 4un produs naturist scade eficienta contraceptivului?
- 15melleva 35
- 3exista riscul sa fiu insarcinata?
- 2Am nevoie urgent de un raspuns in leg cu anticonceptionalele
- 8Ovare polichistice, pot sa iau anticonceptinale daca nu am avut ciclu?
- 12pot ramane insarcinata?
- 3Am terminat blisterul yasmin si nu imi vine ciclul. Sunt insarcinata ?
- 4Vomarea pastilei contraceptive
- 2Anticonceptionalele si tinnitusul
- 0despre artizia
- 0Despre anticonceptionale
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: