Probleme Digestive
Bună ziua, ma numesc Marius și am 26 de ani acum o luna am avut o infecție urinara sau cel puțin asa a spus doctorul urolog (urinam des și uneori ma ustura) am făcut urocultura iar rezultatul a ieșit negativ, am primit tratament cu Uronal Eficef și happyflor pentru protecție acum nu mai am aceasta problema însă a început alta, la început a fost diaree (am pus-o pe seama faptului ca nu am prea mâncat în acele zile și find cald am băut multe lichide) și greață la stomac, diareea a ținut cam o săptămână după care a disparut și am început sa ma cinstip dar într-o forma ușoară dar și aceasta problema a dispărut însă acum am probleme la stomac simptomele find stomac zgomotos (chiorait) greață, mai ales dimineața, balonare, ușoare arsuri (am avut și înainte arsuri dar în forma ușoară din motiv ca am consumat coca cola pe stomacul gol) durere ușoare sub forma de crampe, nu prea pot sa maninc și dacă maninc maninc puțin după care ma balonez, îmi simt stomacul plin și uneori îl simt greu, am făcut analize de urocultura sânge și scaun toate bune, am făcut și ecografie dar ecografiea am făcut-o înainte sa am aceste sintome la stomac, va rog sa ma ajutați și sa îmi spuneți ce sa fac, am fost programat la niște anaileze dar abia peste 2 săptămâni și e foarte mult iar eu ma simt rău și am o stare de oboseala și slăbiciune sunt și o persoana care suferă de anxietate și sunt foarte panicat Va mulțumesc
2 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 16Stomac sau fiere?
- 15balonari excesive
- 6balonare dupa masa - ce ceaiuri ma pot ajuta?
- 5Dureri abdominale, slabire, borborisme
- 5dureri in partea stanga, balonare
- 6probleme cu colonul?
- 1Colon iritabil sau gaze in stomac? remedii..
- 3balonare gaze la stomac
- 1Zgomote ciudate in stomac
- 1Durere in partea stanga jos
- 0Scaun decolorat si dureri abdominale stanga jos
- 2Balonare
- 2Sunete ciudate la stomac/intestine
- 0Senzație de balonare
- 0Gastrita?
- 1Balonare, constipație, reflux și pierdere in greutate
- 1Balonare cu gaze
- 2Balonare după 5 - 10 min de mers pe jos
Mai multe informații despre: Balonarea zgomotul intestinal balonare imediat dupa masa
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: