Dureri abdominale, slabire, borborisme
Bună ziua!
Am 16 ani. De un an am aproape in fiecare zi borborisme si dureri abdominale noaptea. Durerile sunt localizate in hipocondrul drept si putin mai jos. Tin sa mentionez ca nu ma doare foarte tare si ca aceste dureri nu sunt frecvente.
Am scazut foarte mult in greutate - si inainte cu un an eram slab aveam cam 1.67 si 48 de kg si acum cred ca am 1.75 si 44. De o luna am o stare de rau general cam de doua ori pe saptamana (nu ma simt in largul meu, simt ca este ceva in neregula cu mine). Mai am cateodata dureri usoare in apropierea zonei inghinale, in zona ficatului. Mi-a mai aparut si un lipom acolo in urma cu 2 luni. Nu am icter, greata. Diaree am avut intr-o zi si in rest mai am scaunul in general anormal, jumatate de culoarea lutului. Borborismele le am in toata zona burtii. Am pofta de mancare.
Multumesc pentru intelegere si va rog foarte mult sa ma ajutati.
Dumnezeu sa va binecuvinteze!
Am 16 ani. De un an am aproape in fiecare zi borborisme si dureri abdominale noaptea. Durerile sunt localizate in hipocondrul drept si putin mai jos. Tin sa mentionez ca nu ma doare foarte tare si ca aceste dureri nu sunt frecvente.
Am scazut foarte mult in greutate - si inainte cu un an eram slab aveam cam 1.67 si 48 de kg si acum cred ca am 1.75 si 44. De o luna am o stare de rau general cam de doua ori pe saptamana (nu ma simt in largul meu, simt ca este ceva in neregula cu mine). Mai am cateodata dureri usoare in apropierea zonei inghinale, in zona ficatului. Mi-a mai aparut si un lipom acolo in urma cu 2 luni. Nu am icter, greata. Diaree am avut intr-o zi si in rest mai am scaunul in general anormal, jumatate de culoarea lutului. Borborismele le am in toata zona burtii. Am pofta de mancare.
Multumesc pentru intelegere si va rog foarte mult sa ma ajutati.
Dumnezeu sa va binecuvinteze!
5 comentarii
Du-te la un medic internist sa te consulte si fa-ti si un set de analize. daca nu iti gaseste nimic, problema poate fi pe sistem nervos si atunci poti veni sa te vad eu.
Nu cautati raspunsuri aici, mergeti la o consultatie de specialitate, cu multe investigatii (trimitere de la doctot). Prea multe sunt posibilitati si suspiciuni. Dvs aveti nevoie de diagnostic clar, ca sa stiti ce tratati. Faptul ca o sa-si dea cineva cu parerea - este doar aproximativ si s-ar putea sa fceti tratamente gresite. Mergeti la doctor!!!
Multa sanatate.
Multa sanatate.
Durerile abdominale nocturne si scaderea in greutate sunt semnal clar de alarma! Mergi la gastroenterolog si fa-ti si o colonoscopie chiar daca nu recomanda de urgenta.
Sanatate!
Sanatate!
buna Andrei, tu ai aceste simptome de un an, te intreb, parintii tai stiu???mergi la medicul de familie, pentru inceput, te va indruma ce sa faci.spune-le parintilor tai..sanatate multa si nu astepta sa treaca inca un an.
Da, trebuie un consult la internist pentru un diagnostic clar. Oricum bila ta nu functioneaza corect si-ti dau multe dereglari. Probabil si stresul cu scoala. Parintii tai trebuie sa se puna in miscare. Un protocol de sedinte bowtech poate sa te puna pe picioare. Cauta pe google terapeuti in orasul tau. BOWTECH
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Kg in plus si atacul de panica
- 9apendicita
- 6"castig" 27 kg in 2 ani... ce sa fac sa ajung la o greutate normala?
- 2vreau sa slabesc.
- 2slabire rapida, anemie
- 5am nevoi de un medic nutritonist
- 8Regim alimentar - minus 20 kg
- 191Poftiti la slabit !!!
- 3vreau sa slabesc.. ce stiti despre Herbalife?
- 11slabesc cu otet de mere
- 3dureri abdominale
- 6Greata, piele sensibila si durere abdominala
- 12vreau sa slabesc
- 0lecitina forte slabeste ?
- 5dureri abdominale, balonare, senzatie voma...
- 1Efecte pastile de slabit
- 1Slabit fara efort..
- 1durere abdominala: colon iritabil sau infectie urinara?
- 1dupa operatia de apendicita, am dureri abdominale
- 2Gaze intestinale excesive
Mai multe informații despre: Slabirea Durerea abdominala zgomotul intestinal
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Sindromul premenstrual
- Abdomenul cronic dureros la copil
- Durere abdominală
- Durerea abdominală la vârstnici
- Durerea abdominală fără febră
- Durerea abdominală cu febră
- Durere abdominală subombilicală (durere mai jos de buric, durerea hipogastrică)
- Durere sub coaste în partea dreaptă (durere abdominală în hipocondrul drept)
- Durere sub coaste în partea stângă (subcostal stânga, hipocondrul stâng)
- Durerea abdominală - cauze în funcție de localizarea durerii
- Durere în stânga jos (abdomen, burtă)
- Durerea în dreapta jos (abdomen, burtă)
- Pasi catre o greutate ideala
- Factorii care influenteaza greutatea
- Strategii pentru atingerea greutatii ideale
- Raportul talie-solduri
- Pastilele de slăbit
- Cele mai populare diete ale anului 2014
- Mici schimbări în dietă care te vor ajuta să slăbești
- Regim de slăbit rapid
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: