novynette-sani
este prima luna cand iau novynette si m-am ingrijorat pt ca mi-au cerscut sanii si ma si dor, in special in partea laterala, iar la atingere simt si un fel de noduli. este ingrijorator? sau este doar un efect de scurta durata al cantitatii 'extra' de hormoni?
6 comentarii
Ar fi înţelept să întrerupeţi medicamentul după ce terminaţi folia începută.
multumesc :( dar mi se pot recomanda alte anticonceptionale? sau asa voi reactiona la toate?
Buna ziua,
as vrea sa incerc administrarea pilulelor CONTOUR VITACARE, pentru dezvoltarea in mod natural a glandelor mamare (respectiv cresterea pe cale naturala a sanilor). Exista efecte adverse ? Ar putea cumva sa se schimbe cumva modul de functionare a organismului fata de cel prevazut prin administrarea pilulelor?
Multumesc!
as vrea sa incerc administrarea pilulelor CONTOUR VITACARE, pentru dezvoltarea in mod natural a glandelor mamare (respectiv cresterea pe cale naturala a sanilor). Exista efecte adverse ? Ar putea cumva sa se schimbe cumva modul de functionare a organismului fata de cel prevazut prin administrarea pilulelor?
Multumesc!
buna ziua i
iau novynette de o luna si ma dor tare sanii(si au crescut). Credeti ke mai bn sa opresc administrarea?mentionez k aceste pastile mi-au fost recomandate de doctor pt reglarea menstruatiei.
iau novynette de o luna si ma dor tare sanii(si au crescut). Credeti ke mai bn sa opresc administrarea?mentionez k aceste pastile mi-au fost recomandate de doctor pt reglarea menstruatiei.
buna! am si eu o intrebare ptr domnul doctor Dragomir, 2 ani am luat yasmine, iar in mai, in urma unui control la ginecolog mi sa spus k am ovarele foarte inflamate si un chist.mi sa dat tratament ptr inflamatie, si novynette ptr chist.dar din iubie nu am mai avut menstruatie!!!! in iunie m-au durut sanii, se umflasera, iar "sfarcurile" erau tari impermanenta.pastilele le'am luat corect la aceeasi ora.VA MULTUMESC ANTICIPAT!
Asa cum spuneam si cu ceva timp in urma mai sus, ar fi recomandabil sa nu mai luati pilule hormonale (cel putin fara sfatul medicului de familie). In timp ce pot fi utile in tratarea chisturilor, afecteaza inflamatia ovariana si pot agrava tulburari preexistente ale sanilor. Dupa terminarea actualei folii (si nu inainte) intrerupeti yasmine si faceti un tratament homeopatic.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3pot ramane insarcinata in timp ce iau pilule
- 5Pauza de 6 zile in loc de 7 zile
- 8oare cum sa fac sa-mi vina ciclu mai devreme?
- 5anticonceptionalele si efectele lor
- 4pilula de contraceptie - am observat ca am una in plus
- 2Daca am intarziat 2 ore sa iau pastila in prima saptamana?
- 3cat mai au efect de contraceptie anticonceptionalele dupa ce ai incetat sa le mai iei?
- 8cresterea sanilor
- 16Boli favorizate de pilule
- 3chisturi la sani
- 27implant silicon sani
- 3Anticonceptionalele yaz!va rog
- 1anticonceptionale dupa o pauza
- 4anticonceptionale.. am procedat corect?
- 4Sfarcuri dureroase
- 8operatie nereusita, implant sani garantie
- 2traumatism san
- 7mercur in sani?
- 2Durere a sanului drept in timpul actului sexual si dupa
Mai multe informații despre: Sanii Administrarea contraceptivelor Durere de sani
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: