yasmine si fumatul

Am 32 de ani sunt sunt fumatoare.am folosit deja prima folie yasmine si nu am avut pana acum efecte secundare.Vreau sa cunosc parerea unui medic, sunt ingrijorata din cauza fumatului.Pot continua sa utilizez yasmine?
4 comentarii

Cei mai multi medici considera ca pana la 35 de ani riscul asocierii fumat + anticonceptionale nu creste semnificativ. In concluzie, majoritatea medicilor vor spune ca puteti continua pana la 35 de ani, ceea ce nu trebuie considerat ca o indicatie de a fuma sau de a lua contraceptive.

buna ziua as vrea sa stiu :in timp ce iau yasmin nu pot lua doar antibiotic sau nici nurofen sau algopirin?va multumesc

buna ziua am si eu o intrebare am luat yasmine 2 luni la rand pentru ca am omis o pastila in saptamana a 3-a si acum ma aflu in pauza de 7 zile dintre blisterul 2 si inceperea celui de al 3-lea si nu sunt semne cum ca mi-ar aparea sangerarea menstruala este normal sau sa imi fac griji?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3anticonceptionale LO-FEMENAL
- 5Probleme cu tensiunea (cred)
- 6Recomandati-mi alte anticonceptionale, nu mai vreau sa iau Yasmine
- 3Contaceptie.. Karissa sau Yasmine?
- 4dureri ingrozitoare de sani
- 3protectie la anticonceptionale
- 5anticonceptionale yaz si crema cu vitamina E
- 5Cum sa iau mai exact marvelon 21?
- 10anticonceptionalele si durerea de cap
- 6Am luat 5 ani la rad fara intrerupere anticonceptiolane; le-am lasat si CM a luat-o razna
- 12yasmin
- 10Postinor! Pastila iadului.
- 3Anticonceptionale + fumat, au vreo interactiune?
- 9Traumatologie reumatologie? Help
- 2folosirea corecta a anticonceptionalelor
- 4Pastila omisa in saptamana 3
- 9am atac de panica?
- 0menstruatie in timpul administrarii anticonceptionalelor Karissa
- 4Mi-am distrus parul cu fumul de tigara
- 2Nu-mi trece menstruatia schimbat anticonceptionale
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor Fumatul yasmine anticonceptionalele si fumatul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: