Ovare polichistice!

23-02-2017
Bel_bb
Nu este medic/terapeut
Bel_bb
Bună! Si eu am fost diagnosticata cu ovare polichistice.
Imi doresc mult o sarcina.
Dupa mai multe vizite la ginecolog, tratamente cu anticonceptionale Jasmine si Dhupastol, am renuntat, fara rezultat.
In prezent sunt sub tratament, de 3 zile cu MYO SUN câte 2 plicuri / zi timp de 3 luni pentru ovulatie. A mai luat cineva acest tratament? Ce parere aveti? Am sansa de a obtine o sarcina?
Dar de PROFECUND ce parere aveti? Ajută?
Multumesc !
11 comentarii
1
24-02-2017, ora 08:44
Dr. Arhire Amalia
Endocrinologie, Bucuresti
Dr. Arhire Amalia
Buna ziua! Mioinozitolul (MYOSUN-mai eficient e cel forte) are studii ca imbunatateste anovulatia cronica din sidromul ovarelor polichistice.Dar si mai eficiente sunt schimbarea stilului de viata cu scadere in greutate si minimum 30 min pe zi de miscare activa. De asemenea schimbarea alimentatiei cu evitarea sucurilor, dulciurilor a fainoaselor albe-aduca a carbohidratilor rapizi, renuntarea la fumat, un somn odihnitor de minimum 6-8 h/noapte.Mult spor!
0
24-02-2017, ora 12:04
Bel_bb
Nu este medic/terapeut
Bel_bb
Mentionez ca am 53 kg! Deci fizic nu am simptomele SOP!
0
24-02-2017, ora 12:06
Bel_bb
Nu este medic/terapeut
Bel_bb
Iar intrebarea mea a fost, daca chiar ajuta?
MYO SUN PLUS ?
1
24-02-2017, ora 13:09
Dr. Arhire Amalia
Dr. Arhire Amalia
Da chiar ajuta. Exista studii care arata asta. Myosun plus e mai eficient decat Myosun normal.
0
24-02-2017, ora 13:21
Bel_bb
Nu este medic/terapeut
Bel_bb
Uitasem sa specific ca iau MYO SUN PLUS
Va multumesc!
1
24-02-2017, ora 14:08
Dr. Arhire Amalia
Dr. Arhire Amalia
Cu drag! S-ar putea ca raspunsul sa se vada dupa 2-3 luni de tratament. si stress-ul joaca un rol important deci un stil de viata cat mai echilibrat si sanatos!
0
24-02-2017, ora 14:15
Bel_bb
Nu este medic/terapeut
Bel_bb
Sa dea Dzeu! Imi doresc enorm sa obtin o sarcina!
Mentionez ca analize amanuntite nu mi s au facut! O simpla ecografie unde s au gasit "ciorchinele" de chistulete polichistice!
Ma ingrijoreaza faptul ca de 1 an nu am mai folosit protectie(contraceptie) incercand prin noroc sa obtin sarcina dorita! Fara rezultat insa. Sper din suflet ca Myo Sun sa ma ajute!!!
Credeti ca voi lua in greutate din cauza acestui supliment? Sunt la a 4a zi de tratament iar pofte de mancare nu am, adica nici o schimbare. Din contra mananc mai putin decat inaintea tratamentului!
De Profecund ce parere aveti?
Va multumesc pentru toate raspunsurile!!!!!!
0
05-03-2017, ora 02:33
Dr. Andrei Oncescu
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Andrei Oncescu
Aspectul de ovar polichistic difera de Sindromul de ovar polichistic.
Ar trebui sa efectuati analize hormonale, monitorizari ale ovulatiei +/-histerosalpingografie si eventual o spermograma a partenerului.
1
05-03-2017, ora 10:02
Dr. Arhire Amalia
Dr. Arhire Amalia
Diagnosticul de ovar polichistic se face cu 2 din urmatoarele 3: anovulatie cronica(adica nu exista ovulatie si apar dereglari de cicu menstrual)-care se pot verifica cu teste de ovulatie, semne de androgenism clinice sau paraclinice- adica testosteron crescut in analize sau acnee/pilozitate in exces in zonele in care la femei nu exista -facial, abdominal, lombar, perimamelonar si aspect ecografic de ovar polichistic. Daca dupa un an de contacte sexuale regulate nu a aparut sarcina tb investigata problema asa cum a zis doamna dr ginecolog-analize hormonale ovariene sa nu fie o problema de ovar, histerosalpingografie-sa nu fie o problema de trompe uterine si partenerul trebuie si el investigat. Mult succes!
0
05-03-2017, ora 22:27
Bel_bb
Nu este medic/terapeut
Bel_bb
Sărut mâna multumesc, Doamne ajuta la toata lumea!
0
25-05-2022, ora 10:22
Eng
Nu este medic/terapeut
Eng
Bună ziua, exista șanse să mă ingras de la Myo-sun plus?
Menționez faptul că am luat anticoncepționale și m-am îngrășat de la ele. Nu as vrea sa mă ingras și acum.

Mulțumesc!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
19-11-2024, ora 13:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Ovobank
Ovobank: Lider mondial în ovocite vitrificate
Fără liste de așteptare, cu matching genetic personalizat și certificări internaționale, oferim calitate, rapiditate și soluții unice. Echipa noastră te însoțește la fiecare pas pentru a-ți împlini visul de a întemeia o familie. Viitorul începe aici!
Vezi detalii
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul