cancer sau nu?

06-06-2012
anyacris
Nu este medic/terapeut
anyacris
Buna ziua am si eu o problema cu care ma confrunt de vreo saptamana.Am senzatii de arsuri, intepaturi pe limba si buze.Am incercat tratament cu glicerina de vreo 3 zile dar vad ca nu are nici un efect.Sincera sa fiu mi -e frica deoarece sunt fumatoare.Am limba incarcata de ceva timp si un gust amar.Unde ar trebui sa merg? Sunt analize specifice pt a depista cancerul ?Va rog cine se confrunta cu aceleasi simptome sa ma lamurasca si pe mine caci sunt tare speriata.
11 comentarii
0
07-06-2012, ora 08:36
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
1 daca esti asa de speriata.. iti recomand urgent sa lasi fumatul !
2 este nevoie de un consult la gastrologie, de un regim aliemntar corect si tratament adecvat
0
13-06-2012, ora 18:18
anyacris
Nu este medic/terapeut
anyacris
Va multumesc pt raspuns, dar as vrea sa va mai intreb, in cat timp ar trebui sa treaca aceasta usturime pe varful limbii? Mentionez ca am si dureri in gat si au cam trecut 12 zile de cand au inceput simptomele. Unde ar trebui sa merg?, la ce medic?.E grav? Parca m-am ars pe varful limbii desi stiu ca nu am facut-o.Tot dau cu glicerina boraxata si nistatina, cu albastru de metil dar degeaba. Va rog daca puteti sa imi dau un raspuns.
0
13-06-2012, ora 18:22
anyacris
Nu este medic/terapeut
anyacris
La gastro am fost si sunt diagnosticata cu colecistopatie cronica, reflux si colon iritabil
0
14-06-2012, ora 10:43
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
nu e suficient sa stii diagnosticele
e important sa intelegi ca ele afeteaza tot organismul si ca regimul alimentar strict pentru tine trebuie sa devina stil de viata pentru tot restul vietii
0
25-06-2012, ora 14:34
anyacris
Nu este medic/terapeut
anyacris
Multumesc pt raspuns. Problema mea s-a agravat deoarece ma ustura varful limbii tare si asta de o luna de zile Cu toate ca folosesc zilnic de cateva ori pe zi glicerina boraxata cu nistatina. Nu stiu ce sa mai fac. Am tot sperat ca va trece dar se pare ca e mai grav decat ma asteptat Sincera sa fiu mi-e frica sa merg la doctor. Si oricum nici nu stiu la le doctor sa merg. In ficare zi imi analizez limba si am observat un fel de umflatura pe lateral spre varf.Acolo ma si ustura f tare
0
25-06-2012, ora 21:15
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
incepe cu medic stomatolog sa maxilo-fscial
dupa care la gastrologie
0
02-07-2012, ora 22:13
anyacris
Nu este medic/terapeut
anyacris
multumesc ptr raspunsurile date.As vrea daca se poate sa vin la pascani intr-o zi la un control
0
02-07-2012, ora 22:14
anyacris
Nu este medic/terapeut
anyacris
La stomatolog am fost dar mi- spus ca ar trebui sa merg la maxilo.Problema este ca mi-e foarte frica
0
02-07-2012, ora 22:15
anyacris
Nu este medic/terapeut
anyacris
Stiu ca nu e in regula ceva pt ca deja a trecut o luna si mie nu mia trecut uflatura si usturimile de pe varful limbii
0
09-08-2012, ora 17:41
anyacris
Nu este medic/terapeut
anyacris
Buna ziua domnule doctor, revin din nou cu problema mea. Am fost la maxilo dar dc de acolo mi a spus ca pare a fi candidoza bucala.Un timp mi au trecut usturimile de la sine dar de vreo cateva zile am o usturime mai puternica sub limba.Am observat o ulceratie acolo care ma obsedeaza am tot vazut pe internet imagini cu cancerul de limba si nu mai am liniste. candidoza afecteaza si zona de sub limba?
Ce sa fac? cei de la maxilo mi au zis initial ca, cancerul nu apare pe varful limbii caci acolo de facpt a inceput probl;ema mea dar acum vad ca ma ustura si sub limba Nu mi sa dat nici un tratament pt candidoza
0
10-08-2012, ora 05:22
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
un consult la gastrologie
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Luarea în greutate după renunțarea la fumat
  • 1 din 10 supraviețuitori ai cancerului continuă să fumeze după diagnostic
  • O strategie mai bună pentru campaniile antifumat
  • Fumătorii care consumă prea mult sodiu au risc mai mare de artrită reumatoidă
  • Mă voi îngrășa dacă mă las de fumat?
  • Fumătorii sunt de trei ori mai predispuși la durerile cronice
  • Fumatul deteriorează o parte vitală a creierului
  •