Balonare la nivelul intestinelor
Buna ziua,
De ceva timp sunt balonat aproape in permanenta( la nivelul intestinelor ), nu stomac. Fara gaze si fara constipatie ! Am si ceva dureri, destul de suportabile.
Tin sa precizez ca am 34 de ani, foarte activ fizic ( antrenament zilnic ), nu consum sucuri de 10 ani, nu fumez, nu beau alcool, carne mananc de maxim 2 ori pe luna si doar de pui, nu mananc prajeli, dulciuri foarte rar etc.
Consum in general - orez cu legume, salate diverse, fructe, oua fierte sau omleta, branza, lapte(fara lactoza ) in combinatie cu suplimente nutritive pentru masa musculara ( creatina sper ex), paine destul de rar ( o paine la 5-6 zile ), beau 1, 5 - 2, 5L de apa plata zilnic.
Cu toate astea, sunt balonat destul de des, mai ales dupa ce ma duc la wc, culmea... si sunt balonat indiferent daca mananc sau nu.
Acum sunt balonat spre exemplu si am mancat in ultimele 14 ore un baton proteic cu cocos de 60grame si am baut o cafea.
Am facut un eco acum un an si totul parea ok...
De ceva timp sunt balonat aproape in permanenta( la nivelul intestinelor ), nu stomac. Fara gaze si fara constipatie ! Am si ceva dureri, destul de suportabile.
Tin sa precizez ca am 34 de ani, foarte activ fizic ( antrenament zilnic ), nu consum sucuri de 10 ani, nu fumez, nu beau alcool, carne mananc de maxim 2 ori pe luna si doar de pui, nu mananc prajeli, dulciuri foarte rar etc.
Consum in general - orez cu legume, salate diverse, fructe, oua fierte sau omleta, branza, lapte(fara lactoza ) in combinatie cu suplimente nutritive pentru masa musculara ( creatina sper ex), paine destul de rar ( o paine la 5-6 zile ), beau 1, 5 - 2, 5L de apa plata zilnic.
Cu toate astea, sunt balonat destul de des, mai ales dupa ce ma duc la wc, culmea... si sunt balonat indiferent daca mananc sau nu.
Acum sunt balonat spre exemplu si am mancat in ultimele 14 ore un baton proteic cu cocos de 60grame si am baut o cafea.
Am facut un eco acum un an si totul parea ok...
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4balonare dupa fiecare masa
- 6Balonari dese. Astept raspuns, va rog
- 2balonari+discomfort in timpul actului sexual
- 13greturi, balonari
- 3ficat gras-scaun cu sange.. ce poate sa fie? ciroza?
- 2Balonare
- 6balonare dupa masa - ce ceaiuri ma pot ajuta?
- 8scaun putin decolorat
- 5dureri in partea stanga, balonare
- 7Durere baza sternului dupa consumul de cafea
- 1balonari si gaze
- 1balonare de cateva zile
- 2Lipsa de aer, nod in gat, balonare
- 6Tratament constipatie si balonare
- 2Balonare
- 0O posibilă sarcina?
- 0Ajutati-ma! De ce ma simt balonata dupa fiecare masa
- 1Balonare, înțepături în abdomen dedesubtul buricului
- 0Fluctuatii in intestin, balonari rapide la mirosuri