Yasmine - sfaturi

42 comentarii 1 2
0
09-09-2009, ora 13:32
cameliav
Nu este medic/terapeut
cameliav
Multumesc draguta22, dar am o nelamurire, Fac pauza din prima zi de menstruatie si nr 7 zile ?
0
09-09-2009, ora 13:42
draguta22
Nu este medic/terapeut
draguta22
Nu!
Cand incepi sa iei Jasmin pentru prima data, incepi cu prima zi de menstruatie, apoi nu mai tii cont de asta.
Faci pauza 7 zile dupa ce ai terminat primul blister, in astea 7 zile iti vine menstruatia ( a doua sau a treia zi de pauza), dupa astea 7 zile de pauza incepi un nou blister, indiferent ca s-a oprit sangerarea sau nu.
0
09-09-2009, ora 13:46
cameliav
Nu este medic/terapeut
cameliav
OK, acum am inteles multumesc.
dar sti de ce sunt in ceata pt ca, doctorum mi-a zis sa le incep in a 3 zi de menstruatie.prima data
multumesc chiar esti o draguta
0
09-09-2009, ora 14:10
draguta22
Nu este medic/terapeut
draguta22
Multumesc si eu!
Nu stiu ce informatii are medicul tau, insa eu iti vorbesc de propria experienta. Am urmat instructiunile de pe prospect si a fost bine! Le folosesc de un an si jumatate si sunt foarte multumita!
Succes! Sa auzim de bine!
0
09-09-2009, ora 14:17
cameliav
Nu este medic/terapeut
cameliav
Multumesc draguta, succes si tie. o zi placuta
0
09-02-2010, ora 20:42
vyo_sexxy08
Nu este medic/terapeut
vyo_sexxy08
buna am si eu o intrebare daca aveti buna placere sa-mi raspundeti.sant la prima folie de jasmin si astept pauza de 7 zile.in aceste 7 zile daca am contact sexual inainte de menstruatie este posibila o sarcina?va multumesc
0
19-02-2010, ora 23:58
maya11
Nu este medic/terapeut
maya11
am o luna de cand iau yasmine, , , dar am niste dureri in piept.simt ca ma apasa.vreau sa ma duc sa fac analize si o electrocardiograma.dar am o problema: ANTICONCEPTIONALELE LA CE ANALIZE SUNT DETECTATE.mama nu stie ca i-au si nu vreau sa afle... multumesc
0
20-02-2010, ora 00:03
Issa23
Nu este medic/terapeut
Issa23
Poate fi asa pana se obisnuieste organismul, cand am luat si eu anticonceptionale prima data la fel, ma apasa pieptul si simteam ca respir in reluare, dar, nu zilnic, prima luna, apoi sa schimbat treaba, poate fi unu din efectele aceelea, pana s o mai obisnui organismul, asta in caz ca nu ai tu alte probleme..
aaa si app..rau faci ca te ascunzi de mama ta :) sa auzim de bine.
0
20-02-2010, ora 10:00
maya11
Nu este medic/terapeut
maya11
multumesc mult.cred ca am sa iau in continuare :*:*
0
28-02-2010, ora 19:20
maya11
Nu este medic/terapeut
maya11
buna, ,.am o problema.dupa ce am facuto mi sau umflat labiile foarte tare..., , , e prima data cand mi se intampla.aveti vreo idee ? va rog:(
0
22-03-2015, ora 23:37
anomar1
Nu este medic/terapeut
anomar1
Buna sera am nevoie de un raspuns urgent eu folosesc yasmin de 3 ani jumate nu prea mi sa intamplat sa uit pilola si dak sa intamplat miam adus aminte in mai putin de 12 ore insa de miercuri 18 martie am inceput blisterul normal si am luato p cea de miercuri si p cea de joi insa vineri si sambata am uitat miam adus aminte abea astazi si este duminik in jurul orei 18:00 leam luat imediat p cele uitate iar p sera am luato p cea de duminik la ora normala dar sambata sera am avut contact sexual cu sotul meu.Este posibil sa fi ramas insarcinata cum trebuie sa procedez ?? Ce pasi trebuie sa urmez? Sunt foarte speriata am nevoie de un raspus urgent pt k sunt 2 pastile una dupa alta
0
24-10-2018, ora 13:58
FlorentynaM
Nu este medic/terapeut
FlorentynaM
Buna. Am o întrebare. Am folosit 2-3ani Climen acum nu se mai găsește și trebuia să încep acum o săptămână să le iau din nou mi sa recomandat yasemin cum pot proceda să le iau. Să încep de la prima pastila deși a trecut o săptămână de când trebuia să iau pastile sau să iau de la a 5 pastila. Mulțumesc!
Adaugă un comentariu / răspuns
42 comentarii 1 2

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Schimbarea metodei contraceptive
  • Dereglari hormonale cauzate de anticonceptionale
  • Greseli in administrarea contraceptivelor
  • Contraceptivele orale - avantaje și riscuri
  • Contraceptivele hormonale pot crește riscul de depresie
  • Contraceptivele hormonale cresc riscul de suicid?
  • Greșeli în utilizarea pilulelor anticoncepționale
  •