yasmine si fumatul

Am 32 de ani sunt sunt fumatoare.am folosit deja prima folie yasmine si nu am avut pana acum efecte secundare.Vreau sa cunosc parerea unui medic, sunt ingrijorata din cauza fumatului.Pot continua sa utilizez yasmine?
4 comentarii

Cei mai multi medici considera ca pana la 35 de ani riscul asocierii fumat + anticonceptionale nu creste semnificativ. In concluzie, majoritatea medicilor vor spune ca puteti continua pana la 35 de ani, ceea ce nu trebuie considerat ca o indicatie de a fuma sau de a lua contraceptive.

buna ziua as vrea sa stiu :in timp ce iau yasmin nu pot lua doar antibiotic sau nici nurofen sau algopirin?va multumesc

buna ziua am si eu o intrebare am luat yasmine 2 luni la rand pentru ca am omis o pastila in saptamana a 3-a si acum ma aflu in pauza de 7 zile dintre blisterul 2 si inceperea celui de al 3-lea si nu sunt semne cum ca mi-ar aparea sangerarea menstruala este normal sau sa imi fac griji?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6regim postoperatoriu-pt litiaza biliara
- 4iau anticonceptionale de 2 luni, dar am probleme cu gatul si amigdalele
- 2se poate ramane insarcinata in timp ce iau contraceptive?
- 7De cam un an are o raguseala care se accentueaza
- 7Curatire genitala
- 3gingia din jurul dintilor de sus a inceput sa se innegreasca, o fi de la fumat?
- 6rinita cronica hipertrofica si alergica
- 5inceperea unei noi folii a 9-a zi, este corecta?
- 6anticonceptionale fara ciclu
- 8Contraceptivele Yaz si efectele adverse
- 4amenoree secundara si anticonceptionale
- 7Dureri de cap, ameteli... zilnic
- 12M-am hotarat sa le iau yasmin in primul rand pt ten
- 5anticonceptionale de la ginecolog sau la un planning familial?
- 4mod de folosire a unor pastile
- 4Logest
- 7Sex neprotejat dupa menstruatie
- 2Anticonceptionale si risc de sarcina
- 0antonconceptionalele yasmin
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor Fumatul yasmine anticonceptionalele si fumatul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: