marvelon 28...indoieli
buna ziua! am 20 ani prima oara cand iau marvelon 28... cum e mai bine? sa incep sa iau din prima zi de menstruatie? sau din a 5a? din ce moment sunt protejata complet? in perioada aceea de 7 zile de administrare a pastilutelor mici..sunt protejata si atunci?
va multumesc anticipat.o zi buna
va multumesc anticipat.o zi buna
7 comentarii
citeste in prospect mai exact dar de obicei se ia exact din prima zi a ciclului
da esti protejata in acele 7 zile
ai grija de tine
da esti protejata in acele 7 zile
ai grija de tine
seara buna tuturor! am si eu o pb legata de contraceptivele orale, pt un an si jumatate am luat Jasmine, m-am ingrasat f mult, o luna am facut pauza, timp in care am dat jos cateva kg fara efort fizic, doar pt ca nu imi mai era foame, ca inainte. Am fost la un endocrinolog, analiza pt glanda a iesit ok, mi-a dat Diane 35, am luat pt 3 luni si continuam sa iau in greutate, am luat logest si aveam durere musculara, iar acum de 2 luni iau Novynette, aceeasi pofta de mancare, ba mai mult ma dor ovarele mai toto timpul, mai ales in perioada menstruala. Mentionez ca toate aceste contraceptive mi-au fost recomandate de catre un medic de la un Planning Familial. va rog ajutati-ma
seara buna tuturor! am si eu o pb legata de contraceptivele orale, pt un an si jumatate am luat Jasmine, m-am ingrasat f mult, o luna am facut pauza, timp in care am dat jos cateva kg fara efort fizic, doar pt ca nu imi mai era foame, ca inainte. Am fost la un endocrinolog, analiza pt glanda a iesit ok, mi-a dat Diane 35, am luat pt 3 luni si continuam sa iau in greutate, am luat logest si aveam durere musculara, iar acum de 2 luni iau Novynette, aceeasi pofta de mancare, ba mai mult ma dor ovarele mai toto timpul, mai ales in perioada menstruala. Mentionez ca toate aceste contraceptive mi-au fost recomandate de catre un medic de la un Planning Familial. va rog ajutati-ma
buna.iau marvelon 28 de 6 zile dar ma simt rau de la ele vomit am dureri de cap am o tensiune an sani.nu stiu ce sa fac sa le antreup?sau sa le iau pana se obisnuieste corpul?dar cu sani ce se antampla?va rog sami dati un sfat.multumesc
Trebuie neaparat sa luati legatura cu doctorul care vi le-a prescris si sa-i cereti sfatul. Pana atunci, incercati sa continuati sa le luati, dar sa nu considerati ca sunteti sub protectie: voma poate interfera cu efectul pilulelor.
multumesc pt raspuns.de ieri nu mai vomit dar sani tot se umfla.ce se antampla?doc a zis ca e greu pana se obisnuieste corpu.nu mai stiu ce sa fac.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1care este cea mai slaba pastila anticonceptionala?
- 4este posibil ca anticonceptionalele laurina se dea depresii si sa para din nou acneea?
- 4oare nu-mi accepta corpul contraceptivele?
- 235anticonceptionale - neaparat in 1 zi a menstruatiei?
- 4Ce se intampla daca nu mai iau anticonceptionale ?
- 5chist ovarian si anticonceptionalele
- 3cat mai au efect de contraceptie anticonceptionalele dupa ce ai incetat sa le mai iei?
- 6novynette si amoxicilina
- 4am nevoie de un rasp va rog
- 3din ce zi pot sa incep sa utilizez contraceptive?
- 60cum sa iau anticonceptionalele pentru prima data?
- 7posibil sa raman insarcinata?
- 4acneea, rozaceea si anticonceptionalele
- 4Sarcina in timpul folosirii anticonceptionalelor
- 4iau yasmin de 2 ani jum si nu am facut pauza deloc
- 8pastila pierduta!
- 8Am ameteli, durei de cap, senzatie de cadere in gol
- 20Pilulele anticonceptionale provoaca avort timpuriu? Sunt nocive?
- 17pilula contraceptiva
- 1Anticonceptionale
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor marvelon 28
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: