Puroi masea
Buna ziua. Ma adresez forumului cu o intrebare care nu imi da pace. In urma cu 3 saptamani am facut o punga de puroi la maseaua de sus dreapta (penultima masea). Am fost de urgenta la stomatolog, cu rusinea ca eu cand eram mic nu am avut grija de masele si acum sunt afectate. Doamna doctor mi a dat tratament cu antibiotic si mi a trecut acea punga care venea de undeva de sus, doar ca eu incep lucrare pt orice carie si colt si ce am in gura, si pentru asta, a trebuit sa astept 3 saptamani pentru a ma putea duce saptamanal la consult deorece era perioada cu, craciunul si revelionul iar dansa avea concediu. Ideea este ca de revelion am mancat ceva tare si am simtit ca s a miscat acea masea si s a format iar puroi, de data asta neavand antiobiotic. S a spart singur am incercat la sfatul dumneaiei sa masez in jos spre masea acel abces iar el s a spart. A curs un lichid cu sange presupun ca e puroi. Eu maine ma duc la control, incep acea lucrare. E normal ca acea punga sa se sparga ?
1 comentarii
Buna ziua,
Este normal ca la acel dinte sa facem o radiografie si un consult la un medic endodont si eventual un tratament de canal sau retratament in functie de ce va recomanda acesta.Nu va recomand sa faceti lucrare/plomba pe un dinte care supureaza/face pungi cu puroi.
O seara buna!
Este normal ca la acel dinte sa facem o radiografie si un consult la un medic endodont si eventual un tratament de canal sau retratament in functie de ce va recomanda acesta.Nu va recomand sa faceti lucrare/plomba pe un dinte care supureaza/face pungi cu puroi.
O seara buna!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Abces la o masea fara nerv.
- 3infectie premolar
- 4nu vad rezultate la abcesul dentar
- 5infectie la radacina dintelui
- 3punga de puroi la masea
- 2Abces Dentar? Rezectie apicala sau nu Dx!
- 2abces dentar
- 7Infectie dentara de neinteles si fara solutii
- 5Abces gingival de luni de zile
- 3umflatura
- 7Abces masea.
- 1Abces pe gingie,
- 2Masea umflata, ce este de facut?
- 1Buna seara, am un abces ce ma deranjeaza
- 1Puroi la masea
- 10Abces dentar gingival + măsea de minte
- 4Placuta pusa dupa incizie
- 1Inflamație măsea