Anticoncepționalele pot fi dăunătoare.

24-01-2019
alexandrairina
Nu este medic/terapeut
alexandrairina
Bună ziua,
Ma numesc Alexandra, am 22 de ani și anul trecut am suferit de tromboembolism pulmonar.
Acest mesaj îl transmit tuturor femeilor care iau anticoncepționale fata prescripția medicului.
Eu am urmat tratament cu Laurine, tratament recomandat la insistentele mele pentru ca aveam probleme cu acneea
L-am luat doar 3 luni, iar după prima luna aveam probleme cu respirația.
Cel mai important aspect este ca fumam cât 8, 9 țigări pe zi.
După 2 luni au început niște înțepături f puternice, am făcut lichid la plamanul stâng. Am urmat tratament cu antibiotice, apoi pleurezia s a extins la plamanul drept, iar într o seara nu am mai reușit sa respir deloc având intepuri extrem de puternice, cele mai dureri resimțite în viata mea iar 2 săptămâni nu am fost în stare nici sa merg, nici sa vorbesc, nici sa mănânc, nici sa dorm. Stăteam doar pe scaun pentru ca în alta poziție îmi era greu sa ma mișc datorita înțepăturilor.
Tatal meu mi a salvat viata pentru ca tot insista sa iau aspirina.
Aspirina fiind vasodilatator mi a salvat viata.
După ce am fost mai bine am fost internata pentru ca pleurezia nu trecea, unde s a constatat ca am avut tromboembolism pulmonar din cauza fumatului și a anticoncepționalelor.
Acum trebuie sa iau aspenter toată viata.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: