yasmine si fumatul
Am 32 de ani sunt sunt fumatoare.am folosit deja prima folie yasmine si nu am avut pana acum efecte secundare.Vreau sa cunosc parerea unui medic, sunt ingrijorata din cauza fumatului.Pot continua sa utilizez yasmine?
4 comentarii
Cei mai multi medici considera ca pana la 35 de ani riscul asocierii fumat + anticonceptionale nu creste semnificativ. In concluzie, majoritatea medicilor vor spune ca puteti continua pana la 35 de ani, ceea ce nu trebuie considerat ca o indicatie de a fuma sau de a lua contraceptive.
buna ziua as vrea sa stiu :in timp ce iau yasmin nu pot lua doar antibiotic sau nici nurofen sau algopirin?va multumesc
buna ziua am si eu o intrebare am luat yasmine 2 luni la rand pentru ca am omis o pastila in saptamana a 3-a si acum ma aflu in pauza de 7 zile dintre blisterul 2 si inceperea celui de al 3-lea si nu sunt semne cum ca mi-ar aparea sangerarea menstruala este normal sau sa imi fac griji?
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4pot fi gravida sub efectul anticonceptionalelor?
- 6Cat timp pot fi luate anticonceptionalele?
- 2eficienta anticonceptionalele yasmine
- 3Anticonceptionale Logest-10 kilograme in plus ?!?!
- 4Anticonceptionale pt dismenoree
- 3cum se iau anticonceptionale?
- 13Cum trebuie sa iau prima pastila si cat timp trebuie sa ma protejez cu prezervativ?
- 3Intarziere de 10-15 min:)
- 4am o problema si nu stiu daca e de la tigari sau nu
- 4daca iei contraceptive si esti insarcinata mai vine menstra?
- 20pastila rigevidon uitata
- 3iau anticonceptionale.. dupa cat timp ar trebui sa incerc sa raman gravida?
- 3Anticonceptionale din a 9-a zi de ciclu?
- 2Nu-mi trece menstruatia schimbat anticonceptionale
- 1Pot lua anticonceptionalele inainte de menstruatie?
- 1vreau sa ma las de fumat
- 3buna am o nelamurire!
- 1Anticonceptionale luate inainte de ciclu
- 2Radiografie
- 0Anticoncepționalele Yasmin - protejata dupa a 3-a pastila blister 2?
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor Fumatul yasmine anticonceptionalele si fumatul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: