vreau sa stiu cat de grav am ajuns daca fumez de 2 luni
![andreeea21](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
multi profesori spun ca pt o fata daca fumeaza nu i se mai dezvolta corpul(ma refer la sani si restul)
2 comentarii
![Dr. Balcan Anisoara](/arata_img.php?img=cont_29883.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Fumatul are multe efecte adverse in timp ; da dependenta si multe altele de care poti lua cunostinta cautand pe net. Dezvoltarea organismuli in general nu este influentata de fumat, este o determinanta genetica de neclintit care-si spune cuvantul. Si in afara de asta tu deabea de doua luni fumezi, deocamdata nu vei pati nimic. Dar dupa parerea mea o domnisoara ar trebui sa miroase a parfum, a sapun, a primavara si a prospetime, nu a tutun ; fumul de tigara se imprima foarte repede in haine si piele, formand deja o parere neplacuta persoanelor pe langa care treci, celor cu care intri in contact.Dupa o nuanta de parfum placut barbatii vor intoarce capul dar dupa mirosul de tutun niciodata.
![unombun](/arata_img.php?img=cont_31785.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Sfatul meu ar fi sa te lasi acum pana nu este prea tarziu.
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Hipertensiune + probleme oculare + dureri de cap - ce sa fac?
- 4am niste junghiuri in partea inimii
- 6ochi rosi, inflamati, care lacrimeaza. Fumul e de vina?
- 5durere de stomac dimineatza
- 3fumatul afecteaza cresterea penisului ?
- 3tuse tabacica?.
- 3Ma dor plamanii
- 4Diaree foarte deasa... uneori cand mai fumez
- 6Tigarile electronice - informatii: tipuri, modalitati de utilizare, accesorii
- 6Mi-e frica sa nu cad pe strada...
- 34Ajutor!ce sa fie? plamanii, bronhiile, astm, tbc?
- 9Traumatologie reumatologie? Help
- 6Posibil o gastrita?
- 3alergie la fumat
- 6sangerare bucala doar dimineata
- 1Am gatul inflamat!!
- 5usturime in gat...dureri urechi..usturime limba
- 6Tanara de 29 de ani cu probleme pulmonare neelucidate. Va rog sa ma ajutati cu un sfat
- 1Greata cand fumez
Mai multe informații despre: Fumatul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: