yasmin si fumatul.. cat e de periculos?
eu iau yasmin de cateva luni dar si fumez 3, 4 tigari pe zi, nu mai mult si vreau sa mentionez ca am 20 de ani.As vrea sa stiu cat de periculos e sa fumez in timp ce iau yasmin si as vrea sa stiu daca sunt anticonceptionale pe care le pot lua chiar daca fumez.ms mult
5 comentarii
Toate anticonceptionalele orale combinate pot interfera cu fumatul, in sensul ca astfel creste riscul de anomalii de coagulare a sangelui. Pe de alta parte, la 20 de anu si la cateva tigari pe zi, acest cumul de riscuri nu e semnificativ. Altfel se va pune problema la 35 de ani.
Buna. as avea si eu o intrebare. am 20 de ani si iau Yasmin de 3 luni, si as vrea sa va intreb daca ii se diminueaza efectul cand fumezi.nu fumez de regula, doar ocazional, petreceri, etc; sa zicem de vreo cateva ori pe an.va multumesc
Buna seara!am si eu o intrebare.mi-a venit mensturatia pe data de 23 decembrie adica joi la ora 19 si am luat prima pilula la ora 21, vineri tot la 21, sambata ora 21 iar duminica seara am uitat sa o iau si am luato abia la 12 ziua a doua zi luni si mari le-am luat corect, in acest timp nu am avut contact sexual, mai am protectie daca o sa am contact sexual de azi?astept raspunsul dumneavoastra, va multumesc!
am uitat sa specific ca iau anticonceptionale yasmine
Buna, ma intereseaza daca tigarile diminueaza efectul anticonceptionalelor. Mentionez ca fumez un pachet pe zi. Astept raspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7bronsiectazii, emfizem pulmonar bulos bilateral
- 4fumez de mai bine de un an.. e posibil sa am cancer?
- 5Probleme cu tensiunea (cred)
- 6Recomandati-mi alte anticonceptionale, nu mai vreau sa iau Yasmine
- 5Yasmine, sex neprotejat... sunt insarcinata?
- 4Ciclu neobisnuit
- 7Chist ovarian de 4, 3 cm si analiza CA 125 foarte mare
- 1fumatul iese la analiza simpla de sange?
- 6daca nu am luat o pilula in ultima saptamana
- 12ma autodistrug ajutati-ma. imi este gandul numai la ea si ca intr-o zi vom fi din nou impreuna
- 9Traumatologie reumatologie? Help
- 7Nu am erectie. Impotenta? Sa raspunda un doctor UROLOG va rog!
- 4Partea dreapta amortita
- 4Pastila omisa in saptamana 3
- 0Fumat peste hepatita A
- 4operatie apendicita si fumatul
- 2Nu-mi trece menstruatia schimbat anticonceptionale
- 1Yasmin si reactiile adverse.
- 1Scuip des
Mai multe informații despre: Fumatul yasmine anticonceptionalele si fumatul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: