Incizie și drenaj abces
Bună ziua... aș avea și eu o mică nedumerire în legătură cu drenajul și incizia abcesului dentar; este normal să faci febră după o astfel de intervenție.Vreau să precizez că mi s-au prescris antibiotice pe bază de Amoxicilină 1g.sunt in cea de-a 3 zi cu ele și de pare că febra încă se menține.Interventia am avut-o la cald cum s-ar spune, gaură în dinte și incizie a gingiei...este normal așa sau am dat-o in alte complicații? poate ar fi trebuit să iau Augmentin? vă rog frumos să îmi clarificați și mie unde ar fi problema.Eu mă gândesc că trebuia să iau antibiotice înainte de intervenție.Sunt complet nedumerit... vă mulțumesc ptr orice răspuns...o zi liniștită și multă sănătate vă doresc.
3 comentarii
Buna seara,
Medicul v-a prescris un antibiotic eficient, nu e nevoie sa luati augmentin care contine tot amoxicilina dar si acid clavulanic.
Abordarea terapeutica a fost cea corecta, asa se procedeaza in abces dentar, incizia abcesului si deschiderea dintelui.
Odata evacuata colectia purulenta nu prea mai apar complicatii, mai ales ca sunteti sub protectie de antibiotice.
Puteti sa luati un antiinflamator, care ajuta la reducerea inflamatiei in zona respectiva.
Foarte importanta este igiena dentara, trebuie periat locul inciziei, chiar daca sangereaza sau doare.
Multa sanatate.
Medicul v-a prescris un antibiotic eficient, nu e nevoie sa luati augmentin care contine tot amoxicilina dar si acid clavulanic.
Abordarea terapeutica a fost cea corecta, asa se procedeaza in abces dentar, incizia abcesului si deschiderea dintelui.
Odata evacuata colectia purulenta nu prea mai apar complicatii, mai ales ca sunteti sub protectie de antibiotice.
Puteti sa luati un antiinflamator, care ajuta la reducerea inflamatiei in zona respectiva.
Foarte importanta este igiena dentara, trebuie periat locul inciziei, chiar daca sangereaza sau doare.
Multa sanatate.
Buna ziua, Tineti si comprese reci pe obraz in zona respectiva.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Abces la masea
- 17lasat de fumat=dureri de dinti si gingii?
- 49rezectie apicala molar 2 cu infectie
- 3Abces la o masea fara nerv.
- 6imi puteti recomanda ceva medicamente care sa distruga puroiul?
- 3diagnostic: abces gingival
- 0Abces maseaua de minte
- 4Abces dentar!
- 1Extractie masea monte cu abces
- 7Infectie dentara de neinteles si fara solutii
- 1Abces dentar
- 1Durere incisiv central
- 2Pungi puroi dupa obturatie definitiva
- 2Fistula instabila
- 3Abces care nu dispare
- 2Puroi la dinti dupa o lucrare
- 2Posibil Abces dentar