Am laut marvelon cam 4 ani fara nici o pauza
Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un sfat. Am folosit marvelon cam 4 ani fara nici o pauza. Dupa menstruatia din luna mai am ramas cu o scurgere maronie, in cantitate f mica, timp de 7-10 zile, apoi a disparut. A revenit dupa urmatoarea menstruatie, tot la fel 7-10 zile, apoi a disparut. Dr ginec.mi-a spus ca e de la pilule si ca trebuie sa le intrerup. Pe 18 iulie am avut menstruatie, pe 22 ar fi trebuit sa incep un nou blister, dar am ascultat sfatul dr si nu le-am mai luat. Scurgerea maronie am avut-o iarasi cateva zile dupa menstruatie. Ieri ar fi trebuit sa-mi vina dar cred ca s-a dereglat datorita intreruperii pilulelor.Daca mi-ar fi venit ieri as fi inceput un nou blister joi. As vrea sa stiu cand pot incepe o noua folie? sa astept menstruatia sau sa merg dupa calculele mele dinainte de pauza? Multumesc mult.
3 comentarii
mai faceţi pauză încă 2-3 luni ca să daţi timp organismului să îşi revină şi să se rezolve dereglările care produc aceste sângerări. între timp corpul trebuie să reînveţe să controleze singur aceste mecanisme, de aceea o vreme veţi avea dereglări de ciclu, nemaiputând să vă bazati pe metoda calendarului de exemplu...
Multumesc mult. Dupa aceasta pauza pot sa revin la anticonceptionale?
sigur că da. Poate nu ar strica un consult la medic să vedeţi dacă e cazul să luaţi alt anticoncepţional decât ce aţi luat până acum
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1pot sa iau contraceptive fara prescriptie?
- 6am luat o alta pastila decat ceea ce trebuia
- 9diane 35 - lamurire
- 6novynette-sani
- 2cum se iau corect anticonceptionalele?
- 4Pilule luate cu intarziere!
- 6Contraceptive si ingrasare
- 5Sensibilitatea sanilor de cand am inceput sa iau anticonceptionale
- 60poti ramane insarcinata chiar daca iei anticonceptionale?
- 4acneea, rozaceea si anticonceptionalele
- 6sangerari dupa escapelle - 48 ore si continua
- 5karissa pot sa le iau din a 3 zi de menstruatie?
- 61Ce se intampla daca am uitat pastila?
- 6Gelurile si servetelele pentru igiena intima vs. AC
- 4Prima data cand vreau sa iau anticonceptionale
- 0contact sexual in ziua uitarii pastilei
- 2Anticonceptionale luate mai devreme
- 0schimbare data ciclu menstrual
- 1Anticonceptionale Karissa
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: