surprize din partea anticonceptionalelor:(

28-05-2011
moise gabriela
Nu este medic/terapeut
moise gabriela
Buna ziua.Am si eu o maaare nedumerire.mi-am inceput viata sexuala de cateva luni dar iau anticonceptionale de maxim 2-3 saptamani, nu am avut simptome de genul...varsaturi, diaree severa..greata..care sa indice faptul ca nu imi fac bine doar ca le-am luat dupa cum scrie in prospect prima si prima oara am luat in ziua in care mi-a venit menstruatia..toate bune am continuat zi de zi cu pastilutele acum...dupa aproximativ 2 saptamani de cand mi-a trecut menstruatia, mi-a venit din nou..Tin sa mentionez ca eu aveam ciclul regulat, luna de luna..la date fixe, acum au schimbari destul de urate..cum este aceasta.nu stiu ce trebuie sa fac acum, daca asa este normal sa vin doar pt ca este prima oara cand iau antinconceptionale si in prima luna pana se obisnuieste organismul este mai dificil.As vrea foarte mult sa ma ajutati cu un sfat.daca sa renunt la anticoncetionale sau asa este normal in prima luna.va multumesc frumos!
3 comentarii
0
28-05-2011, ora 23:24
Alesia16
Nu este medic/terapeut
Alesia16
Ai consultat un medic ginecolog cand ai inceput sa ei pastilele ?Daca nu, sa consulti sa-ti recomande el ce fel de pastile sa ei si sa intrebi de el de problema ce te framanta, eu am luat doar 3 luni si mi-am dereglat organismul si m-am ingrasat exagerat de mult caci prostia mea e ca nu am consultat nici un medic am luat dupa ureche.Sanatate
0
29-05-2011, ora 13:05
moise gabriela
Nu este medic/terapeut
moise gabriela
am fost la medic care se ocupa numai cu anticonceptionalele..este medic de familie dar pe sectorul legate de contraceptie.m'a intrebat daca am boli, m-a cantarit toate cele..toate bune dar...nu stiu de ce s-a dereglat asa..o sa mai ma duc saptamana viitoare...ciudat este ca nu am terminat folia si mi-a venit din nou..si cnd am zis ca mia trecut acum aproximativ 2-3 saptamani am gresit.acum 10 ZILE mia trecut:|:|:|:|..tind sa cred ca este doar acum in prima luna pana se regleaza..am mai auzit fete spunand ca au avut aceiasi problema dupa care s-a reglat.sper sa se regleze...desi il aveam ff bine..m-a cam dat peste cap:(.+ k mananc ca o vacuta..am pus vreo 3 kg p mn..am o pofta d mancare INCREDIBILA:|..am 1.73 si 55 de kg..
0
01-06-2011, ora 16:58
andreea oprea
Nu este medic/terapeut
andreea oprea
Buna ziua!! Am si eu o intrebare...iau anticonceptionale Desorelle de aprox un an de zile. Acum cateva zile am avut un contact neprotejat, iar a doua zi am fost la spital si mi s-a facut o injectie (oxacilina).Mi s-a prescris sa iau in continuare oxacilina, insa eu nu le-am luat pana acum. Am intrebat-o pe d doctor daca pot lua concomitent antibioticele si dak ele nu scad efectul anticonceptionalelor, si mi s-a spus ca le pot lua. In fine, de teama nu le-am luat, singurul lucru care ma ingrijoreaza este faptul k mi s-a facut injectia cu oxacilina. As putea ramane gravida? Ast raspuns, va rog! Multumesc mult!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Efecte secundare ale contraceptivelor orale combinate
  • Semnele de alarma in administrarea contraceptivelor combinate
  • Schimbarea metodei contraceptive
  • Dereglari hormonale cauzate de anticonceptionale
  • Greseli in administrarea contraceptivelor
  • Contraceptivele orale - avantaje și riscuri
  • Contraceptivele hormonale pot crește riscul de depresie
  • Studiu care atestă efectul nociv al pilulelor anticoncepționale asupra sănătății femeilor
  • Contraceptivele hormonale cresc riscul de suicid?
  •