Nu-mi trece menstruatia schimbat anticonceptionale
Am 23 ani, am ovare micropolichistice si ca sa-mi reglez menstruatiile(f prelungite, chiar si o luna, dar nu abundente) am inceput sa iau Logest, dar n-am putut termina primul blister pt ca ma durea stomacul iar menstruatia nu trecea, aveam acel spotting, am fost la farmacie sa-mi iau Yasmin, iar farmacista mi-a zis sa incep direct si sa nu mai fac pauza. E a 5a zi de cand iau Yasmin, dimineata n-am mai avut nici spotting, am mers cu bicicleta si cand am ajuns acasa aveam o secretie maronie. N-au avut niciun efect ? Cand am avut acel spotting, inainte sa incep Yasmin, am facut sex neprotejat si din nou mi-a venit mai mult, apoi a inceput sa treaca, pana azi. Ce se intampla ? E posibila vreo sarcina ? Din Logest am luat 2 sapt.
2 comentarii
Ar fi preferabil sa nu mai luati medicamente, in special hormonale, fara avizul medicului dv de familie. Nu cred ca un medic, si mai ales un medic de familie, v-a prescris tocmai Logest dupa ce i-ati descris simptomele. Daca, insa, m-am inselat si acestea au fost prescrise chiar de medicul dv, inseamna ca este indicat sa schimbati medicul.
Doctorul ginecolog mi-a prescris Logest, dupa ce m-a trimis sa-mi fac niste teste de hormoni. Au avut vreun efect sau stau cu inima in gat ca poate am ovulat ?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3lipsa menstra
- 3in pauza 7 zile esti protejata?
- 2eficienta anticonceptionalele yasmine
- 5reactii adverse yasmine
- 15Yasmine - cand sa le iau?
- 5AC trebuie incepute din a 5-a zi a menstruatiei?
- 15Yasmine - prima pilula din folie uitata
- 3riscuri de a ramane insarcinata?
- 6dereglari ale ciclului menstrual
- 6iau yasmin de 7 luni (regulat) si simt ca acum am dor ovarele, spatele, pieptul
- 11yasmin sau diane?
- 4Din cauza anticonceptionalelor?
- 4Ciclu neobisnuit
- 7Chist ovarian de 4, 3 cm si analiza CA 125 foarte mare
- 6am inceput sa iau Yasmin si menstruatia nu mi s-a mai terminat
- 4anticonceptionale yasmin
- 8yasmine interactioneaza cu unele fructe/ceaiuri?
- 6Am nevoie urgenta de un sfat.Va rog... menstruatie doar o singura zi
- 4Insarcinata sau nu
- 1anticonceptionale yasmine... cat de eficiente sunt?
Mai multe informații despre: yasmine