Zgomote intestinale dupa masa + balonare excesiva

05-12-2018
JonyTest
Nu este medic/terapeut
JonyTest
Buna seara si va salut cu mult respect si va doresc Sarbatori fericite tuturor, in primul rand ! Vin si eu cu o problema ce as spera sa fie vzuta si citita de cineva aici, si mai ales rezolvata. dupa mese prezint urmatoarele simptome : Balonare excesiva, gaze intestinale ce necesita sa fie scoase prin metodele bine cunoscute, si zgomote care dureaza foarte mult ( aproape toata ziua ) in interiorul stomacului. Iau Gaviscon de cateva zile si pare ca ma ajuta pe moment, dar simptomele reapar dupa orice masa. Balonarea asta imi da batai f mari de cap... nu prezint dureri abdominale, poate doar mici intepaturi foarte rar cauzate probabil tot de catre reactiile gastrice continue.. am 25 ani, 1.77 m, 75 kg, practic sport de perfoemanta de la 9 ani ( fotbal ) - cand sunt la antrenament practic totul dispare -. Mentionez ca am fost si destul de stresat si agitat in ultimul timp si am avut o vara foarte agitata, locuiesc in Constanta, cam 90% din nopti au fost nedormite, alimentatie foarte nesanatoasa si de multe ori in cantitati mari, la ore tarzii s.a.m.d. Va multumesc anticipat si sper sa gasesc un raspuns din partea cuiva avizat sau care sa ma ajute in vreun fel ! Domnul sa va Binecuvanteze !
3 comentarii
0
30-12-2018, ora 16:43
Dr. Ditoiu Alecse Valerian
Gastroenterologie, Bucuresti
Dr. Ditoiu Alecse Valerian
Balonarea are zeci de cauze, cautati pe net, am mai multe articole pe aceasta tema, si puteti inlatura unele dintre cauze.
0
05-01-2019, ora 12:15
Reflexoterapeut Mihai Gheorghe
Identitate neconfirmată
Reflexoterapeut Mihai Gheorghe
Stimate domnule Ionut,
Inteleg ca nu ai fost la medic. Dute intai la medic sa vezi diagnosticul pus. Problema dumitale se rezolva prin reflexoterapie cu mult succes, in mod natural, fara medicamente, fara suplimente alimentare, doar prin masajul unor reflexe ale unor glande / organe. Multa sanatate !
0
25-09-2024, ora 02:17
Unkonwn
Nu este medic/terapeut
Unkonwn
Salut, ai rezolvat?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • E normal să mă balonez atât de tare indiferent ce și cât mănânc?
  • Zgomote în burtă - ce e normal și ce nu?
  • Balonare imediat după masă - cauze și tratament
  • Topul alimentelor care provoacă balonare
  • De ce „ghiorăie mațele”? Ce se întâmplă acolo?
  • Balonarea: alimente de evitat și ce să adaugi în dieta ta
  • Noi metode de a preveni balonarea în cazul dietelor bogate în fibre
  • Balonări supărătoare? Lista alimentelor indicate și contraindicate
  • Ce poate ascunde balonarea - afecțiuni cu balonare frecventă
  •