Posibil Abces dentar
Bună seara, de ceva vreme am constatat o umflatura la unul dintre dinții din fața de jos, gingia care creste între acești 2 dinți este inflamata, am mers la un consult și mi s-a spus ca este un abces și am primit o soluție pentru gingii să o aplic și a fost foarte productiva însă am observat acum că a început sa se umfle din nou, pare pur și simplu o bucata de carne crescuta, se desprinde, nu ma doare și nu ma deranjează absolut deloc. Ma puteți ajuta cu un sfat va rog?. Nu știu ce sa mai cred, când aplic acea soluție pentru gingie se desumfla și este totul ok și după creste din nou...
Va adaug o fotografie mai jos.
https://we.tl/t-rTq9JfQE4Q
Mulțumesc anticipat.
Va adaug o fotografie mai jos.
https://we.tl/t-rTq9JfQE4Q
Mulțumesc anticipat.
2 comentarii
Buna ziua, se pare ca gingia este foarte iritata, posibil de ceva resturi/tartru din zona. In afara de solutia aceea care actioneaza cat timp o aplicati si nu o puteti aplica la nesfrasit, trebuie facut si un tratament local. Este evident nevoie de un detratraj si se va observa daca este vorba doar de tartru subgingival/supragingival sau mai este un alt factor iritativ ( o plomba veche incomplet adaptata/ o carie subgingivala ). Apoi, masuri de igienizare specifice ( periaj corespunzator, ata dentara, apa de gura cu diverse antiseptice) ar trebui sa intre in rutina zilnica de ingrijire a dintilor.
Va mulțumesc din suflet pentru răspuns, problema a fost remediata cu succes.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Radacina fisurata
- 3imi ies tot felul de abcese pe gingii si trec de la sine
- 3Nu stiu cum sa procedez... am abces dentar si iau anticontraceptive
- 2abces dentar
- 3Inflamatie cerul gurii/palatina, extrem de dureroasa
- 1Puroi la radacina dintelui
- 6abces in cerul gurii
- 7Abces masea.
- 4Abces dentar
- 1Abces pe gingie,
- 6Abces dentar, extractie sau nu la cald?
- 2Puroi la dinti dupa o lucrare
- 1Abces dentar
- 2Abces gingie?
- 2Umflatura gat
- 1Inflamație măsea
- 1Abces dentar
- 0Abces peste o luna dupa extractia maselei de minte
Mai multe informații despre: Abcesul dentar umflatura gingie
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: