Partea dreapta amortita
Am o mare problema. Uneori imi amorteste partea dreapta (nu imi simt mina, piciorul) si nu stiu care e motivul. Am mers la diversi doctori, am facut diverse analize si nu am aflat mai nimic.
Mi s-a spus ca sunt in regula ca analizele mi-au iesit in regula.
Ultimul medic mi-a recomandat sa nu mai fumez si sa iau Aspacardin si Vagostabyl.(Am 22 de ani)
Tratamentul cu pastile l-am oprit dupa 2 zile.Ma simteam foarte agitata de la aspacardin si Vagostabyl.
Ce e de facut?ce as putea avea.Ce medic sa consult?Ce analize ar trebui facute.
Va multumesc.
Mi s-a spus ca sunt in regula ca analizele mi-au iesit in regula.
Ultimul medic mi-a recomandat sa nu mai fumez si sa iau Aspacardin si Vagostabyl.(Am 22 de ani)
Tratamentul cu pastile l-am oprit dupa 2 zile.Ma simteam foarte agitata de la aspacardin si Vagostabyl.
Ce e de facut?ce as putea avea.Ce medic sa consult?Ce analize ar trebui facute.
Va multumesc.
4 comentarii
la apendicita te-ai gandit, eu sunt mai mult ca sigura ca de apendicita e vb, ai avut si stari de voma???
Daca ma orientez asupra medicamentelor pe care le-ati primit, ajung la concluzia ca medicii care v-au vazut au considerat ca problema dvs este una neuro-vegetativa, adica simptomele sunt "pe sistem nervos". Eu nu va pot confirma sau infirma acest lucru, pentru ca nu v-am vazut, dar va sugerez sa faceti un consult psihiatric pentru elucidarea acestei probleme.
Cei de la neuro mi-au dat acest tratament.O consultatie la dumneavoastra ar putea elucida problema? As putea veni la Bucuresti numai sa stiu ce am si sa remediez problema.
Nu mai suport asemenea stari.
Va multumesc.
Nu mai suport asemenea stari.
Va multumesc.
Da, cred ca o consultatie psihiatrica la care sa aduceti toate investigatiile si analizele facute, paote elucida problema dvs.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2fumatul
- 6amortire partiala a degetelor de la mana stanga
- 11talpi reci si amortite
- 3la radiografia pulmonara se vede daca fumez?
- 13Amortirea mainii stangi si furnicaturi
- 9mi-a amortit fata
- 3gingia din jurul dintilor de sus a inceput sa se innegreasca, o fi de la fumat?
- 5acum am in gat in partea dreapta o "roseata" dupa spusele orl-istului, si o usoara durere.
- 12amortirea degetelor de la maini
- 11amorteli ciudate
- 3sunt alertata! exista tratament de imbunatatire?
- 7Spasmofilie, criza de calciu, amorteala, durerea de cap
- 2Ameteli cumplite
- 7Sinus deschis?
- 2Fumatul!! e urgent si nu e vorba ca vreau sa ma las
- 1amorteli gambe
- 4Ameteli, dureri de cap, ceafa, amorteli, ajutor!
- 0Problema de sanatate al tatalui meu.
- 1Buza superioara amortita. Simt ca niste ace.
- 11Am Anxietate? Va rog am nevoie de raspuns
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: