sangerare bucala doar dimineata
buna ziua. de cate va luni am observat ca in fiecare dimineata cand scuip flegmele adunate in timpul noptii, apare o sangerare. sangerarea este din gura. problema apare doar dimineata si cred ca este din cerul gurii. am 30 de ani si sunt fumator. in timpul noptii respir aproape in totalitate pe gura. mentionez ca dimineata cand scuip flegmele, ma fortez putin pentru a elimina totul din gura. oare aceasta fortare sa fie cauza sangerarii sau ar putea fi o problema mai grava? va multumesc
6 comentarii
1. cea mai probabila... problema dentara
2. fumatul duce la mare lipsa de vit. C si fragilitate cailara
3. fumatul duce la pribleme pulmonare
asa ca e cazul de consult stonato, orl, pneumoftizio
2. fumatul duce la mare lipsa de vit. C si fragilitate cailara
3. fumatul duce la pribleme pulmonare
asa ca e cazul de consult stonato, orl, pneumoftizio
ptr d-nul dct FLUERARU; buna seara..legat de subiectul cu singerarea, nu stiu daca e valabil si ptr domnul ce a postat subiectul, dar e bine de stiut ce am patit eu si daca ma puteti ajuta cu un sfat va rog.dimineata m-am trezit si eu ca am scuipat singe tot din gat si am mers la medic..am fost si am facut raze la plamani nimic..doar hiluri daca zic bine accentuate, am fost trimisa la orl si in urma endoscopiei mi sa gasit ceva la nas tocmai sus..se presupune ca ar fi hemangiom care sa mai retras la tratamentul cu tarosin..dar care a revenit la forma initiala cand am terminat tratamentul.si de cateva luni merg la control la endoscopie sa tin hemangiomul sub observatie...dar am mai gasit si undeva pe epiglota o zona rosie si vase rosii de sange.Nu sunt sigura ca este hemangiom fiindca dnul dct a zis prima data ca poate fi orice.dat fiind faptul ca in 3 luni de zile nu sa modificat ramane diagnosticul de hemangiom.Sunt f speriata si derutata nu stiu ce sa fac fiindca ma doare in gat si cand vorbesc mai mult, simt ca mi se pune ceva in gat care ma inteapa, parca merge mai rau, am facut tot felul de analize, inca mai fac..dar ma doare in gat.si mi se pune un nod Mentionez ca tsh a iesit bun, iar ultima data la endoscopie a zis ca ma doare in gat si de la un reflux gastro esof., sa merg sami fac endoscopie si la stomac.Mentionez ca am o rinita alergica, nasul f uscat, nu prea beau apa, respir tot timpul pe gura...iar prima data acum 3 luni nu aveam nici o problema cu gatul.nu ma durea, nu ma deranja.SA FIE VREO COMPLICATIE?Sunt f speriata si nu stiu ce sa fac unde si la cine sa merg...as dori un sfat de la d-vsta MULTUMESC ANTICIPAT
cu siguranta sunt mai multe probleme care Dvs.. le asociati si incercati sa le explicati impreuna
tractul digestiv trebuie investigat si tratat separat
da. refluxul afecteasza si faringele si esofagul
nasul trebuei rezolvat chirurgical sa respirati bine pe el...
tractul digestiv trebuie investigat si tratat separat
da. refluxul afecteasza si faringele si esofagul
nasul trebuei rezolvat chirurgical sa respirati bine pe el...
multumesc ptr raspuns d-nule doctor.Am insa o nelamurire mi s-a spus ca e hemangiom si e bine sa nu umblu sa il tin doar sub observatie, eu cand si cand mai singerez...se poate opera hemangiomul tinand cont ca e f sus aproape de sinusuri?
dupa investigatii amanuntite in clinica ORL...spital universitar
medicii de acolo decid...ce se poate opera si ce nu
medicii de acolo decid...ce se poate opera si ce nu
mii de multumiri pentru amabilitate..am sa tin cont de parerea d-vstra.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4rigevidon si fumatul
- 7durere abdominala, crampe si balonare
- 5renuntare la tutun
- 5am 25 ani, fumatoare si am colesterolul 333... recomandati-mi ceva
- 3Ma dor plamanii
- 5acum am in gat in partea dreapta o "roseata" dupa spusele orl-istului, si o usoara durere.
- 5Yasmin sau Microgynon - sunt foarte nehotarata
- 4De ceva vreme incoace, am in permanenta un nod in gat
- 5Renunta la fumat, cu tigara electronica,... este mai usor decat iti imaginezi!
- 2dureri in piept... sunt fumator
- 1fumul de tigare tbc
- 2tumori benigne si cancer
- 4Problema psihica: ipohondru?
- 3Durere partea dreapta spate.. cand respir
- 2Implant fumator
- 10Boala psihica si tigarile
- 1Greata cand fumez
- 2Mă ustură gâtul și am o durere în piept de fiecare dată când încerc să trag în palmani
- 1Parodontita cronica profunda
Mai multe informații despre: Sangerarea gingivala Fumatul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: