surprize din partea anticonceptionalelor:(
Buna ziua.Am si eu o maaare nedumerire.mi-am inceput viata sexuala de cateva luni dar iau anticonceptionale de maxim 2-3 saptamani, nu am avut simptome de genul...varsaturi, diaree severa..greata..care sa indice faptul ca nu imi fac bine doar ca le-am luat dupa cum scrie in prospect prima si prima oara am luat in ziua in care mi-a venit menstruatia..toate bune am continuat zi de zi cu pastilutele acum...dupa aproximativ 2 saptamani de cand mi-a trecut menstruatia, mi-a venit din nou..Tin sa mentionez ca eu aveam ciclul regulat, luna de luna..la date fixe, acum au schimbari destul de urate..cum este aceasta.nu stiu ce trebuie sa fac acum, daca asa este normal sa vin doar pt ca este prima oara cand iau antinconceptionale si in prima luna pana se obisnuieste organismul este mai dificil.As vrea foarte mult sa ma ajutati cu un sfat.daca sa renunt la anticoncetionale sau asa este normal in prima luna.va multumesc frumos!
3 comentarii
Ai consultat un medic ginecolog cand ai inceput sa ei pastilele ?Daca nu, sa consulti sa-ti recomande el ce fel de pastile sa ei si sa intrebi de el de problema ce te framanta, eu am luat doar 3 luni si mi-am dereglat organismul si m-am ingrasat exagerat de mult caci prostia mea e ca nu am consultat nici un medic am luat dupa ureche.Sanatate
am fost la medic care se ocupa numai cu anticonceptionalele..este medic de familie dar pe sectorul legate de contraceptie.m'a intrebat daca am boli, m-a cantarit toate cele..toate bune dar...nu stiu de ce s-a dereglat asa..o sa mai ma duc saptamana viitoare...ciudat este ca nu am terminat folia si mi-a venit din nou..si cnd am zis ca mia trecut acum aproximativ 2-3 saptamani am gresit.acum 10 ZILE mia trecut:|:|:|:|..tind sa cred ca este doar acum in prima luna pana se regleaza..am mai auzit fete spunand ca au avut aceiasi problema dupa care s-a reglat.sper sa se regleze...desi il aveam ff bine..m-a cam dat peste cap:(.+ k mananc ca o vacuta..am pus vreo 3 kg p mn..am o pofta d mancare INCREDIBILA:|..am 1.73 si 55 de kg..
Buna ziua!! Am si eu o intrebare...iau anticonceptionale Desorelle de aprox un an de zile. Acum cateva zile am avut un contact neprotejat, iar a doua zi am fost la spital si mi s-a facut o injectie (oxacilina).Mi s-a prescris sa iau in continuare oxacilina, insa eu nu le-am luat pana acum. Am intrebat-o pe d doctor daca pot lua concomitent antibioticele si dak ele nu scad efectul anticonceptionalelor, si mi s-a spus ca le pot lua. In fine, de teama nu le-am luat, singurul lucru care ma ingrijoreaza este faptul k mi s-a facut injectia cu oxacilina. As putea ramane gravida? Ast raspuns, va rog! Multumesc mult!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3pot ramane insarcinata in timp ce iau pilule
- 1vitaminele in combinatie cu contraceptivul Marvelon au reactii?
- 4oare ce sa fac?
- 2intrebare referitoare la contraceptivele jeanine
- 6marvelon 28 - am uitat o pastila
- 5ovare polichistice, acnee deosebit de urata.. recomandare anticonceptionale
- 19contraceptiv injectabil
- 4iau anticonceptionale.. exista vreun risc sa raman insarcinata?
- 6sarcina cu anticonceptionale?:(((
- 6sangerare anormala in timpul anticonceptionalelor
- 5sarcina peste contraceptive
- 6fara pauza intre 2 folii de pastile contraceptive
- 11Anticonceptionale DIANE 35
- 7iau marvelon 21 de 1 an si jumatate fara nici o pauza
- 6Pauza la Yasmine.. menstruatia intarzie (4 zile)
- 8Am ameteli, durei de cap, senzatie de cadere in gol
- 1Anticonceptionale pentru prima data
- 5rezultat ecografie san
- 2anticonceptionalu se poate intrerule mai repede?
- 1pot lúa anticonceptionale chiar daca nu mi a venit menstruatia?
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor efectele adverse ale anticonceptionalelor
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: