3 pastile de yasmin intr-o zi
am luat 3 pastile de yasmin intr-o zi...care sunt efectele?am luat-o pe cea de duminica in loc de cea de sambata si am luat-=o apoi si pe cea de sambata iar la 2 ore jum am varsat si am luat alta pastila din alta folie...
1 comentarii
Nu se intampla nimic. Ia pilulele in continuare zi de zi, termini folia, faci pauza de 7 zile, dupa care incepi un nou blister. Astazi e duminica si pentru ca ai luat ieri pilula aferenta acestei zile din blister, astazi iti administrezi pilula pentru ziua de luni, luni pentru marti, si asa mai departe, pana termini blisterul. O sa il termini cu o zi mai devreme, nu-i nicio problema.
Nu inteleg de ce ai luat atatea pilule, nu conteaza ziua la Yasmin, fiecare pilula are aceeasi cantitate de hormoni, toate sunt la fel. Chiar daca luai pilula de duminica in loc de sambata nu era nicio problema... Sunt specificate zilele saptamanii pe blister pentru a sesiza mai usor cazul in care uiti o pilula intr-o zi.
Nu inteleg de ce ai luat atatea pilule, nu conteaza ziua la Yasmin, fiecare pilula are aceeasi cantitate de hormoni, toate sunt la fel. Chiar daca luai pilula de duminica in loc de sambata nu era nicio problema... Sunt specificate zilele saptamanii pe blister pentru a sesiza mai usor cazul in care uiti o pilula intr-o zi.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Trebuie sa fac pauza?
- 2am inceput sa ma ingras de la contraceptive
- 6am luat o alta pastila decat ceea ce trebuia
- 7mai multe intrebari despre logest
- 7sangerari in primele luni de administrarea anticonceptionalelor
- 3Sangerare de nidatie sau ciclu? Sunt insarcinata?
- 8as dori un sfat de la un medic: am inceput sa iau anticonceptionale mai devreme cu o zi
- 4Este posibil sa fi fost doar o sangerare sau trebuie sa ma ingrijorez?
- 5Contraceptive moderne
- 2acnee provocata de mercilon?
- 6intarziere sau sarcina?
- 12Nu stiu daca sunt gravida, sau paranoica !
- 11postinor - va rog din tot sufletul sa ma ajutati!
- 0am dereglari in organism dupa anticonceptionale
- 4Ce anticonceptional imi recomandati?
- 0Anticonceptionalele Meleva 35 scoase de pe piata
- 11Mi-e frica! Sa fac sau nu pauza la Karissa?
- 1ceai chimen si anticonceptionalele
- 0Anticonceptionale
- 4Nu am luat anticonceptionale corect
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: