Sunete ciudate la stomac/intestine

28-07-2019
Angelo Angelo
Nu este medic/terapeut
Angelo Angelo
Bună!, am 15 ani și am o problema serioasa, care nu îmi da pace și îmi strica toate zilele
Totul a început din martie, când eram la școală și am auzit deodată sunete ciudat de la mine de la stomac și se mai auzea și de la ficat și intestine.
Erau puternice, și deranjante, va dați seama că în liniștea aia totala, sa se auda sunete ca și chioraitul de la stomac sau intestine.
In fiecare zi se întâmplă asta, eram foarte stresat din cauza asta, nu știam ce sa fac, și m-am hotărât sa merg la medicul de familie. M a examinat, mi-a pus niște întrebări care au primit răspuns negativ din partea MEa, și mi-a dat 2 medicamente pentru stomac din câte am văzut, nu mi-a spus ce am, m-a întrebat dacă nu sunt stresat cu școala mai ales ca se apropia examenul dar I am spus ca nu, mai ales ca și acum am problema asta când sunt în vacanta. A ținut o saptamana dar nu și au mai făcut treaba.
Eu am încercat sa înțeleg de ce tot fac sunete, ca și chioraitul, in fiecare zi, aproape, uneori sunt pauze de o zi, dar în schimb cam tot timpul, ziua în special, seara nu prea se mai aud, de la stres cu siguranță nu. La wc când merg fac ca și diareea, dar mai solid puțin, tot timpul. Ele se aud în mare parte când am diaree, adică tot timpul, sau când am nevoie la wc, atunci îmi scoate sunete și dupa o ora sau 2, chiar mai multe, merg la wc, și după nu se mai aud sunete. La wc merg cam greu, ca și cand as fi constipat, dar reușesc sa merg, de ex acum am nevoie nu tare la baie, merg, și nu pot s afac nimic, dar când am nevoie foarte tare și când ma doare burta atunci abia pot face, nu tot dar suficient.
Alimentația nu cred ca e problema, mănânc supa, mâncare gătită, nu am mai mâncat deloc maioneze, sosuri, fast food uri etc. Mai mult gătit.
Acum 1-2 ani mâncăm des, fast food, cand ieșeam in oraș, asta fiind odată pe luna, mâncăm shaorma, Hamburger etc.

Îmi amintesc ca se întâmplă anul trecut și anul acesta dar odată la 2 luni și ultima data a fost cam prin februarie, seara, când mergeam la wc, aveam diaree și o durere insuportabila la intestine, era asa de dureros, ca și când te ar scăpa la wc și nu mergi pana nu mai poți, o durere de neimaginat, îmi venea sa ma dau cu capul de pereți, nu știu de la ce era, dar se întâmplă rar.
Uneori simt la stomac, când se aud sunetele, ca e ca și când o apa tulbure în stomac, sentimentul acela de tulbure, nu ma doare, doar se simte ciudat și sunt sunete asa mai ascuțite.
M am gândit sa nu fie devina din cauza ca în vara anului trecut, am băut cu un verișor într-o zi, multe doze de beri, știți cum sunt alea de la Ciuc cu lămâie, am băut fără alcool de la rece vre o 3 una după alta, și am băut puțin cu alcool dar foarte puțin, oare sa m-a afectat prostia aia?
Chiar vreau sa rezolv asta, va rog, niște sfaturi dacă se poate, dacă ați avea ideea ce am pățit? Și la ce medic trebuie sa merg pentru problema mea?
Multumesc!
2 comentarii
1
29-07-2019, ora 11:42
Dr. Adrian Platon
Chirurgie generala, Bucuresti
Dr. Adrian Platon
Buna ziua.
Consult la un medic specialist gastroenterolog.
0
25-09-2024, ora 02:18
Unkonwn
Nu este medic/terapeut
Unkonwn
Ai rezolvat ?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici