e nevoie de reteta pentru anticonceptionale
In Bucuresti cel putin dar presupun ca in toata tara nu se mai elibereaza anticonceptionale fara reteta.fenomenul se intimpla in farmaciile mari dar sunt convinsa ca incet incet vor fi anuntate toate farmaciile.Exista un ordin al ministrului mai vechi(de prin 99)reactualizat in 2005 pe care au inceput acum sa se faca controale
3 comentarii
Buna-ziua Dr.Evelyn.Doresc parerea dv.in legatura cu anticonceptionalele, deoarece pe viitor ma gindesc sa mai fac un copil.
Ma numesc Dana, sunt casatorita de 5 ani si am un copil de 3anisori.
Am folosit anticonceptionale [rigevidon] cu vreo 3 ani inainte de a face bebe.Prima sarcina am pierdut-o cind aveam 3 luni de sarcina, fara sa stiu care a fost motivul., dupa ai am ramas greu insarcinata cu copilul pe care il am acum.Dupa nasterea prin cezariana a copilului am folosit timp de 1 an DEPO inj.ca anticonceptional, iar de vreo 2 ani folosesc lo-feminal.Stiu ca anticonceptionalele poate duce si la sterilitate, insa eu pe viitor ma gindesc sa mai fac un bebe.Ce ma sfatuiti?
Ma numesc Dana, sunt casatorita de 5 ani si am un copil de 3anisori.
Am folosit anticonceptionale [rigevidon] cu vreo 3 ani inainte de a face bebe.Prima sarcina am pierdut-o cind aveam 3 luni de sarcina, fara sa stiu care a fost motivul., dupa ai am ramas greu insarcinata cu copilul pe care il am acum.Dupa nasterea prin cezariana a copilului am folosit timp de 1 an DEPO inj.ca anticonceptional, iar de vreo 2 ani folosesc lo-feminal.Stiu ca anticonceptionalele poate duce si la sterilitate, insa eu pe viitor ma gindesc sa mai fac un bebe.Ce ma sfatuiti?
Banc )))
Este adevarat ca aspirina poate fi folosita ca anticonceptional?
Da!
Inainte sau dupa actul sexual?
In loc de! )))
Este adevarat ca aspirina poate fi folosita ca anticonceptional?
Da!
Inainte sau dupa actul sexual?
In loc de! )))
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4contracept m - Oare poate avea acelasi efect ca si anticonceptionalele hormonale?
- 7E posibil sa-mi intarzie ciclul pentru ca nu am mai luat luna asta anticonceptionale?
- 2pot sa reiau contraceptive?
- 8as dori un sfat de la un medic: am inceput sa iau anticonceptionale mai devreme cu o zi
- 3Novynette de cinci ani.. cati ani de acum incolo pot sa mai iau?
- 7Harmonet.. ciclu menstrual neregulat
- 8melleva 35 de 21 zile
- 14efectul Mercilon
- 4contraindicatii la janine
- 6cat timp sunt protejata dupa intreruperea anticonceptionale
- 3Anticonceptionalele yaz!va rog
- 1anticonceptionale dupa o pauza
- 5Sunt oare insarcinata?:((
- 0Probleme cu anticonceptionalele
- 2Tratamentul impotriva Candidei infuenteaza efectul anticonceptionalelor Karissa?
- 1Efectul anticonceptionalelor
- 4Sarcina?
- 1Administrare anticonceptionale
- 1Anticonceptionale pentru prima data
- 0Anticoncepționale luate înainte cu câteva zile înaintea menstruației
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor anticonceptionalele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: