Ciclu peste anticonceptionale, test de sarcina negativ
Buna!Iau Yasmine din luna mai 2006 si totul a fost ok pana acum, cand ciclul a venit cu o saptamana mai devreme (mai aveam 5 pastile de luat si apoi trebuia sa vina). Mentionez ca in luna precedenta am avut un contact sexual, insa ciclul a venit normal...Daca ar fi fost o sarcina, deja ar fi avut o luna si s-ar fi vazut, dar am facut azi un test si e negativ. Am luat in acest timp Omez (vreo 3 pastile in 2 sapt) si Sollievo (un laxativ natural). Care ar putea fi explicatia?Poate totusi sa fie sarcina?
Multumesc
Multumesc
5 comentarii
nu te speria. nu e sarcina. am patit si eu. folosesc tot yasmine de 6 ani. lasa ciclul sa treaca, incepe o noua folie a 8 a zi si vezi daca se regleaza. e posibil sa fi trecut printr-o stare de stres si de aceea sa fi venit mai devreme. daca nu se regleaza, mergi si consulta medicul de planificare familiala. bafta
buna!am si eu o problema de genu. Numai ca eu iau marvelon de 8 luni si de 5 zile fac un tratament cu cervugid ovule iar aseara am avut cateva scurgeri si mai sunt vreo 10 zile pana imi vine menstra!ar putea fi ovulele cauza??
Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati si pe mine. :(.I-au desorelle de aproape 1 an si luna asta la a 10 a pastila mi-a venit mentruatia. :(.Sarcina banuiesc ca nu este deoarece luna trecuta mi-a venit normal. :( trebuie schimbate pastilele sau. :(
Astept un raspuns.
Multumesc
Va rog sa ma ajutati si pe mine. :(.I-au desorelle de aproape 1 an si luna asta la a 10 a pastila mi-a venit mentruatia. :(.Sarcina banuiesc ca nu este deoarece luna trecuta mi-a venit normal. :( trebuie schimbate pastilele sau. :(
Astept un raspuns.
Multumesc
cel mai corect ar fi sa intrebi un medic de planificare familiala, mai ales daca le-ai luat la intamplare, fara sfatul vreunui medic si fara analize in prealabil. fiecare corp are metabolismul lui si ce unora le face bine, altora le face rau. iti spun asta din experienta.
Multumesc de raspuns. pastilele mi le-a recomandat med ginecolog, anul trecut am avut aceiasi problema cu novinette si ma speriasem, deoarece novinette nu era compatibil cu corpul meu. si mi-a recomandat desorelle.Am sa ma duc la med din nou sa vedem, cu siguranta imi va recomanda atceva.
O zi frumoasa!
O zi frumoasa!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4durata ciclului menstrual
- 5yasmine - am nevoie de un sfat
- 14oare sunt insarcinata?
- 12anticonceptionalele si orgasmul
- 3e yasmin potrivit?
- 47menstruatia urat mirositoare
- 6sangerare dupa orgasm
- 12M-am hotarat sa le iau yasmin in primul rand pt ten
- 2Este bun anticonceptionalul Artiza?
- 8pastila pierduta!
- 6Nu mi-a mai venit ciclul de vreo 4 luni, desi mentionez ca nu sunt insarcinat
- 1Anticonceptionale luate cu intarziere
- 15Intarziere menstruatie
- 3Intarziere pastila Yasmin
- 8posibil o sarcina?
- 5la 2 ore dupa ce am luat logest, am vomitat
- 4Anticonceptionale dupa varsta de 35 de ani
- 1nu stiu daca pot incepe anticonceptionale fara pastila cu nr 1
- 3sex in a cincea zi de cliclu si prezervativul rupt
- 2Yaz si Yasmin
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor ciclul menstrual
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: