yasmin si fumatul.. cat e de periculos?

15-12-2008
licurici88
Nu este medic/terapeut
licurici88
eu iau yasmin de cateva luni dar si fumez 3, 4 tigari pe zi, nu mai mult si vreau sa mentionez ca am 20 de ani.As vrea sa stiu cat de periculos e sa fumez in timp ce iau yasmin si as vrea sa stiu daca sunt anticonceptionale pe care le pot lua chiar daca fumez.ms mult
5 comentarii
0
16-12-2008, ora 15:44
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Toate anticonceptionalele orale combinate pot interfera cu fumatul, in sensul ca astfel creste riscul de anomalii de coagulare a sangelui. Pe de alta parte, la 20 de anu si la cateva tigari pe zi, acest cumul de riscuri nu e semnificativ. Altfel se va pune problema la 35 de ani.
0
27-12-2010, ora 17:58
cristinutzaR
Nu este medic/terapeut
cristinutzaR
Buna. as avea si eu o intrebare. am 20 de ani si iau Yasmin de 3 luni, si as vrea sa va intreb daca ii se diminueaza efectul cand fumezi.nu fumez de regula, doar ocazional, petreceri, etc; sa zicem de vreo cateva ori pe an.va multumesc
0
29-12-2010, ora 00:27
freedomdyv
Nu este medic/terapeut
freedomdyv
Buna seara!am si eu o intrebare.mi-a venit mensturatia pe data de 23 decembrie adica joi la ora 19 si am luat prima pilula la ora 21, vineri tot la 21, sambata ora 21 iar duminica seara am uitat sa o iau si am luato abia la 12 ziua a doua zi luni si mari le-am luat corect, in acest timp nu am avut contact sexual, mai am protectie daca o sa am contact sexual de azi?astept raspunsul dumneavoastra, va multumesc!
0
29-12-2010, ora 00:36
freedomdyv
Nu este medic/terapeut
freedomdyv
am uitat sa specific ca iau anticonceptionale yasmine
0
11-02-2013, ora 23:06
bad
Nu este medic/terapeut
bad
Buna, ma intereseaza daca tigarile diminueaza efectul anticonceptionalelor. Mentionez ca fumez un pachet pe zi. Astept raspuns
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Luarea în greutate după renunțarea la fumat
  • 1 din 10 supraviețuitori ai cancerului continuă să fumeze după diagnostic
  • O strategie mai bună pentru campaniile antifumat
  • Fumătorii care consumă prea mult sodiu au risc mai mare de artrită reumatoidă
  • Mă voi îngrășa dacă mă las de fumat?
  • Fumătorii sunt de trei ori mai predispuși la durerile cronice
  • Fumatul deteriorează o parte vitală a creierului
  •