Yasmine pentru ovare polichistice ingrasa??
Buna tuturor,
Am si eu o intrebare legata de yasmine... am fost diagnosticata cu ovare polichistice si doctorul ginecolog mi-a recomandat aceste medicamente spunandu-mi totodata ca mi se va regla si ciclul menstrual (mentionez ca e foarte dereglat). acum problema este ca: as putea sa ma mai ingras dupa ele? mi-i frica sa nu mai pun pe mine pentru ca datorita dereglarilor de ciclu am un surplus de 15 kg... la numai 20 de ani ! :(
Pentru un viitor raspuns, va multumesc anticipat !!!
Am si eu o intrebare legata de yasmine... am fost diagnosticata cu ovare polichistice si doctorul ginecolog mi-a recomandat aceste medicamente spunandu-mi totodata ca mi se va regla si ciclul menstrual (mentionez ca e foarte dereglat). acum problema este ca: as putea sa ma mai ingras dupa ele? mi-i frica sa nu mai pun pe mine pentru ca datorita dereglarilor de ciclu am un surplus de 15 kg... la numai 20 de ani ! :(
Pentru un viitor raspuns, va multumesc anticipat !!!
6 comentarii
Ca anticonceptionalele ingrasa este un mit. Te poti ingrasa ca iti pot da eventual pofta de mancare. Fa tratamentul prescris ca e corect.
Sanatate!
Sanatate!
Ar putea sa imi spuna cineva care a luat care sunt simtomele, daca au efect.etc..
MULTUMESC!!!
MULTUMESC!!!
Sigur au efect, lasa ovarele sa se linisteasca si sa dispara din chisturi!
Fa cu incredere tratamentul.
Fa cu incredere tratamentul.
hello din nou :)...
am fost la un alt consult ginecologic.clinica privata... toata lumea numai cuvinte de lauda despre acest domn doctor... si acesta mi-a spus ca de fapt ovarele sunt micropolichistice...si mi-a dat tratament cu duphaston 10 zile pe luna din a16 a zi a ciclului menstrual.
poate cineva sa imi explice ce sunt de fapt aceste ovare micropolichistice...daca v-ati confruntat cu astfel de probleme..
Va multumesc frumos !! :*
am fost la un alt consult ginecologic.clinica privata... toata lumea numai cuvinte de lauda despre acest domn doctor... si acesta mi-a spus ca de fapt ovarele sunt micropolichistice...si mi-a dat tratament cu duphaston 10 zile pe luna din a16 a zi a ciclului menstrual.
poate cineva sa imi explice ce sunt de fapt aceste ovare micropolichistice...daca v-ati confruntat cu astfel de probleme..
Va multumesc frumos !! :*
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3dereglare hormonala?
- 5reactii adverse yasmine
- 3in perioada de pauza sunt protejata in continuare?
- 6anticonceptionalele yasmin - informatii
- 6sangerare anormala in timpul anticonceptionalelor
- 6Recomandati-mi alte anticonceptionale, nu mai vreau sa iau Yasmine
- 4Actiunea contraceptivelor
- 3Anticonceptionalele duc la infertilitate?
- 8Ovare polichistice, pot sa iau anticonceptinale daca nu am avut ciclu?
- 1sindromul ovarelor polichistice
- 6candidoza reactii adverse la anticonceptionale
- 2Ovare polichistice
- 4anticonceptionale uitate. Raspundeti-mi va rog!!!
- 3ovare polichistice
- 0anticonceptionale yasmine
- 1Ovare polichistice - Rog parerea unui medic!
- 0Karissa
- 0Ciclul menstrual neregulat, dereglari hormonale
Mai multe informații despre: ovarele polichistice yasmine efectele adverse ale anticonceptionalelor
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: