Balonare aproape zinlica
Buna ziua,
Am inceput sa tin o dieta (South Beach) de 3 saptamani, o dieta care este sanatoasa si care mi-a mers foarte bine acum un an. Din pacate de data asta aproape stau pe loc desi ma straduiesc atat de mult, si mananc regulat si sanatos,
De data asta, odata cu dieta a venit si senzatia de balonare si posibil un pic de constipatie. As vrea sa stiu daca aceste probleme ar afecta greutatea mea si daca din cauza asta se vede atat de greu un rezultat la cantar.
De asemenea ma lupt si cu un colon iritabil desi de cand am inceput dieta nu am mai avut problemele obisnuite.
Multumesc,
Ramona
Am inceput sa tin o dieta (South Beach) de 3 saptamani, o dieta care este sanatoasa si care mi-a mers foarte bine acum un an. Din pacate de data asta aproape stau pe loc desi ma straduiesc atat de mult, si mananc regulat si sanatos,
De data asta, odata cu dieta a venit si senzatia de balonare si posibil un pic de constipatie. As vrea sa stiu daca aceste probleme ar afecta greutatea mea si daca din cauza asta se vede atat de greu un rezultat la cantar.
De asemenea ma lupt si cu un colon iritabil desi de cand am inceput dieta nu am mai avut problemele obisnuite.
Multumesc,
Ramona
2 comentarii
Eu sunt pacient dar din experienta si cunostinte stiu asa: organismul isi ia masuri de precautie mereu ii dai azi o felie de paine si din ea isi depune jumate sa zic, maine ii dai o jumate de felie el isi depune jumate, poimaine ii dai un sfert el isi depune jumate, asa ca el castiga atata TIMP CAT EFORTUL TAU DEPUS NU DEPASESTE CAT II DAI MANCARE.
Eu in trecut cand imi permitea organismul ca sa slabesc de la 114kg faceam asa: miam facut un stil de viata astfel: 0, 5 litri apa+o ciorba sau supa+ jumate de felul doi era egal cu o ora intens pe bicicleta medicinala 600calorii reglata sa mearga greu, si ca sa pot slabi mai faceam inca o ora pe zi + inca 3-4 ore in parc la aparate de sport cand mergeam cu copii in parc adica zilnic si cu toate astea organismul ma chinuia la anumite praguri cu care ma chinuiam sa le trec la:112, 110, 106, 100, 98 si in 10 zile fara aceasta dieta am pus la loc 5kg.
Eu in trecut cand imi permitea organismul ca sa slabesc de la 114kg faceam asa: miam facut un stil de viata astfel: 0, 5 litri apa+o ciorba sau supa+ jumate de felul doi era egal cu o ora intens pe bicicleta medicinala 600calorii reglata sa mearga greu, si ca sa pot slabi mai faceam inca o ora pe zi + inca 3-4 ore in parc la aparate de sport cand mergeam cu copii in parc adica zilnic si cu toate astea organismul ma chinuia la anumite praguri cu care ma chinuiam sa le trec la:112, 110, 106, 100, 98 si in 10 zile fara aceasta dieta am pus la loc 5kg.
poti avea intolerante alimentare. unii vor sa slabeasca, altii sa se imgrase (in cazul meu... :) ). treaba cu colonul iritabil e o plesneala. am luat medicamente de zeci de milioane pt colon iritabil cand de fapt eu aveam intoleranta alimentara. faceti teste pt intolerante alimentare. de aia ne balonam, avem probleme din cauza faptului ca organismul nu suporta anumite lucruri.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5De o luna am niste stari de balonare destul de enervante mai ales dupa masa...
- 16Stomac sau fiere?
- 2scaun cu sange, balonare
- 8Balonata mereu!
- 9vreun remediu natural?
- 15balonari excesive
- 14gastrita - tratament
- 5balonare.. multe alimente imi produc disconfort si flatulenta
- 13Umflatura a abdomenului in partea dreata jos
- 4Dureri menstruale, balonare si pietre la rinichi
- 2Lipsa de aer, nod in gat, balonare
- 2balonare gaze şi presiune abdomen drept
- 2balonare, ingrasare, pofta mare de mancare
- 1Probleme intestinale?
- 2- balonare persistenta, crampe, gust amar
- 0Balonare excesivă! Scaun deschis la culoare.
- 3Din cauza stresului ma balonez foarte mult.Ce tratament sa iau?
- 0Urgent: Probleme Gastro - balonare zilnica sau aproape zilnica
- 2Balonare
- 0Întrebare - balonare excesiva, lipsa poftei de mancare, chist ovarian
Mai multe informații despre: Balonarea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: