Renuntare la fumat, senzatie de rau
Salut.
In urma cu 7 saptamani, am renuntat la fumat, fumam exagerat IQOS si tigari simple, pe langa aceasta mai aveam obiceiul sa exagerez cu consumul de alcool. Am reuntat la ambele fara ajutorul cuiva, motivul a fost niste perioade stresante. M-am simtit foarte rau primele 4 saptamani, ma gandeam ca am vreo boala incurabila...
In prima saptamana am avut o raceala puternica insotita de febra, am crezut ca e COVID, dar testele au fost negative...
Problema este ca am un fel de ameteala inexplicabila, initial am crezut ca am probleme cu vederea, am miopie -1, am fost la medic insa ochii sunt intr-o stare normala.
Nu pot sa-i spun anume ameteala, deoarece nu am probleme de echilibru sau vertij, doar de parca vad mai rau ca de obicei sau ma concentrez mai greu.
Aceasta senzatie la inceput a fost mult mai accentuata, insa cu timpul a mai pierdut din intensitate, pina acum cateva zile cind m-am vaccinat anti-Covid si din "fericire" m-am infectat cu COVID, iar acea stare bizara a revenit...
Este cumva legat aceasta "ameteala" de renuntarea la vicii?
Sunt speriat incat nici dorinta nu am sa consum tigari sau alcool... Am fumat in jur de 8 ani, acum am varsta de 26 ani.
Mersi pentru raspunsuri!
In urma cu 7 saptamani, am renuntat la fumat, fumam exagerat IQOS si tigari simple, pe langa aceasta mai aveam obiceiul sa exagerez cu consumul de alcool. Am reuntat la ambele fara ajutorul cuiva, motivul a fost niste perioade stresante. M-am simtit foarte rau primele 4 saptamani, ma gandeam ca am vreo boala incurabila...
In prima saptamana am avut o raceala puternica insotita de febra, am crezut ca e COVID, dar testele au fost negative...
Problema este ca am un fel de ameteala inexplicabila, initial am crezut ca am probleme cu vederea, am miopie -1, am fost la medic insa ochii sunt intr-o stare normala.
Nu pot sa-i spun anume ameteala, deoarece nu am probleme de echilibru sau vertij, doar de parca vad mai rau ca de obicei sau ma concentrez mai greu.
Aceasta senzatie la inceput a fost mult mai accentuata, insa cu timpul a mai pierdut din intensitate, pina acum cateva zile cind m-am vaccinat anti-Covid si din "fericire" m-am infectat cu COVID, iar acea stare bizara a revenit...
Este cumva legat aceasta "ameteala" de renuntarea la vicii?
Sunt speriat incat nici dorinta nu am sa consum tigari sau alcool... Am fumat in jur de 8 ani, acum am varsta de 26 ani.
Mersi pentru raspunsuri!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 17lasat de fumat=dureri de dinti si gingii?
- 34Am reusit sa ma las de fumat
- 24anxietate si dependenta de fumat
- 4Cafeaua in locul tigarilor
- 4Renunta la fumat
- 0pentru cei care vor sa renunte la fumat...
- 10tigara electronica
- 5Renunţarea la vicii - de la vis la punere în aplicare
- 3tratament pentru renuntarea la fumat
- 14Clubul 'Azi Renunt'
- 6Glicerina este periculoasa ?
- 8Senzatie de nod in gat din ce in ce mai suparatoare
- 6acum 6 luni am renunat la fumat dupa o perioada de 20 ani
- 2Pareri, fara insulte va rog frumos.
- 3Nu stiu cum pot sa reduc tigarile
- 4Renuntare fumat -agresivitate
- 6Sevraj nicotic
- 2Renuntat brusc la fumat, simptome, stari, iqos iluma