Escapelle peste sarcina deja instalata
Buna ziua,
Ultima menstruatie a fost pe 31 august. Pe 10 septembrie am avut un contact sexual neprotejat coit intrerupt. Am un ciclu regulat de 29 zile, deci pe 29 septembrie ar fi trebuit sa-mi vina menstruatia. Nu a venit, pe 1 octombrie am facut sex cu prezervativ si s-a rupt prezervativul, pe 2 dimineata am luat pastila de escapelle.Suntem pe 5 octombrie, am facut un test de sarcina din urina dar a iesit negativ insa cred ca e prea repede pentru a fi detectat HCG. Ma tem ca totusi sunt insarcinata, ma simt balonata, obosesc si ragai.
Daca am ramas insarcinata din 10 septembrie si am luat escapelle pe 1 octombrie, aceasta bomba de hormoni nu imi afecteaza fatul ? Care sunt riscurile in cazul in care pastrez aceasta sarcina ?Am 42 ani.
Va multumesc
Ultima menstruatie a fost pe 31 august. Pe 10 septembrie am avut un contact sexual neprotejat coit intrerupt. Am un ciclu regulat de 29 zile, deci pe 29 septembrie ar fi trebuit sa-mi vina menstruatia. Nu a venit, pe 1 octombrie am facut sex cu prezervativ si s-a rupt prezervativul, pe 2 dimineata am luat pastila de escapelle.Suntem pe 5 octombrie, am facut un test de sarcina din urina dar a iesit negativ insa cred ca e prea repede pentru a fi detectat HCG. Ma tem ca totusi sunt insarcinata, ma simt balonata, obosesc si ragai.
Daca am ramas insarcinata din 10 septembrie si am luat escapelle pe 1 octombrie, aceasta bomba de hormoni nu imi afecteaza fatul ? Care sunt riscurile in cazul in care pastrez aceasta sarcina ?Am 42 ani.
Va multumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1care este cea mai slaba pastila anticonceptionala?
- 2am luat pastila gresita
- 3anticonceptionale LO-FEMENAL
- 2Am 38 de ani, sunt inca recomandate anticonceptionalele?
- 3Cind trebuie sa incep sa folosesc prima pastila Yasmine?
- 6Pot sa iau pilule ca sa imi intarziu ciclul?
- 3Novinete.. am sarit o pastila
- 8melleva 35 de 21 zile
- 3administrare anticonceptionale
- 5anticonceptionale yaz si crema cu vitamina E
- 4iau pentru prima data anticonceptionale
- 5operatie chist ovarian
- 3Anticonceptionale din a 9-a zi de ciclu?
- 5Sunt oare insarcinata?:((
- 7avort, anticonceptionale, prostinor
- 16am luat anticonceptionale fara sa fiu in perioada mentruala
- 6Mercilon luat de doua ori intr-o seara
- 4problema cu pilula contraceptiva
- 2anticonceptionale apoi copil
- 0Prima pastila anticonceptionala
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor contraceptia si sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: