Partea dreapta amortita
Am o mare problema. Uneori imi amorteste partea dreapta (nu imi simt mina, piciorul) si nu stiu care e motivul. Am mers la diversi doctori, am facut diverse analize si nu am aflat mai nimic.
Mi s-a spus ca sunt in regula ca analizele mi-au iesit in regula.
Ultimul medic mi-a recomandat sa nu mai fumez si sa iau Aspacardin si Vagostabyl.(Am 22 de ani)
Tratamentul cu pastile l-am oprit dupa 2 zile.Ma simteam foarte agitata de la aspacardin si Vagostabyl.
Ce e de facut?ce as putea avea.Ce medic sa consult?Ce analize ar trebui facute.
Va multumesc.
Mi s-a spus ca sunt in regula ca analizele mi-au iesit in regula.
Ultimul medic mi-a recomandat sa nu mai fumez si sa iau Aspacardin si Vagostabyl.(Am 22 de ani)
Tratamentul cu pastile l-am oprit dupa 2 zile.Ma simteam foarte agitata de la aspacardin si Vagostabyl.
Ce e de facut?ce as putea avea.Ce medic sa consult?Ce analize ar trebui facute.
Va multumesc.
4 comentarii
la apendicita te-ai gandit, eu sunt mai mult ca sigura ca de apendicita e vb, ai avut si stari de voma???
Daca ma orientez asupra medicamentelor pe care le-ati primit, ajung la concluzia ca medicii care v-au vazut au considerat ca problema dvs este una neuro-vegetativa, adica simptomele sunt "pe sistem nervos". Eu nu va pot confirma sau infirma acest lucru, pentru ca nu v-am vazut, dar va sugerez sa faceti un consult psihiatric pentru elucidarea acestei probleme.
Cei de la neuro mi-au dat acest tratament.O consultatie la dumneavoastra ar putea elucida problema? As putea veni la Bucuresti numai sa stiu ce am si sa remediez problema.
Nu mai suport asemenea stari.
Va multumesc.
Nu mai suport asemenea stari.
Va multumesc.
Da, cred ca o consultatie psihiatrica la care sa aduceti toate investigatiile si analizele facute, paote elucida problema dvs.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3fumatul, scaun cu sange...
- 7durere abdominala, crampe si balonare
- 4heliobacter pylori si fumatul
- 5Probleme cu tensiunea (cred)
- 4dureri in gat numai daca fumez sau inhalez mirosuri puternice de parfum
- 9amorteli si furnicaturi
- 14Amorteala...
- 7Vreau sa ma las de fumat pentru totdeauna.
- 6fratele meu fumeaza mult si nu vrea doctorii
- 4amorteli extremitati (in special mana stg - mana moale), ameteli, furnicaturi
- 3Sunt fumatoare si am o durere in gat care ma ingrijoreaza de ceva vreme
- 7Am probleme de cativa ani cu genunchii
- 9am atac de panica?
- 3Durere dupa efort si inflamatii
- 0durere puternica de cap insotita de ameteala, amorteala a maini si piciorului drept
- 1oare din cauza stresului sau din cauza tigarilor??motiv d ingrijorare...
- 3Diagnostic tumoare
- 0Amorteala partea stanga in timp ce sofam, dar analizele au iesit normale. Sa fie bunout?
- 1Buza superioara amortita. Simt ca niste ace.
- 1Probleme la stomac?
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: