Zgomote intestinale dupa masa + balonare excesiva
Buna seara si va salut cu mult respect si va doresc Sarbatori fericite tuturor, in primul rand ! Vin si eu cu o problema ce as spera sa fie vzuta si citita de cineva aici, si mai ales rezolvata. dupa mese prezint urmatoarele simptome : Balonare excesiva, gaze intestinale ce necesita sa fie scoase prin metodele bine cunoscute, si zgomote care dureaza foarte mult ( aproape toata ziua ) in interiorul stomacului. Iau Gaviscon de cateva zile si pare ca ma ajuta pe moment, dar simptomele reapar dupa orice masa. Balonarea asta imi da batai f mari de cap... nu prezint dureri abdominale, poate doar mici intepaturi foarte rar cauzate probabil tot de catre reactiile gastrice continue.. am 25 ani, 1.77 m, 75 kg, practic sport de perfoemanta de la 9 ani ( fotbal ) - cand sunt la antrenament practic totul dispare -. Mentionez ca am fost si destul de stresat si agitat in ultimul timp si am avut o vara foarte agitata, locuiesc in Constanta, cam 90% din nopti au fost nedormite, alimentatie foarte nesanatoasa si de multe ori in cantitati mari, la ore tarzii s.a.m.d. Va multumesc anticipat si sper sa gasesc un raspuns din partea cuiva avizat sau care sa ma ajute in vreun fel ! Domnul sa va Binecuvanteze !
3 comentarii
Balonarea are zeci de cauze, cautati pe net, am mai multe articole pe aceasta tema, si puteti inlatura unele dintre cauze.
Stimate domnule Ionut,
Inteleg ca nu ai fost la medic. Dute intai la medic sa vezi diagnosticul pus. Problema dumitale se rezolva prin reflexoterapie cu mult succes, in mod natural, fara medicamente, fara suplimente alimentare, doar prin masajul unor reflexe ale unor glande / organe. Multa sanatate !
Inteleg ca nu ai fost la medic. Dute intai la medic sa vezi diagnosticul pus. Problema dumitale se rezolva prin reflexoterapie cu mult succes, in mod natural, fara medicamente, fara suplimente alimentare, doar prin masajul unor reflexe ale unor glande / organe. Multa sanatate !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1flatulenta si balonare
- 6constipatie, balonare dureri in partea stanga
- 4dureri in partea dreapta, balonare si greata
- 5balonare.. multe alimente imi produc disconfort si flatulenta
- 13Umflatura a abdomenului in partea dreata jos
- 9imi vine mancarea inapoi dupa orice masa va rog sa ma ajutat
- 6gastrita si altele...
- 3balonare gaze la stomac
- 9Nervi la stomac, balonare, diaree, greata
- 0Balonare excesivă! Scaun deschis la culoare.
- 2Sunete ciudate la stomac/intestine
- 0Senzație de balonare
- 2Probleme Digestive
- 5Greata, balonare si durere subcostal dreapta
- 1Balonare cu gaze
- 2Balonare
- 0Întrebare - balonare excesiva, lipsa poftei de mancare, chist ovarian
- 8Gastropatie chimica reactiva/gastrita reactiva de reflux
- 4Rezultat colonoscopie
Mai multe informații despre: Balonarea zgomotul intestinal
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: