Anticoncepționalele pot fi dăunătoare.
Bună ziua,
Ma numesc Alexandra, am 22 de ani și anul trecut am suferit de tromboembolism pulmonar.
Acest mesaj îl transmit tuturor femeilor care iau anticoncepționale fata prescripția medicului.
Eu am urmat tratament cu Laurine, tratament recomandat la insistentele mele pentru ca aveam probleme cu acneea
L-am luat doar 3 luni, iar după prima luna aveam probleme cu respirația.
Cel mai important aspect este ca fumam cât 8, 9 țigări pe zi.
După 2 luni au început niște înțepături f puternice, am făcut lichid la plamanul stâng. Am urmat tratament cu antibiotice, apoi pleurezia s a extins la plamanul drept, iar într o seara nu am mai reușit sa respir deloc având intepuri extrem de puternice, cele mai dureri resimțite în viata mea iar 2 săptămâni nu am fost în stare nici sa merg, nici sa vorbesc, nici sa mănânc, nici sa dorm. Stăteam doar pe scaun pentru ca în alta poziție îmi era greu sa ma mișc datorita înțepăturilor.
Tatal meu mi a salvat viata pentru ca tot insista sa iau aspirina.
Aspirina fiind vasodilatator mi a salvat viata.
După ce am fost mai bine am fost internata pentru ca pleurezia nu trecea, unde s a constatat ca am avut tromboembolism pulmonar din cauza fumatului și a anticoncepționalelor.
Acum trebuie sa iau aspenter toată viata.
Ma numesc Alexandra, am 22 de ani și anul trecut am suferit de tromboembolism pulmonar.
Acest mesaj îl transmit tuturor femeilor care iau anticoncepționale fata prescripția medicului.
Eu am urmat tratament cu Laurine, tratament recomandat la insistentele mele pentru ca aveam probleme cu acneea
L-am luat doar 3 luni, iar după prima luna aveam probleme cu respirația.
Cel mai important aspect este ca fumam cât 8, 9 țigări pe zi.
După 2 luni au început niște înțepături f puternice, am făcut lichid la plamanul stâng. Am urmat tratament cu antibiotice, apoi pleurezia s a extins la plamanul drept, iar într o seara nu am mai reușit sa respir deloc având intepuri extrem de puternice, cele mai dureri resimțite în viata mea iar 2 săptămâni nu am fost în stare nici sa merg, nici sa vorbesc, nici sa mănânc, nici sa dorm. Stăteam doar pe scaun pentru ca în alta poziție îmi era greu sa ma mișc datorita înțepăturilor.
Tatal meu mi a salvat viata pentru ca tot insista sa iau aspirina.
Aspirina fiind vasodilatator mi a salvat viata.
După ce am fost mai bine am fost internata pentru ca pleurezia nu trecea, unde s a constatat ca am avut tromboembolism pulmonar din cauza fumatului și a anticoncepționalelor.
Acum trebuie sa iau aspenter toată viata.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5pauza de 1an si 8 luni (anticonceptionale)
- 3efectele contraceptivelor
- 2efectele contraceptivelor?
- 6efecte adverse la anticonceptionale! va rog mult ajutati-ma!
- 6anticonceptionalele yasmin - informatii
- 5anticonceptionale yasmin + pete maronii pe fata
- 4Sterilitatea si anticonceptioanele
- 3Anticonceptionalele duc la infertilitate?
- 5inainte sa iau desorelle aveam greata de la marvelon 21 imediat ce luam pastila
- 6escapelle si reactii adverse dupa 5 zile
- 6Efect Postinor = menstruatie intarziata?
- 6E problama daca incep sa iau pilulele contraceptive din a 2a zi a menstruatiei?
- 1Yasmin si reactiile adverse.
- 0anticoncepționale novynette, dureri mari de cap
- 0Efecte adverse anticonceptionale. Ce se intampla daca incetez sa le mai iau?
- 0Tratament acnee Yasmin+Verospiron(50mg)
- 0Cum sa procedez????
- 0Întrerupere anticoncepționale
- 0Cand trec efectele adverse?
- 2Anticoncepționalele si varicele
Mai multe informații despre: efectele adverse ale anticonceptionalelor
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: