Escapelle peste sarcina deja instalata
Buna ziua,
Ultima menstruatie a fost pe 31 august. Pe 10 septembrie am avut un contact sexual neprotejat coit intrerupt. Am un ciclu regulat de 29 zile, deci pe 29 septembrie ar fi trebuit sa-mi vina menstruatia. Nu a venit, pe 1 octombrie am facut sex cu prezervativ si s-a rupt prezervativul, pe 2 dimineata am luat pastila de escapelle.Suntem pe 5 octombrie, am facut un test de sarcina din urina dar a iesit negativ insa cred ca e prea repede pentru a fi detectat HCG. Ma tem ca totusi sunt insarcinata, ma simt balonata, obosesc si ragai.
Daca am ramas insarcinata din 10 septembrie si am luat escapelle pe 1 octombrie, aceasta bomba de hormoni nu imi afecteaza fatul ? Care sunt riscurile in cazul in care pastrez aceasta sarcina ?Am 42 ani.
Va multumesc
Ultima menstruatie a fost pe 31 august. Pe 10 septembrie am avut un contact sexual neprotejat coit intrerupt. Am un ciclu regulat de 29 zile, deci pe 29 septembrie ar fi trebuit sa-mi vina menstruatia. Nu a venit, pe 1 octombrie am facut sex cu prezervativ si s-a rupt prezervativul, pe 2 dimineata am luat pastila de escapelle.Suntem pe 5 octombrie, am facut un test de sarcina din urina dar a iesit negativ insa cred ca e prea repede pentru a fi detectat HCG. Ma tem ca totusi sunt insarcinata, ma simt balonata, obosesc si ragai.
Daca am ramas insarcinata din 10 septembrie si am luat escapelle pe 1 octombrie, aceasta bomba de hormoni nu imi afecteaza fatul ? Care sunt riscurile in cazul in care pastrez aceasta sarcina ?Am 42 ani.
Va multumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11diane 35
- 3Injectabil sau pastile
- 3cand trebuie sa incep sa le iau din nou Logest?
- 3Inceperea celei de-a doua folii de fara pauza de 7 zile
- 5Intrebare incepatoare: sunt protejata si in perioada de 7 zile de pauza?
- 5ora exacta la anticonceptionale
- 47cum actioneaza Mercilon?
- 5Anticonceptionalele-contraindicate in caz de cervicita?
- 11anticonceptionale terminate - menstruatie venita
- 4pauza la anticonceptionale... si reluarea lor
- 6grabirea menstruatiei!
- 22 luni la rand fara pauza la anticonceptionale
- 3Anticonceptionale din a 9-a zi de ciclu?
- 7O nelamurire: nu a mai facut pauza, e insarcinata?
- 4Nu stiu ce sa fac...
- 4Logest
- 6Gelurile si servetelele pentru igiena intima vs. AC
- 6am luat doar 13 comprimate din blisterul de yasmin
- 2anticonceptionale apoi copil
- 7mercilon
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor contraceptia si sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: