Sangerare anormala Utrogestan
Buna seara !
Am nevoie de un raspuns urgent, pt ca sunt contra-cronometru.
Luna trecuta am mers la ginecolog si mi-a fost pus diagnosticul de ovare polichistice si mi s-a recomandat Utrogestan 200mg 2/zi intravaginal, pt reglarea menstruatiei si formarea ovulatiei, pt ca doresc sa raman insarcinata din nou dupa o sarcina oprita in evolutie. Am luat luna trecuta tratamentul din ziua 16 pana in ziua 25 si cm a aparut in ziua 27, iar acum fiind in ziua 14...A APARUT MENSTRUATIA !!!!!!
Intrebarea mea e urmatoarea.. iau utrogestan incepand de azi ca sa opresc menstruatia, astept pana in ziua 16 sau il iau peste 16 zile ??
Va multumesc anticipat :(
Am nevoie de un raspuns urgent, pt ca sunt contra-cronometru.
Luna trecuta am mers la ginecolog si mi-a fost pus diagnosticul de ovare polichistice si mi s-a recomandat Utrogestan 200mg 2/zi intravaginal, pt reglarea menstruatiei si formarea ovulatiei, pt ca doresc sa raman insarcinata din nou dupa o sarcina oprita in evolutie. Am luat luna trecuta tratamentul din ziua 16 pana in ziua 25 si cm a aparut in ziua 27, iar acum fiind in ziua 14...A APARUT MENSTRUATIA !!!!!!
Intrebarea mea e urmatoarea.. iau utrogestan incepand de azi ca sa opresc menstruatia, astept pana in ziua 16 sau il iau peste 16 zile ??
Va multumesc anticipat :(
1 comentarii
Buna ziua,
Este necesar sa stabileasca medicul ginecolog care v-a recomandat Utrogestan deoarece acesta este prescris conform unei scheme.
O zi placuta!
Este necesar sa stabileasca medicul ginecolog care v-a recomandat Utrogestan deoarece acesta este prescris conform unei scheme.
O zi placuta!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Menstruatie neregulata -amenoree - SOP
- 0ovare polichistice
- 8Ovare polichistice, pot sa iau anticonceptinale daca nu am avut ciclu?
- 1sindromul ovarelor polichistice
- 2ovare polichistice urgent un raspuns
- 2Ovare polichistice
- 2Ovare polichistice
- 8Tratament ovare polichistice
- 0Sindromul ovarelor polichistice (SOPC) - testosteron marit - infertilitate
- 0ovar polimicrochistic sau polichistic
- 1Sindromul ovarelor polichistice
- 0sangerari vaginale anormale
- 0Probleme menstruatie!
- 1Sindromul ovarelor polichistice
- 0Temperatura bazală in sindromul ovarelor polichistice
- 0Tratament pentru chisturi ovariene cu anticonceptionale Karissa!
- 2Oboseala constanta
- 0Ovar polichistic, lichid in Douglas
- 0AMH mărit - pot rămâne însărcinata?
Mai multe informații despre: Sindromul ovarului polichistic ovarele polichistice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: