pot ramane gravida?
eu si sotul ne dorim foarte mult o sarcina.De aproape 2 ani sunt pe tratament cu karissa pentru ca am ovare polichistice. In momentul de fata urmez un tratament de 7 zile cu metronidazol( 2cp/12h) si tergynan (1 ovul seara) din cauza unei bacterii care a reiesit la examenul de secretie. Data ultimei menstruatii a fost 29.02, am inceput tratamentul pe 05.03 si inseamna ca-l voi temina pe 11.03. Zilele de 13/14.03 sunt zilele de ovulatie ( perioada medie de ciclu este de 29 zile). Daca ne-am hotarat sa avem o sarcina putem sa incercam in zilele de 13/14.03 imediat dupa tratament si sa opresc tratamentul cu karissa atunci, ar afecta cu ceva conceptia daca incercam imediat dupa tratament? ( nu mai vrem sa asteptam pentru ca urmeaza si o perioada de post pe care vrem s-o respectam)
4 comentarii
Faceti macar cateva luni de dezintoxicare de Karissa inainte de a va gandi sa concepeti.
Ovule Propolicium naturiste pentru ovare polichistice. Le topesc si nu trebuie sa va intoxicati organismul ani intregi cu AC.
Ovule Propolicium naturiste pentru ovare polichistice. Le topesc si nu trebuie sa va intoxicati organismul ani intregi cu AC.
Şi dacă întrerup tratam cu AC mi-e teamă să nu se deregleze ciclul. Cu acele ovule cât se face tratament?
Topesc chisturile cu 1, 5 cm pe serie. O serie are 3 luni de tratament, 21 ovule in 21 zile, apoi pauza la menstra.
In cazul meu au topit cu 24 mm pe serie.
In cazul meu au topit cu 24 mm pe serie.
Buna.. de 7 luni fac tratament pentru stimulare ovariana cu closty, cycloproginova pastile albe, si aferam (deoarece am avut o menstruatie foarte dereglata 45-50 de zile si ovare micropolichistice), luna de luna am fost monitorizata la eco iar acum cand in sfarsit pe ovarul drept aveam folicul dominant de 20.8mm si endometru cu grosimea de 9 mm, si aveam speranta ca va fi 2 liniute dezamagire totala :-( a venit menstruatia si asta la 29 de zile fata de cum era inainte. Nu stiu ce sa mai fac sa continui tratamentul sau nu sunt dezamagita.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 16LO-FEMENAL
- 3Ovare polichistice
- 6Yasmine pentru ovare polichistice ingrasa??
- 3posibila sarcina?
- 2Ovare polichistice
- 1Ovare polichistice
- 1ovare polichiste
- 1Ovare polichistice - Rog parerea unui medic!
- 21Tratament pentru chisturi ovariene
- 1ovare polichistice
- 11Ovare polichistice!
- 0Ovare polichistice si anticonceptionale
- 0Dereglări hormonale
- 1Ovare polichistice si foarte mult duphaston
- 2Ovare polichistice - pot ramane insarcinata?
- 3Ovar polichistic
- 0Ovare polichistice
- 0Temperatura bazală in sindromul ovarelor polichistice
- 0Posibil chist ovarian
Mai multe informații despre: ovarele polichistice
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: